Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![62]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Numele de familie era VESCAN , dar acum nu stiu daca era numele de fata sau numele dupa sot ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

neata buna si de la mine pentru gasca!

Am vb si eu cu Oti, asa scurt sa nu o perturb prea tare dar era foarte vesela, bine ...fusese o asistenta sa-l schimbe pe alex...

FETELOR, m-a panicat ieri un stomatolog la care am fost la control, ca m-a trimis direct la cluj si mi-a spus sa ma astept la operatie , pt ...paradontoza
Io acum sunt cu moralul la pamant si ma vad stirba si cu proteza

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

neata buna si de la mine pentru gasca!

Am vb si eu cu Oti, asa scurt sa nu o perturb prea tare dar era foarte vesela, bine ...fusese o asistenta sa-l schimbe pe alex...

FETELOR, m-a panicat ieri un stomatolog la care am fost la control, ca m-a trimis direct la cluj si mi-a spus sa ma astept la operatie , pt ...paradontoza
Io acum sunt cu moralul la pamant si ma vad stirba si cu proteza

ioi fug sa-mi asigur dintiiiiiiiiiiiiiii.

bey, stai ca nu-i dracu chiar asa negru.
du-te la cluj sa vezi ce proteza sa-ti pui.auzi si o sa-ti pui seara dintii-n pahar? ioi mor de ras, dau in scenarita, parca vad ca nu-i raspunde la telefon, ca nu-i apuca , pana iti pui dintiii.............

mno, gata cu rasu sa trecem la lucruri serioase.medicina a evoluat.exista o serie de tratamente ptr parodontoza.[cel mai ieftin si la indemana orcui e pulbere de penicilina amestecata cu ser si masat giingiile cu pasta asfel obtinuta, ideal ar fi sa ti faca dr stomatolog acest tratament.]dupa cate stiu eu, parodontoza nu se vindeca , dar poate fi stopata,sa nu avanseze.este un tr sepcial ptr asa ceva, facut in cabinetele de stoma, plus acasa musai spalat pe dinti cu parodontox[e pasta de dinti speciala ce se gaseste in farmaciile sensiblu].
deja ti se misca dintii? ioi sper sa nu-i scuipi cand vorbesti.
vai ce rea is, da stiu ca gusti glumele mele nesarate.

deci sa continuam[viata mea ca mor de ras, desi e tragic ca si iop am asa ceva], la cluj sunt dr care merg pe extractie totala apoi aplica proteza pe o perioada de 2 luni , pana se vindeca gingia[dar se fac non stop tratamente ]si apoi se incearca implantul unui dinte sa vada daca nu e respins.daca totul e ok se trece la implantul general.faza nasoala e ca dureaza cam 2 ani aceasta manevra, care e si dureroasa si costa fuarte mult.

Edit:1.anumiti dr nu recomanda apa de gura ci ceva spreiuri speciale ptr asa ceva.
2.uitai sa-ti zic ca cica de multe ori se pune diagnostic gresit de parodontoza.cica in multe cazuri e carie de colet[dintele e dezgolt spre radacina si apare un punc galbui pe el].io zic sa mai consulti stomatologi.
3.la cluj cauta musai dr romani.ca e plina piata de dr arabi si nemti, care cam dispar dupa 2-3 ani din peisaj.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Azi am doar probleme...ca sa nu ma plictisesc...

FETELOR, stiti pe cineva care repara calculatoare( am meu are o hiba ca nu merge tastatura si mouse-ul ) ???????????????????

Pe cine astept eu de 3 zile sa-l repare nu mai da nici un semn de viata si pe Vlad al lui Oti, chiar nu e momentul sa-l deranjez
si daca raman fara net in w-end, dau in depresie clara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

Azi am doar probleme...ca sa nu ma plictisesc...

FETELOR, stiti pe cineva care repara calculatoare( am meu are o hiba ca nu merge tastatura si mouse-ul ) ???????????????????

da=s mufate bine?
cumpara alta tastatura si mouse.

vezi ca Vlad are 2 asociati si-s pana seara la firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetele zice delia ca oala e imensa si cutia la fel, si grea cat mi-or lua aia pe oala oare.
in alta ordine, ioana eu cred ca trebuie sa mai consulti un medic, sa vezi exact, mie imi lucreaza la cluj o tipa super draguta si destul de ieftin, daca vrei itit dau datele pm.In vara mi-a facut 2 operatii si nu a fost asa cum toata lumea zice, nici macar nu mi s-a umflat deloc ultima dintre ele.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

fetele zice delia ca oala e imensa si cutia la fel, si grea cat mi-or lua aia pe oala oare.

nu-i foarte grea oala, da-i voluminoasa cutia.spune-i sa o amabaleze in ceva hartie si sa puna o fundita sa se vada ca e cadou.pote ai noroc si nu costa mult transportul.se ia la kg?

Mergi la inceput

blondo saptamana viitoare ii oferta la o scula de facut capucina si e numa 7 euro vrei
trimit pm sa nu fie reclama

Mergi la inceput

blondi da ia la kile da mai trimit o geanta pe langa, neste halate de baie care noi am uitat sa le aducm, reviste si enste carti la alex.Oi vedea iom cum ma descurc, ca io paltesc aici, a si pt colegu o sipca la parhet ca aici e 50 euro si acasa numa 20.
apoi hartie si fundita nuc red ca era obosita si amu e la scoala pana la 8 zic multam ca imi trimite, ca o stresez saptamnal cu ceva, ba impozit, ba digi, pa pachet, no amu lasa ca m-oi recompensa.
trimis pm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondo saptamana viitoare ii oferta la o scula de facut capucina si e numa 7 euro vrei
trimit pm sa nu fie reclama

mai baga un Pm ca nu vazui scula.
de-i buna o vreau.
da cum o poti trimite?

Mergi la inceput