Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 11)
Raspunsuri - Pagina 9
loremunteanu spune:
Guguluff, astept PM-ul tau. Am incercat si overlock-ul, ca tocmai fac o lenjerie la o bebelusa, de fapt a aproape gata... Castigi mult timp si ies mult mai frumos cusaturile (surfilarea). Concluzia... E misto.
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
midasnu spune:
wow, Lore, pai de cand ma chinui sa-mi iau si eu un triplock, sau mai bine zis visez la el....anul asta sper sa mi-l iau, ai luat si accesorii ceva la el? garantie cat ai?
sa-l folosesti cu mult spor
Elena de Petru (17.03.2008)
loremunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui midasnu wow, Lore, pai de cand ma chinui sa-mi iau si eu un triplock, sau mai bine zis visez la el....anul asta sper sa mi-l iau, ai luat si accesorii ceva la el? garantie cat ai? sa-l folosesti cu mult spor |
Multumesc frumos. Sper sa am mai mult spor... Timp, nu stiu cand imi fac... Acum sunt in febra confectionatului de bijuterici, asa ca... Poate-mi fac timp si de croitorie...
N-am luat decat niste ace. Am vazut ca mai au doua picoruse ca si accesorii suplimentare, numai ca-s numai 90ron (destul de scumpe)... momentan, mai astept... Nu stiu daca o sa le iau sau nu... Trebuie calculat bine...
Garantie, zice ca 3ani... Destul...
midasnu spune:
3 ani? mamaaaaaaaaa super!
si zici ca bijuteresti! sa ne arati si noua!
Guguluff spune:
Lore, ti-am raspuns parca despre depozite, nu? Si eu vreau sa vad bijuterii, neaparat...
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop
loremunteanu spune:
Guguluff, da, mi-ai raspuns.
Midasnu, Guguluff, uitati http://atelierroloco.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=11
midasnu spune:
mamaaaaaaa, ce ai tu acolo! felicitari! trebuie musai sa ne zici mai multe, dar nu la subiectul asta.
StMihaela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui midasnu mamaaaaaaa, ce ai tu acolo! felicitari! |
asa e!!!
hionati spune:
salut ,
eu sunt noua pe aici si sunt in cautare de un curs de croitorie, cine ma poate ajuta? A facut cineva curs la sala dalles?