Leoaicele*(24)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetele
semnez si eu pe fuga condicuta si fug intr-ale mele!
Revin maine seara!Sper sa ies bine!
Maine am inspectie pt. grad! Tineti-mi pumnii!Am multe de facut( hartoage... plus ceva de pus in fata de-ale gurii inspectoarei si cica vrea de post asa ca am de lucru in seara asta!
Finuta mea- a gasit in final o dna avocat...cu care s-a inteles f. bine..deja a decartat banutii...deh..se pare ca sunt avocati si avocati... aceasta va face tot ce va putea sa ramana fata cu copil cu tot in casa!Sotiorul meu va fi martor insa la proces!Offf...nu am calcat nici unul din noi prin tribunal..nici nu stiu cum e!

Cata-spar la pregateli!
Daria- m-a innebunit Giulika ta cu frumusetea ei!!!Care e cea mai mare masura la Melania? 36?? Ca daca da.... zau ca m-as abona si eu la o pereche de cizmulitze la scorul asta!
adi -ce harnicuta esti!Off..rau cu nasucurile astea infundate..si eu posed o bucata( plus o maare durere de capatana).
aurorra- ca sa va urez?? colici cat mai putine!!

Gabi -nu am ajuns la posta sper totusi joi! Scuze/ scuze!!La multi ani pt. Bogdi ! Ma bucur ca s-a distrat si a primit multe cadouri!

Raluca- sa-t traiasca puiul si sa fie sanatos iar voi sa va bucurati de el!
pt. voi si pt. toate fetele :Ledi,Anca,Octavia,Katty,Annie,Lilia, nikolle- un big
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dany cand poti tu,apoi astept semn sa stiu sa ma leg de postaritza.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello si pe seara!

am facut curatenie in mare, mai am maine baia de smotruit bine si apoi in bucatarie ...si apoi sambata seara inca un retus si e ok!

Dany , tin pumnii pentru maine la grad sa fie totul bine si sa obtii gradul, pt ce grad ai inspectie? sa intri sa ne spui ce ai facut!

Adriana , abia astept sa vad ce a lucrat fata ta dar abia astept sa vad ce lucrezi si tu dulce "horror", ma duc in contul comun sa vad pozele!

fetele din Bucuresti, aveti caldura in casa??? ca noi inca nu avem

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza fetele.

Nu avem cu ce ne lauda, dacat ca ne alaturam grupuilui cu copii "mucosi".. nu stu cum dar a furat-o, suntem sub tratament, desi nu vrea la dr, dar am rugat sal vada dr scolii, e speriat de data trecuta cand ia luat sange dar in schimb e voios.

DODO

LA multi Ani, fericiti pt Domnul BODO, sa creasca mare si sa aibe parte numai de bucurii

toata trupa!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa si numai bine.

Ani

Dovada petrecerii aici si petrecere de aziaici

si numai bine tuturor ,revin.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BOGDAN
Sa ai parte de tot binele din lume, multa sanatate, implinirirea tuturor dorintelor si numai bucurii ! Dodo, sa-ti traiasca feciorul !

Annie, sanatati la voi !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Bogdan
sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de o copilarie ca in povesti!

Gabi , sa va traiasca baiatul! am vazut pozele si tare dragalas este poate ne arati poze cu el mai des

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annie , multa sanatate la voi! insanatosire grabnica! Tu ce faci, cum staii cu moralul? mai lucrezi?

Leditia , nu mai spui nimic? cum te simti, ce fece bebe mic?

Daria , de voi nu ne spui nimic-nimic? ce face Giulik, e in vacanta?

Dany , cum a fost la grad? eu sper ca a fost totul bine!

Katty , nu mai spui chiar nimic?

va pe toate fug la curatenie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!
Am reusit sa intru si eu pe aici!
Va pup pe toate si ii urez lui Donu, La multi ani fericiti, sanatate si noroc, si ma intorc dupa ce citesc cele 13 (10 aici si vre-o 3 in cap. precedent) pagini din urma!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

si noi multumim de urari, acum face nani, si behaie, a papt binishor pana acum, s-a jucat, dar se vede ca nu e el

cata eu nu mai lucrez, moralul meu e sus, stiu ca intr-o zi imi va fi mai bine, incerc sa nu mai spun tot ce simt ca al meu se descurca de milioane de a interpreta numai ce vrea el, asa ca eu vreau liniste si pace. el vrea sex, eu nici macar nu simt aceea necesitate, (cred ca e hormonal ceve dereglat la mine) .

Am lasat masina in service sa repare usile, sper sa o iau luni...apoi sa o trimit la evaluare si poate o schimbam, cu una mai mare, (ca idiotul care mia lovito ultima oara a zis ca nu a vazut-o) deh o masinuta mica am...dar nu de neobservat

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput