Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
adinag spune:
Multumesc, sunteti niste dragute!
BB, ce frumoasa e Iasminica!!! Ca si mamica ei!
Adela, si eu tot asa fac mancare, si sunt la fel de modesta sa yic ca si mie imi iese mereu! Nici nu reusesc sa fac mancare dupa reteta. Oricum, mi/ai dat niste idei! Produse lactate ii dau, in afara de lapte si oua. Ficat nu, si peste tot nu, fiind alimente cu un potential dintre cele mai mari alergene. In rest, cam de toate. Mi/e cam sila de multe legume, mai ales alea de Spania, fiind renumite ca puternic stropite si toxice. Cred ca imi va fi din ce in ce mai greu, cu venirea iernii, sa gasesc alimente cat de cane ptr lnu ma mai lasa floris, se lupta cu mine ptr laptop
ellis spune:
LA MULTI ANI, CATI!!!!!!!!!!!! SA AI TOT CE ITI DORESTI!
Mai ce frumoasa e IASMI! Dar asa frig e??? eu n-am scos nasul afara azi!
ANDREEA - a mea nu papa citrice! cand vede struguri se extaziaza si vrea, banana papa - ii zice "a-na-na", ce n-as vrea sa-mi ia mancarea din mana cum face RAUL, dar acum doar visez, imi ia si ea din mana doar punga de pufuleti si painea...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
adra_bell spune:
La multi ani Creem, sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de fericire!
Bibyrox, referitor la kk moale al puiului, cam cat de moale face? O luna e cam mult...Nu ti-a dat sa faci coprocultura, nimic?
Adela, am fost cu matza la dr, ne-a recomandat triderm (eu i-am mai dat cu un corticosteroid, fara efect, asta are si putin antibiotic), spalat cu apa si bicarbonat si tamponat su albastru de metilen.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
La multi ani si de la noi, Iris

!Mami Kiva mai intra si mai spune-ne ce mai faceti.
Adina, pentru astazi am facut conopida cu pui, sa vad daca o manca, am si alternativa de salvare, orez cu legume si pui.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
creem spune:
Multumesc mult mult de tot pentru urari, dragele mele! Mi-ati facut ziua foarte frumoasa!!!!
Va pup pe toate si mai intru diseara!

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis LA MULTI ANI, CATI!!!!!!!!!!!! SA AI TOT CE ITI DORESTI! Mai ce frumoasa e IASMI! Dar asa frig e??? eu n-am scos nasul afara azi! ANDREEA - a mea nu papa citrice! cand vede struguri se extaziaza si vrea, banana papa - ii zice "a-na-na", ce n-as vrea sa-mi ia mancarea din mana cum face RAUL, dar acum doar visez, imi ia si ea din mana doar punga de pufuleti si painea... Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
nici eu nu mancam citrice cat am fost mica...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
am si eu o stupid question de 10 puncte....
cum activez PM-ul? ca oricat am incercat, n-am dat de capat... tks 
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ank83 spune:
intra la CONTUL MEU -> MESAJE PRIVATE ... si acolo te duci la options si poti activa private message
... sper ca asa e ... ca asa pot intra si eu sa dezactivez
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine 
ancadragoman spune:
Andreea intri in stanga ecranului la profil personal-mesaje private-options in dreapta ecranului si selectezi acolo
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Ank83 spune:
..si acum vreau sa expun o "problema" care ma framanta pe mine
.. Ma gandeam zilele astea la Craciun... frumos cu 2 copilasi
... si apoi imi vin in minte ..scene de genul.. brad trantit la pamant .. tras de crengi
.. rupt decoratiuni... 
Mamicile cu experienta ...voi cum ati protejat bradutul in anul in care trasul si trantitul a fost o mare pasiune ???
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine