Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
stoisor spune:
am vazut ca ati discutat despre somnic......nasoala treaba,Sara doarme cam asa :la 7.30-8 desteptarea ,la 10.30 pica ca musca dar doarme o ora,apoi plimbare ,joaca,papa la 13 si nani iara de pe la 14.30-15 pana pe la 16.30-17,deci inca o ora jum,cam asa,apoi joaca,papa pe la 17.30-18 si nani inca o ora si la 21 baie,papa,si in jur de 22 nani,nu doarme mai repede de 22.15 aproape niciodata
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
BRAVO GOSPODINA LU MAMA,haine am bagat si eu dar in rest doar distrat copilu ,umpic de net,facut comenzi,![]()
![]()
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Salutare la toata lumea! Ce mult ati scris!! intru sa citesc din urma, pina se spala o masina de haine... azi am fost harnica de dimineata...am gatit, am spalat toata casa.... gospodina, ce mai... ![]() ![]() Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
despre TV??
poate merge toata ziua pe noi numai reclamele ne pasioneaza,in rest joaca,dar la reclame mami il mai si opreste
si Sari vocifereaza
asta este
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
vorbesc ca TV
SINGURA?BUUUUUN
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
Ere parca tu mai intrebat de papucei aia asai?ieri ma sunat un nene si mi-a spus ca a fost trimisa comanda,abia astept sa vina sa vedem,ne sunt buni?sunt ok?o sa iti spun
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena cat ii lasati voi pe pici la tv(daca ii lasati)? eu scap 30 min pe zi cu desene/marionete baby einstein. el ar sta si ore intregi acolo. chiuie ,tipa, bate in tavita de la masa, rade in hohote.e inebunit si asa pot face si eu un dush relaxata. MATEIPrimul 5.10.2008Al doilea 22.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI Sondaj - aniversare 1 an clopotei |
Adela sta de la 7:30 seara pana la 8:00 si ceva, cand mergem la baie; dar nu pot sa-ti spun ca sta "lipita" de TV; isi face de lucru cu diverse sau misuna prin casa. Dar dak sting TV imediat sesizeaza si se uota cand la el, cand la mine
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stoisor spune:
Elle ai mai vb cu cretulinele ?ce mai fac?mi dor sa o mai vad pe Mariuca,i suparata pe noi?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
ma bag si eu la o trebaluiala prin casuta ca nu mai tine,imediat e Sara fresh si gata cu timpul liber
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ellenuta spune:
lala mi-e si frica ptr ca avem gresie in living, bucatarie si hol .. si e open space. mi-e teama sa nu aterizeze in cap / nas / bot etc .. sper sa mai stea in tarc si sa nu vrea sa colinde ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NataliaS
...da stai sa mai rod putin la ea inainte de nani ![]() Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Am mai vorbit despre subiectul asta, noi stam la casa si cateodata e racoare in casa, cand nu facem focul.. Iar in poza [b] asta ii era asa tare somn ca nu am mai dezbracat-o (pt ca plangea).

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)

5.10.2008