Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihael@ spune:
mai fetelor...n-ati ghicit...n-ati ghicit!!!
abuiu = aspirator
ufu = focu (eliana fu pe-aproape)![]()
dar le-am zis si eu pe cele mai aiuristice, nici nu aveati cum sa va dati seama, acuma realizez...da' m-am distrat
| Citat: |
| deci: raresu mi-o zis asa: "abuiu" e autobuzu si "ufu" o zis ca e ori "uf ce viata grea" ori "da-mi odata pufuletii aia" |

anamana, dar de Mariuca nu mai zici nimic? cred ca vorbeste super, dupa cat de devreme incepuse ea...hai mai arata-ne un filmulet, ceva, n-o tine ascunsa
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze
Varsta Stefaniei
roxanici spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Mihael@ mai fetelor...n-ati ghicit...n-ati ghicit!!! abuiu = aspirator ufu = focu (eliana fu pe-aproape) dar le-am zis si eu pe cele mai aiuristice, nici nu aveati cum sa va dati seama, acuma realizez...da' m-am distrat
![]() ![]() anamana, dar de Mariuca nu mai zici nimic? cred ca vorbeste super, dupa cat de devreme incepuse ea...hai mai arata-ne un filmulet, ceva, n-o tine ascunsa Mihaela si www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze Varsta Stefaniei |
deci mariuca lu ana zice poezii daca nu stiai...poate se indura si pune si aici filmu.
Carmen, Lilidana de ce va temeti ma de zapada, aia e faina...la voi inghetul ala e groaznic...nici nu mai stiu ce oras e afectat mereu de
inghet...am vazut pe discovery cum se formeaza....
Biky, bravo lu Cati ca s-o dat pe brazda si manca frumos. Am admirat bunele maniere la masa

hai ma Eliano...nimic nimic? hai ca raresu mai rupe cate un ..... bine, cate o silaba de cuvintel
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
hai bonsoar!
aci inculpata care a animat stupu'
.
Am fost in seara asta la doctor. Am facut prima ecografie. Totul e ok. Sarcina de 5 saptamani (deci e din septembrie, Roxi ... iese fata
), asezata pe dreapta. Si mi-a mai zis ca se vede nu stiu ce corp galben care si ala cica e important, si mi-a mai dat niste detalii "tehnice" pe care nu le pricep. La prima sarcina aveau ecograf 2D si nu vedeau asa multe .. drept urmare nu-s la curent cu ce inseamna toate astea ... dar voi afla.
Urmatoarea intalnire la 12 saptamani.
De la doctor citire: "daca vrei sa iti faci si dublu si triplu test, vorbim la urmatoarea intalnire. Se recomanda dupa 35 de ani, dar te gandesti daca vrei sa le faci. Poate iti ies niste cifre d-alea de ramai fara somn!"
Eu: "stati linistit dom' doctor ca si asa dorm f prost si f putin"
Doctor:" Aaaa, bun, atunci le faci, ca poate iti revii!"![]()
![]()
Vazut si eu poze cu superbe codite de Karina ..... Cine o vroia de nora? Parca tu Kitty, pentru Raul? Aoleu.. stai asa ca Raul e dat de mult... Cine era atunci?
Si superb superb cu manaca Cati ... foarte frumos si foarte rapid! Si la fel de rapid mama ii pune iar farfuria plina ...
Hai animareeeeaaaa!
Vreti poza de la ecograf? Va anim asa?
Pupici.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
BiancaM spune:
A, pai daca e de aiuristice, sa va zic eu...
dulu=veverita
ba-ba=oaia
dadu=cascada
asa=testoasa
titi=iepurasul
tzitzish=fetita
Si mai are, dar nu-mi vin acu in minte![]()
Vorbeati de copii razgaiati, am si eu una. CAnd e cu mine ne intelegem una cu alta, dar cand apare si taica-su in ecuatie, nu o mai recunosc.
Soacramea a zis ca e rasfatata si rea, dar ea o vede doar cand e si Ovi acasa, ca atunci vorbesc ei, cand vorbesc cu ai mei, si sunt doar cu ea, nu am treaba, cand e si Ovi iar e jale. Mama macar a zis ca e rea doar cand e cu taica-su. Cred ca o sa zica soacra-mea la iarna, sa nu mai venim, 'ca pe ea a obosit-o Amalia'
.
De cate ori face cate un show cand vorbim cu ei imediat vin cu 'da-i doua la fund' de parca ea ar intelege de ce o lovesti. Plus ca nici macar nu simte, ca e scutecul in cale
. Asta cu lovitul nu tine la ei asa mici. Nu faci decat sa ii arata ca e bine sa lovesti. Amalia avea la un moment dat momente in care ne plesnea . Si acum mai face din cand in cand, dar mai rar. Si chiar ii ziceam lu al meu ca nu poti sa-i dai nici macar peste mana cand face o prostie, ca ea invata ca e bine sa lovesti pe celalalt.
Am deviat de la subiect, dar am ceva adunate pe creier si tre sa le mai dau drumul ca altfel....
Va pupicim

Editez, ca sa nu mai scriu inca un mesaj
Urc si cobor
Pe olita
Dansez
Hranesc pe ba-ba
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Crina_mio spune:
Bunaaa,
mai, mai da ce copii vorbareti aveti!!! Eu ma gandeam citind "traducerile" voastre, ca daca Maya ar zice ceva de genul abuiu, ufu (din vocabularul d-rei Stefania), dulu, tzitzish (din vocabularul d-rei Amalia ), amnii (din vocabularul d-rei Thea) si nu-mi mai aduc aminte acum cate cuvinte pe care voi le-ati inteles sensurile am citit... nu as sti ce inseamna si as crede ca-s bebelusisme
. Asta sigur pentru ca nu stau f. mult timp cu ea
. Mama o sa fie cea care o sa o inteleaga mai bine.
| citat din mesajul lui roxanici deci: raresu mi-o zis asa: "abuiu" e autobuzu si "ufu" o zis ca e ori "uf ce viata grea" ori "da-mi odata pufuletii aia" |

Da Raresu a ghicit cel mai bine, mai ales partea cu ufu

Kitty - felicitari pentru costume. Sunteti o familie pe cat de frumoasa, pe atat de trasnita, m-a busit rasul imaginandu-mi cum alergati toti 4 "de nebuni prin casa"
.karra - trebuie sa fie dulce foc Winnie ascunsa in dulap, dar io te cred doar daca ne arati poze
Lilidana - ma bucur ca ne-ai mai scris si aratat si poze
neobositul dansator si pe surioara lui. Ioana, maine mai esti in grebla, ca vin dimineata la o cafea. Mateiu ce mai face??
Marta unde esti?? Ti-ai vazut nora ce frumos mananca singurica??? Biky - ce i-ai gatit mama acolo de manca asa frumos si repede??
Carmen
obrajorii lui Darius poate reusim sa-i rehidratam.Tzuna - o sa treaca si maselele si apoi o sa se linisteasca si sa redevina vesela Mariuca ta
si
ca sa rezistati.Mihaela - pai doarme ca o adevarata cuconutza in patul ei, ca doar acum e mare si stie atatea
| citat din mesajul lui diana_jors A inceput sa comunice, nu doar sa repete ca papagalul. Ieri vroia sa puna ceva pe masa in bucatarie, eu tocmai o stergeam,i-am zis sa nu puna pentru ca e uda - a intins mana, a pus un deget pe masa si a zis "apa"... azi a luat un album cu poze si mi-a aratat "mama" in cateva poze |
Alexu istet, cretuliu si frumos foc. Si cu multe intarzieri si scuze ca aseara am uitat
Doina
, asteptam tort, sampanie si evident poze, sa nu ne lasi sa steptam prea mult, da??Maine e ultima zi de scarbici pe saptamana asta. Astazi am facut smotru prin casa toata dupa amiaza, ca sa pot sa-mi aduc fata maine acasa si sa nu mai trebuiasca sa fac nimic, dar nimic. O sa stau cu ea fiecare secunda de maine dupa amiaza si pana duminica seara tarziu.
Cred ca mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat si s-a facut si tarziu,
noapte buna tutoror
Crina & Maya Georgia
15 luni
Crina_mio spune:
pai am uitat sa spun ce era mai important. Mama mi-a zis ca Maya in ultimele zile tot duce mana la pusu si-i arata ceva.. probabil inainte de a face pisu. Mama s-a uitat bine si a zis ca nu are nici o urma de iritatie sau ceva... parca Mihaiela tu ziceai de Stefania ca a avut o infectie urinara??? avea vre-un simptom?? E bine ca o sa am cateva zile la dispozitie si o sa vad exact despre ce vb. mama, sper sa nu fie decat ceva trcator, sau poate ne arata ca nu mai vrea pampers, desi nici pe olita nu vrea sa faca. Chiar ma gandeam ca ar fi bine sa-i fac un sumar de urina, dar cum o pacalesc eu sa-mi faca in olitza??!?! Sau trebuie direct in recipientul ala???
Delia , nu ne zici nimic de Nora?? stiu ca e bine, dar tot te asteptam sa ne confirmi.
de data asta chiar am fugit la somnic
Crina & Maya Georgia
15 luni
Mihael@ spune:
Crina, da, stefi a avut infectie urinara dar fara simptome, am facut o urocultura pentru ca analizele aratau o infectie in organism si tot incercam s-o localizam...ca sa faci urocultura trebuie sa colectezi urina direct in recipientul steril, dar sa deschizi capacul exact in momentul x, cand incepe sa faca, altfel exista riscul ca proba sa fie neconcludenta... eu cred ca Maya anunta ca in momentul ala face pishu, dar pentru linistea ta e bine sa-i faci o urocultura...mai vorbim pe mess daca vrei sa-ti dau detalii despre cum sa prinzi momentul
, ca sa nu ma insir pe aici cu explicatii
stiu ca mai exista si niste pungulite sterile, dar eu n-am gasit atunci
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
lilidana spune:

Va trimit niste fulgi de...ZAPADA!!!
Da,chiar ninge,am avut gura aurita,sau cum se zice?
Pai cum sa-mi placa mie asa ceva,mai Roxanici???
Sotu' deja "lopateaza" in fata casei si e ora 10pm!!Nu e prea fericit nici el,mai ales ca suntem inca in octombrie,pana in aprilie face muschi,nu gluma
.
Mie imi placea iarna la Brasov ca era doar o gluma,pe cand aici...Si cand mai si ingheata e o "fericire".
Gata cu deraiatul de la subiect
.
Deci,ati vazut poze,v-au placut...ma bucur ca ati fost curioase sa ne mai vedeti,desi aparem asa rar pe aici.Nici n-as merita sa mai vorbiti cu mine,dar voi sunteti niste dragute
.
Kitty,lasa ca stiu eu ce vorbesc,mai trag cate un ochi pe aici,chiar daca nu scriu,asa ca stiu eu ce stiu.Esti activa raaaau si te admir,sincer.Nu fac complimente aiurea,nu e genul meu.
Dabiii e tare paros,asa e,nu l-am tuns din vara,dar nici nu am curaj ca e mare scandalagiu
.Il las asa,macar nu-i e frig,ca tot a venit iarna
.
Dar,chiar,l-ai dat pe Raul?Ca asa zice Gabi78
...Pai eu asteptam s-o laude pe Karina,ce frumoasa e...
Biky,eu nu pot s-o vad pe Cati,oare e ceva la mine???
Mihael@
pentru cuvintele frumoase.
Fetelor,ma lasati sa pun semnatura aia cu Craciunul?
Ca asa ningeeee,mi-e rau,cum ma descurc eu maine cu masina?
Apropo,Carmen94,bafta la examen,poate ai noroc si nu ninge atunci,dar si asa strada va fi si uscata,stii tu...
A,vacanta a fost frumoasa,dar ar fi fost superba fara..copii.Suna aiurea,dar asta e adevarul,totul a fost "controlat" de David
,iar saracu'tati chiar nu s-a distrat...
lilidana spune:
Crina mio,si David pune mana pe scutec si trage de el nefericit,semn ca ceva nu-i place,dar cand e scutecul e prea plin sau a facut kk.Poate si la Maya e la fel.
Eu chiar n-am glumit cu semnatura
.
Kitty spune:
Buna dimineata.
Lilidana, uaaaaau zapadaaa....asta schimba datele problemei pt Raul care e innebunit dupa iarna si zapada. ee, nu e "dat", are prietena lui de la cresa, tot Carina, cred ca am mai povestit ca atunci cand i-am spus de Karina ta a spus: Tot Carina o cheama? O sa fiu confuz...![]()
Gabi, da daaa vrem poza de la eco!
Bianca, Amalia danseaza si urca scarile ca un copil mult mai mare. Cel putin acolo unde urca si coboara scarile impingand caruciorul papusii e f sigura pe ea.
Biky, ma-nerfezi cu nerfii , cum sa manance asa bine? oare a mea ma vede pe mine cata sunt si se protejeaza de pe acum?
Fetelor, sa nu plangeti tare dupa mine azi ca plec la zoo cu clasa lui Raul, ma duc sa fac pojeee (cum zice Giulia). Asa ca , daca tot n-am treaba, de azi dimineata imi suna telefonul de la parintii copiilor sa ma intrebe daca pot sa-i duc si pe ei...
iar o sa am o trupa intreaga.
Ce imi place sa citesc ce mai spun cupiii!
mai scrieti!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow