Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 21
diana_jors spune:
Cum tot patitu'i priceput, sa scriu si eu repede pentru martutza... nu mai tin minte daca am scris aici, dar acum vreo luna jumate Alex a alergat in casa, s-a impiedicat de marginea covorului si s-a lovit cu fruntea de marginea (taioasa) a patului. In mai putin de 1 minut jumatate de frunte ii era umflata pana peste nivelul nasului. Am fugit repede cu el la spital, i-am facut 2 radiografii - nu are nimic (desi sincer cand trec cu degetul peste fruntea lui mi se pare ca se simte o dunga pe craniu in locul in care s-a lovit, dar probabil o simt din cauza subconstientului, la radiografie nu s-a vazut nimic). Cum in acelasi timp i-am facut si tratamente pentru inca 2 potentiale probleme, mi-a si vomitat - dar de la tratament, nu de la cazatura. Atunci am fost speriata, orice miscare mi se parea ciudata pentru ca stiam ca trebuie sa ii urmaresc miscarile. El descoperise mersul pe varfuri si mersul cu genunchii indoiti - pentru el era distractie, pentru mine a fost similar cu faptul ca nu isi mai controleaza bine picioarele
(acum rad). Plus ca mi se parea ca avea echilibru mai prost decat avusese inainte. Si m-am inselat, e perfect in ordine.
Martutza, eu sincer nu cred ca e cazul de RMN, nu stiu cat/daca un rmn dauneaza organismului, dar daca nu strica (cum e radiografia) pentru linistea ta poti sa ii faci. Doar sa ai grija ca s-ar putea sa ti se para tie mai agitat, si de fapt sa nu fie, numai ca inaitne nu ai studiat cat e de agitat de fapt... sper ca intelegi.
p.s. scuze ca intru mai rar, am o perioada faorte plina la serviciu...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Laura Ioana spune:
Laura
multumesc pt raspuns. Poti sa-mi spui, te rog, ca sa pot compara, cam cat purta la 10 luni? Thea poarta 18 si ma gandeam ca la primavara (1,3 ani) ar fi un 19, iar la vara (1,5 ani) ar purta 20, dar m-ai bagat in ceatza![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
radcarmen spune:
La multi ani cu sanatate, fericire si mult noroc tuturor mamicilor si bebeilor care care isi serbeaza azi ziua numelui!
Kittysi pe mine ma mai cheama si Gabriela ca si pe mama mea
.
Martutza, cat priveste agitatia lui Victor sunt sigura ca nu are legatura cu lovitura ci cu varsta. Ti-l imprumut pe Vlad vreo sapt sa vezi cum face si alt crizat
. Cat despre negociat cu el...sunt sora roxanei
, nu tare am trasaturi in comun cu rabdarea prelungita iar istericalele ma fac sa imi ies din pepeni si sa fumeg mai ceva ca un vulcan in eruptie
.
Va doresc un weekend minunat!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
florin-a spune:
Sa traiasca cu numele , sa fie sanatosi /sanatoase, si sa aiba parte de o zi frumoasa azi urmatorii:

Kitty-Gabriela
Gaby78
Mihai de Suzy78
Mihai-Elyanne
Gabriel-Lilidana
Gabriela-Lili_q
Gabriel-daria28
Mihai-Annmary
Gabriela-Val
Mihai-Dianajors
Gabriel(radcarmen) impreuna cu mamica si bunica
Mihaela-( mami de Stefania)
Dc am uitat pe cineva....iertaree...da s-a trezit Veve!
roxanici spune:
LauraIoana, raresu o purtat iarna trecuta niste ghetute marimea 18, in primavara am luat niste pantofi 19, mai spre vara am luat sandale 20, acu are niste adidasi 21 (are 19 luni acum) si ghetute pt iarna asta o sa ii iau 22. Deci daca observi e cam un numar in plus pe sezon(2-3 luni)asa ca daca faci o progresie aritmetica
afli cat iti trebe tie la X luni. E greu de zis cat poarta un copil la 18 luni pt ca sunt copii si copii, sunt prin stup copilasi care poarta deja 23....
gata, nu mai "scriti" ca va deschid "ceaslov" nou
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
lauramar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Laura multumesc pt raspuns. Poti sa-mi spui, te rog, ca sa pot compara, cam cat purta la 10 luni? Thea poarta 18 si ma gandeam ca la primavara (1,3 ani) ar fi un 19, iar la vara (1,5 ani) ar purta 20, dar m-ai bagat in ceatza Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Si Arianna a purtat 20 cateva luni dar acum o strange si i-am luat 21 ca tot spunea buba desi o incaltam usor,asta depinde de fiecare copil ea traieste pe picior mare