Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
ati vazut ca a castigat masinuta fata aceea despre care ne-a spus florina?
http://www.cancan.ro/2008-10-23/O-sansa-pentru-viitorul-ei-copil.html
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Neata si de la mine!!!!
Elle si Nati, sanatate bebeilor!!!!
Razvi mi-a facut ieri prima boacana.Mi-a varsat un pahar cu apa pe pat.Paharul era pe noptiera ca bausem apa azi noapte.Si el cum colinda toata casa, bineinteles ca s-a dus in dormitor si a fost el curios sa vada ce e cu paharul acela nelalocul lui.Paharul e destul de mare si mai era si aproape plin.Asa ca ai noapte am dormit pe patu ud.Bine, am pus eu cateva randuri de cearceafuri si nu s-a simtit, da na.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
stoisor spune:
neata si de la noi....
pusic pt Eva plimbareata,ma bucur mami ca ai fost acolo si ai vazut fenomenu Evita plimbarica,bravo si ma bucur ca a trecut bine noaptea fara febra,poate a fost doar un episod ceva,nu stiu ce sa zic
Cintya nu am inteles eu bine sau cum?ultima masa e la 6 de fructe,pai si apoi nu mai are una de lapte si cereale pe la 8.30 -9??ba da nu?cred ca am inteles eu aiurea,scuze,.....si noi am avut o noapte de cosmar ,de la 12 la 4 Sara aavut chef de orice numai de nani NU asa ca,am culcat-o de nu stiu cate ori si in 10 min se trezea,groaznic,dar curaj nu mai e mult pana la un an si poate ca scapam
mamica scumpa
ancasoare ce zici bre ?cum sunt bilele?sa luam dinalea de 7 cm sau nu le-ai vazut inca ?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ereena spune:
stoisor, eu am bile si de 7 si de 9 cm ,e doar o mica diferenta intre ele.parerea mea ,desi nu mi-a cerut-o nimeni
sunt foarte ok cel;e de 7.acum vad ec adaos au astia la magazin, ei vand la bucat 1,5 ron/buc, si tot setul e 48 ron.
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
cynthia_ spune:
NataliaS, Stoisor
Are masa de lapte la 8.30-21.00 ma refeream la mesele de papa nu laptic, cat despre scapat la 1 an nu prea cred, aud asta de cand s-a nascut Octi, las ca la 4 luni trec colicii o sa doarma, las ca la 6...las ca la 8... bine ar fi sa vina minunea la 1 an dar nu cred.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cynthia_ Octi papa formula, I-am pus cereale dar asa subtire ca i l-am dat cu bibe, el la 6 papa ultima masa( iaurtel cu fructe, sau branzica etc) tu ii dai la 9 cerealele cu lingurita? OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Asta de la 18.00 este ultima masa ?
Noi la 20.00 papaqm asa :
- intai ii fac lapte simplu in bibe - 250 ml- 270 ml
Bea din el cat are chef.
Ce ramane cam 120 ml , ca omul meu se plictiseste si nu prea ii place sa suga
il torn in castron si il fac cu cereale , gros si il dau cu lingurita.Toata masa asta in 2 pasi la noi dureaza maxim 15 minute si apoi somn ( dupa ce se mai joaca cam 20 de minute).
Urmatoarea masa este la 8.00 dimineata si decurge cam la fel doar ca ii fac 210 ml lapte sau 250.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Neata fetelor,
MARIUCA
BEATRICE
BENJI
IOAN
THOMAS
ALEX
RARES

Acum: tocmai am vizionat poze cu o familie fericita (Miri &co)si o papusica (Ioana de Alina).
feliciatri Eva pentru primii pasi singurica
- Helene, norocoaso
!
Sper ca nu mai are febra!
Si, sanatate multa little Fanny; Natalia, sa ne tii la curent cu ce spune dr.
Razvi cel curios; de-acu' sa te tii aventuri!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ati vazut ca a castigat masinuta fata aceea despre care ne-a spus florina? http://www.cancan.ro/2008-10-23/O-sansa-pentru-viitorul-ei-copil.html Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Ce bine ca a castigat cine a meritat!!!!!
Si mai tare ma bucur ca am comntribuit si eu la asta.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Eva, uitai sa iti spun felicitari pt Eva cea plimbareata.Sa vezi tu cum ti-a colinda toata casa.De-acu nu va mai sta o clipa.
LalaD, exact asa fac si eu cu laptele, cand se plictiseste domnisoru de supt, il fac cu cereale.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
ramonab spune:

Ema (amelia),Thomas Alexander (raly),Benjamin (ceska),Alexandru Mihai (carmlia),Rares Ioan (irinouka),Beatrice (beinazutza),Maria Ilona (creata),Stefana (puisorul), Ioan (isidora) SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI TOATA VIATA !!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI