Am un job de care presupune muuulta activitate de management. Din cauza lipsei de experienta pe acest domeniu (implementarea riguroasa a politicii firmei, coodonarea echipei), imi este destul de greu sa ma adaptez. Adica ok, am progresat foarte mult fata de cum eram la inceput, insa tot nu sunt la nivelul la care stiu eu ca pot si ar trebui sa ajung.
Va rog daca se poate sa imi recomandati niste carti utile (sau chiar cursuri) de management, pot fi si de pe Amazon, etc. Multumesc anticipat!
Buna, tierry.
O carte care mie mi s-a parut buna, este 'Management and Organisational Behaviour' de L.J. Mullins. Are si probleme, si studii de caz, si o culegere de articole din Financial Times legate de problemele dezbatute in curs si bibliografie la fiecare capitol. Si exista si un site al editurii dedicat cartii - www.booksites.net/mullins.
Spor la manageriat! :)
Nu stiu daca te poate ajuta cumva si asta... http://www.businessmagazin.ro/arta-si-societate/carte/cele-mai-bune-carti-de-management.html?5554;3259045
Buna!
Carti bune au si cei de la Codecs, dar probabil astea le stii deja. Insa ar putea sa iti fie util nu numai sa citesti carti despre management, ci si biografii ale marilor manageri cum ar fi Tom Peters, Jack Welch, Peter Drucker, Matsushita, Bill Gates, Richard Branson, Donald Trump si altii. Gasesti multe asemenea carti la editura Publica si la Meteor Business. Succes!