Moldovence aspirante sau gravidutze!
Raspunsuri - Pagina 11
sinzyk06 spune:
Buna ziua,dragi moldovence! De astazi incep testarea ovulatiei, dupa calculele si simptomele mele, maine sau cel tarziu poimaine ar trebui sa fie ziua cea mare...
Vroiam sa va mai intreb daca stiti cumva ce teste ar trebui sa-mi fac...am facut ecograf, hemograma,radiografie la coloana si o raza cu bariu sa vad daca nu a recidivat,,puiul meu de ulcer",toate sunt bune...ar trebui sa-mi fac testele pt boli infectioase, dar momentan astept sa treaca botezul(sunt nasica de fetita sambata). Stiti cumva ce preturi practica laboratoarele din bacau la toxoplasmoza? va multumesc mult de tot si astept cat mai multe sfaturi! va
si multa sanatare si multi
Follow Your heart!
Delphinas spune:
mie a reusit contabila sa-mi strice toata buna dispozitia. si eu care credeam ca poate incep saptamana asta mai bine, dar de unde.
mama lor de contabili sau economisti cum vor ei sa-si spuna.
dasalina si eu am prestat sambata, dar eu eram abia z1 dupa CM asa ca...
multa bafta la test...iti tin pumnii sa fie 2 liniute
si eu am fost foarte dezamagita luna asta. sincer ma asteptam sa fie pozitiv, dar de unde. negativ rosu pe alb.
am vb cu sotu si analizand cum am ramas eu
am ajuns la concluzia ca trebuie sa facem mai mult efort fizic in ziua cu pricina sa se prinda, sau sa venim de la drum lungggg.
poze
Just Me
Delphinas spune:
la mine la vaslui a fost mai de mult, in urma cu vreo 2 luni, un program pt analizele ce tb facut pt sarcina. gravidele aveau gratuitate la unele, iar altele le plateau redus. dr mea ginec m-a trimsi si pe mine sa le fac. nu mai stiu cat a costat fiecare in parte, dar toate m-au costat 190 lei. am facut pt: toxo, chlamydia, herpes, rubbeola, hepatita c, b, si inca vreo cateva...nu am rezultatele la mine sa iti spun ce am mai facut.
scrie-ne si tu 10 mesaje repede...orice iti trece prin cap sa scapi de moderate si sa putem vb in timp real.
aaaa sa-ti fie de bine nasico
la moldovence
| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzyk06 Buna ziua,dragi moldovence! De astazi incep testarea ovulatiei, dupa calculele si simptomele mele, maine sau cel tarziu poimaine ar trebui sa fie ziua cea mare... si multa sanatare si multi![]() Follow Your heart! |
poze
Just Me
sinzyk06 spune:
Multumesc frumos,delphinas, pentru rapunsul prompt si pentru sugestia cu 10 mesaje.
Follow Your heart!
sinzyk06 spune:
Nu prea am inspiratie,ce as putea sa va spun...nu vreau nici sa va plictisesc, nici sa bat campii...deci...
Follow Your heart!
sinzyk06 spune:
Hai sa va spun cateva despre mine...Am 23 ani, casatorita de 2 ani... Nascuta si crescuta in Bacau... pana acum 6 luni nici nu-mi trecea prin cap sa fiu mamica...Urmatoarele 3 luni am dus politica de convindere a ,,domnului" ca nu are rost sa asteptam prea mult...poate a venit si randul nostru sa ne alaturam grupului de parinti fericiti...
Follow Your heart!
sinzyk06 spune:
Cu cat inainta sarcina ,,cumetrei" mele, cu atat gandurile ma ducea mai mult catre viitorul meu, si dorinta de a fi mamica. De curand, sotul mi-a dat verdictul: Vreau sa facem un bebe! Si asa am pasit pe drumul aspirantilor...
Follow Your heart!
sinzyk06 spune:
Cam atat astazi...va
pe toate, va urez mult noroc, si ma duc acasa sa fac testul sa vedem daca sunt la ovulatie..daca da...ne pregatim de prestatie! O seara placuta, si fie ca cele mai arzatoare vise sa vi se implineasca!
Follow Your heart!
inginera spune:
buna la moldovence si multi pupici

si bun venit noilor fete
cum mai stati cu testele ?cu ovulatia?eu am avut ovulatia zilele trecute si de acum asteptam sa vedem daca o sa fie ceva luna asta ,daca nu, mai incercam!!!!
ce prost ma simt cand ma intalnesc cu diferite prietene cand intreba:dar tu nu faci un bebe?
sper sa vina cat mai curand

inginera spune:
sa iti fie de bine sinzyk06 si sa iti traiasca finul sau fina si te rog sa ne tii la curent cu preturile la analize, eu sunt din slanic moldova dar cred ca tot in bacau o sa merg pentru analize si spor la treaba
daca esti la ovulatie