PRIETENE FARA TITLU (16)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
cat despre ochi la lumina naturala sunt gri-verzi ,la bec par mai albastrii turcoaz ,lasa ca pun niste poze diseara sa vezi
e adevarat ca se schimba si dupa nuanta hainelor,a luminii etc
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Ingrid, hahahaha.. vezi ca nu eu iti fac reprosuri, are cine sa iti faca
1-0 pentru DIAAAA mica !!!!! Bravoooo ![]()
Imi pare rau ca asa ti s-a parut (cu reprosul). Eu doar mi-am sustinut parerea, nicidecum sa iti reprosez ceva. Scuze .... scorpionul din mine cred ca a vorbit mai dur. Se apropie ziua mea de nastere, si am observat ca am tendinta de a agrava lucrurile in perioada asta. Am sindrom premenstrual vre-o luna, sa nu va speriati
De ziua mea o sa plang .. si apoi totul o sa reintre la normal. Asta e ciclul meu![]()
blog
asteryaro spune:
Da. Trebuia sa pun linkul si aici... Nu m-am gandit, pur si simplu.
Oricum, ma bucur sa-l puteti auzi si pe Razvan "vorbind".
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
monica70 spune:
DEEA cand chefuim? (si tu plangi
) ? Deci alta scorpioanca,foarte bine ca esti zodie de apa deci te asortezi cu racul de mine
Eu am ascendentul in scorpion si se zice ca odata cu varsta ai tot mai mult din ascendent,am observat io de fapt ca tot mai balaura-s pe an/luna/zi ce trece 
![]()
Vad ca numa' cititi,de scris va e lene ,ai?
Eu la o cafea ,am de lucru cat cuprinde,dar pe la 15 si ceva cred ca o cam tulesc la banca si cu alte treburi ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Cristina, ma bucur tare, tare mult sa il vad pe Razvan cel vorbaret. Este dulce foc. Are un glascior minunat si niste carlionti si mai si. Bravo voua pentru progrese !!!!

blog
LunaNoua spune:
Moni, eu eram blajina tare inainte de
. De cand sunt mama, tai si spanzur si in dreapta si in stanga
Eu sunt scorpion cu ascendent in Leu. Am profil de dictator 
blog
Ingrid S spune:
Da mai fetelor, radeti voi, dar io-te ca nu beau, amanti n-am, nu ma droghez...ce drac imi mai ramane? Macar tigara si cafeaua..si Diana vrea sa mi le ia si pe astea.
Oricum fumez mult mai putin de cand s-a nascut ea. E si asta o realizare..
Deea, profil de dictator?
Pai cum mai, inainte de sarcina nu ai fost asa? Eu dimpotriva, eram afurisita rau inainte, acum sunt blanda si buna, sa ma pui la rana.
Cand nu ma scoate nimeni din sarite, of course...ca ma mai cert cu sotul sau rudele mele dragi, dar rar. Carevasazica, sunt alt leu, mi-am tocit ghearele.
Moni, chiar sa faci o poza, eu am vazut albastru, dar daca spui ca sunt gri-verzui...Fa-o la lumina naturala, nu la bec, asa se observa cel mai bine.
Fug la nani langa ea, doarme de la ora 14, sa-mi fac cruce si alta nu. Evident ca a trebuit sa bage textele obisnuite cu: nu vreau sa dorm, dar nu ca alte dati.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
LunaNoua spune:
Ingrid deci ... chiar asa: "Fumatul este singura ta placere?"
Este, da, este un pas inainte
Las ca te ajuta Dia sa ajungi si la finalul cursei. Iti mai face 1 portret .. si incepi sa te ascunzi de ea, sa nu te mai vada cu fumul la nas
Mai face 2-3 peisaje poluate.. si te lasi de tot ![]()
blog
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Ingrid deci ... chiar asa: "Fumatul este singura ta placere?" Este, da, este un pas inainte blog |
Nuuu Deea, mai am o placere, dar aia nu se pune la vicii ca-s maritata, nah!

Daca o prind cu tablouri cu aluzii la fum, i le tai! Vezi ce rea am devenit? Si doar un mesaj mai sus scriam ca-s buna la sufletel...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Denisam spune:
Salutare,
Moni-vazut operele- f. faine
-mai eu am scris in drop si nu ma lasa sa vad comentariile-la fel si al ASTERY_ am tras cu ochiul de 1 sapt si am vazut Spincenele ei noi si progresele lui Razvan-bravo si e un dulce foc
MONI-mai zi-mi odata,please- cum e cu ACUL ala mare, cum l-ai facut, ca vreau sa ii fac neapart cartonul si lui Emma sa coasa!
Ingrid-bravo lui Diana si ma bucur ca te simtzi mai bine- am si eu carticele din alea, mai ales cu matematica, bine ca mi-ai zis sa i le dau si eu ca si ea stie sa numere si cifrele(doamne cat ma felicit ca am dat-o la montessori ca acolo si le-a fixat in cap si veneau acasa cu un stiker lipit pe bluza si profele scriau nr sau ce nu stiu ei si noi treb sa aprofundam cu ei acasa-adica Emma a avut cu cifrele probl cu 5 si -dar vad ca le stie, ieri am testat-o)- si canta de ma zapaceste si mi-e ciuda ca nu inteleg tot in nici o limba
-NU AM TIMP De ajuns la biblioteca sau sa ii cumpatr margele sa le trieze pe culori sau ce mai treb sa faca
-MAI VREAU 4H in plus, va rog
Totusi ieri cand dormeau am iesit 1h si-am luat Emmei 2 dovleci micuti nu din aia mari cum se obisnuieste si am picatt ieri unul, adica a facut 3 capete scary cu mine aseara, azi vreau sa o las singura sa il faca pe a lui frate-sau.Si i-am gasit niste manusi superbe cu buzunar pt degetel, adica dc nu e f. frig desface buzunarul si raman temriantiiel degetelor afara si sunt colorate, el pozez,promit
(o sa pun niste poze de la nasi si apoi cu dovlecii-soon).lui frate-sau i-am mai luat 1 pereche de ghete(ea are doar 1 mai de nezapada si 1 pereche de cizme pt zapada si minus 30c- a si cica la noi la noapte o sa vedem ceva fulgi
-dar vor fi 3-4C maine-asa ca sa vedem de halloween dc saracii pot sa paorte sa se vada cum treb costumasele-Alex -leu si Emma -vrajitoare-deci sa ii imbrac disearaintai sa vad dc le sunt bune,uitasem-deci ar treb sa fac poze-vedetzi ca eu teoria si planuri fac, TIMPUL MA OMOARA
)
Deea si Anda-pupici, v-am citit, si vroiam sa zic ca m-am uitat pe 2linkuri de jucarii-dar tare sucmpe sunt mai, cel putin duble ca pret ,nu mai zic ca sunt si euroi-eu as da faliment la cate vrem noi sa luam..
EU am fost tare ocupata in weekend, ca de obicei-in afara de vizita de simbata de la 5.30-8.20 la nasi, am robotit mereu,adica culcat pe la 11 am si trezit de la 7.30( a si simb si duminica am mers 1h la gym)-am gatit,spalat,calcat,ieri facut curat
-rusine ca dumi, dar nu am avut timp si tot mi-a ramas o baie nefacuta(musai sa gasesc o femei, am reusit sa vb cu o poloneza, dar treb sa vina sa vada casa sa imi dea cotatzie-deja Dr comenteaza- ca cum o straina sa vina, etc-dar i-am zis ca eu asa nu o voi duce mult timp ok-dpdv fizic si al sanatatzii)-si cel mai mult MA DOARE CA VREAU SA FAC MAI MULTE ACTIVITATZI CU COPIII-Emma mai ales (ca cele descrise de voi si nu am timp mai) sau e calare si Alex-cu care am o problema serioasa de vineri-IRITATZIE CU CEVA BUBITE LA FUNDULEZT, asa ca HELP-in afara de -de crema cu zinc(asta foloseam dc erau rosii si nu am avut probl never)- si violet de gentiana si ceva crema pt micoze(cred ca asta are)-ce mai folositzi voi-o sa il spal, diseara si cu apa cu bicarbonat si cica sa incerc crema de galbenele sau sa caut dc mai am pudra saprosan-saracul e ceva de felul-maninc, nu conteaza ce(dc i-am dat si banana si laptele i l-am facut cu zeama de orez )si iese afara, nu diarree,dar nici beton-undeva intre-i-am sco ssi iaurtul si brinza sa vad dc e de la ele si nu e si de la legume sau bana cu biscuite tot iese ceva
-mi-e mila de el ca pe o "buca"-scuze are carne vie-de aseara de cand i-am dat cu violet de gentiana, parca e un pic mai bine si nu a mai facut noaptea, sa vedme ce zice G, am lasat mesaj la medic, sper sa ma sune..
Gata ca m-am intins ca o placinta-pupici-merg la munci!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani