Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibyrox

Ancutzo pai sa stii ca ma gandeam la tine! Maria e o dulce!!!!!!
Adela multumesc pentru compliment! Io as zice ca seamana cu tati dar... parerile sunt impartite.

Doamne cand ma gandesc acum 2 ani ce ne mai plangeam pe la aspirante cu teste negative si acum... ia uite ce mari suntem!

O mamica in al-!!!

Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007

http://good-times.webshots.com/album/568225860ZOMkHE

Exact, Biby, eu de acolo te stiu! Si nu e zi sa nu-mi amintesc de vremurile acelea! Si ma bucur de fiecare data cand mai recunosc cate un nume de fosta aspiranta acum mamica sau pe la Odisee E o legatura de suflet speciala si e numai meritul DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Jasmin si Maria face la fel dar ea se apropie da o limba se stramba si pe urma rade

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Irina, sunt super baieteii tai!! Asa dulci!
Jasmin, si Lucas m-a dat gata. :)) O sa imblanzeasca probabil cai salbatici cand va fi mare.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

crezi?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibyrox

Citat:
citat din mesajul lui roxx

Bibyrox, frumos foc Bogdanel!

Irina, strumfii tai m-au dat gata!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Multumesc frumos iubita!!!
Toti sunt frumosi la varsta asta... N-ai cum sa nu-i iubesti!

O mamica in al-!!!

Biby

e dulcic foc... sa creasca mare, sanatos... si ce tortulet frumosssssssssss......

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Bb si eu vreau sa vad poze cu voi! Deci...un bis, te rugam!
Biby, wow! Rara avis, mami! Nu apucasem niciodata sa-ti vad puiutzul si am profitat acum! Frumusel ca mami!
Anca, mersi de raspuns!
Si fiica-mea stie sa caute tzi-tzi si daca ii spun: "nu mai e, s-a terminat!" asa face niste ochi maaari la mine...parca ar vrea sa vada daca vb serios...Si daca insist, se incrunta si trage si mai tare de tricou si incepe sa protesteze...Va e clar ca in momentul ala ma topesc, nu?
Jasmin, bestial video! Dar cred ca Luca are ceva exercitiu de-si tine asa bine echilibrul! Mie mi-ar fi teama s-o las pe pitica, sa nu cada, ca ea e smucita rau!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Ade, nu are experienta la asa ceva... ca nu a mai facut-o... serios, e prima data, cel putin eu nu l-am mai vazut si nu prea il scap din ochi... nu-l las nesupravegheat mai mult de 2 minute, chiar daca il urmaresc sa nu ma vada... eu vorbeam la telefon cand l-am auzit ca rade din camera lui, asa ca l-am vazut si atunci am fugit dupa aparatul foto, ca o faza ca asta nu puteam sa pierd... si asa cand e deranjat nu se mai manifesta cu atata naturalete...
Iar despre frica... nu mi-e... ca nu are ce sa i se intample... doar sa cada putin, dar el nu prea plange pt asta, doar daca se loveste fff rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ancule ar fi beton beton sa veniti la mine,am doua camere goale,deci cazarea e asigurata,papa la fel,am parc mare mare chiar in fata blocului,centru comercial la 5 minute,plaja la fel la 5 minute ....mai zic sa te conving?mai zic nitel ceva frumos...vin reducerile la magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Unde in Spania va gasesc?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Adela normal ca te tin minte si eu de la Aspirante! De-asta mi-am si amintit imediat de vremurile acelea. De incurajari, de majorete in ziua testului...
Ce scumpa e Ilana!!! Si ce nume frumos i-ati ales! Si ea e topita dupa frunze?? Ca Bogdanel al meu e innebunit!!! Noroc ca stam la casa ca daca ar fi dupa el toata ziua ar sta afara. Saraca socrela mea..
Andreea -ici pentru Ericutzul tau grasunel ca si Bogdanel al meu! Off ce l-as musca!!!
Jasmin ai o frumusete de baiat care seamana leit cu mami! Si am inteles ca e si foarte nazdravan! Sa va traiasca!

O mamica in al-!!!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bibileana v-ati mutat?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

help!
ce sirop de tuse ati dat voi la cupii ca luca nu vrea neam sa ia Eurespal

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput