Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 21
adelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bibyrox Ancutzo pai sa stii ca ma gandeam la tine!Adela multumesc pentru compliment! Io as zice ca seamana cu tati dar... parerile sunt impartite.Doamne cand ma gandesc acum 2 ani ce ne mai plangeam pe la aspirante cu teste negative si acum... ia uite ce mari suntem! ![]() O mamica in al- !!!Biby ![]() Bogdan Alexandru - 17.11.2007http://good-times.webshots.com/album/568225860ZOMkHE |
Exact, Biby, eu de acolo te stiu!
E o legatura de suflet speciala si e numai meritul DC!
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Jasmin si Maria face la fel dar ea se apropie da o limba se stramba si pe urma rade anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Irina, sunt super baieteii tai!! Asa dulci! ![]() Jasmin, si Lucas m-a dat gata. :)) O sa imblanzeasca probabil cai salbatici cand va fi mare. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
crezi?
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bibyrox
Multumesc frumos iubita!!! ![]() Toti sunt frumosi la varsta asta... N-ai cum sa nu-i iubesti! O mamica in al- !!!Biby ![]() Bogdan Alexandru - 17.11.2007http://good-times.webshots.com/album/568225860ZOMkHE |
e dulcic foc... sa creasca mare, sanatos...
si ce tortulet frumosssssssssss......
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Bb si eu vreau sa vad poze cu voi! Deci...un bis, te rugam! Biby, wow! Rara avis, mami! Nu apucasem niciodata sa-ti vad puiutzul si am profitat acum! Frumusel ca mami! ![]() Anca, mersi de raspuns! Si fiica-mea stie sa caute tzi-tzi si daca ii spun: "nu mai e, s-a terminat!" asa face niste ochi maaari la mine...parca ar vrea sa vada daca vb serios...Si daca insist, se incrunta si trage si mai tare de tricou si incepe sa protesteze...Va e clar ca in momentul ala ma topesc, nu? Jasmin, bestial video! Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
Ade, nu are experienta la asa ceva... ca nu a mai facut-o... serios, e prima data, cel putin eu nu l-am mai vazut si nu prea il scap din ochi... nu-l las nesupravegheat mai mult de 2 minute, chiar daca il urmaresc sa nu ma vada... eu vorbeam la telefon cand l-am auzit ca rade din camera lui, asa ca l-am vazut si atunci am fugit dupa aparatul foto, ca o faza ca asta nu puteam sa pierd... si asa cand e deranjat nu se mai manifesta cu atata naturalete...
Iar despre frica... nu mi-e... ca nu are ce sa i se intample... doar sa cada putin, dar el nu prea plange pt asta, doar daca se loveste fff rau
Jasmin si micutzul
irina_stef spune:
ancule ar fi beton beton sa veniti la mine,am doua camere goale,deci cazarea e asigurata,papa la fel,am parc mare mare chiar in fata blocului,centru comercial la 5 minute,plaja la fel la 5 minute ....mai zic sa te conving?
mai zic nitel ceva frumos...vin reducerile
la magazine
ancadragoman spune:
Unde in Spania va gasesc?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
bibyrox spune:
Adela normal ca te tin minte si eu de la Aspirante! De-asta mi-am si amintit imediat de vremurile acelea. De incurajari, de majorete in ziua testului...![]()
Ce scumpa e Ilana!!!
Si ce nume frumos i-ati ales! Si ea e topita dupa frunze?? Ca Bogdanel al meu e innebunit!!! Noroc ca stam la casa ca daca ar fi dupa el toata ziua ar sta afara. Saraca socrela mea..
Andreea
-ici pentru Ericutzul tau grasunel ca si Bogdanel al meu! Off ce l-as musca!!!![]()
Jasmin
ai o frumusete de baiat care seamana leit cu mami! Si am inteles ca e si foarte nazdravan! Sa va traiasca!
O mamica in al-
!!!Biby

Bogdan Alexandru - 17.11.2007http://good-times.webshots.com/album/568225860ZOMkHE
ancadragoman spune:
Bibileana v-ati mutat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
roxx spune:
help!
ce sirop de tuse ati dat voi la cupii ca luca nu vrea neam sa ia Eurespal

_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)