Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 19
bibyrox spune:
Buna mamicilor!!!

Ma mai tineti minte?
Imi cer scuze ca am disparut in ceata dar am avut foarte multe pe cap.. cu serviciul cu afacerile si uite-asa.
Sunt si eu mami de Bogdanel, nascut pe 17.11.2007. Recunosc ce-i drept ca nu sunt asa de priceputa ca voi, in sensul ca eu stau f.putin cu el. Mai mult sta soacra mea. Dar cand prind mai mult timp recuperez la greu!
E un scump si suntem topiti dupa el... La 11 luni are 13 kg dar el mereu a fost mai cu "greutate"!
Avem si 8 dintisori (4 sus si 4 jos). Inca nu merge singurel decat foarte putin.. cativa pasi dar daca il tii de o manutza fuge de abia te poti tine dupa el.
N-am avut absolut niciodata probleme cu el. A fost un copil sanatos tun! pana acum de curand cand face caca f.moale... Are cam o luna de cand face asa. O zi bine alta prost si uite-asa. Am fost la 2 dr si ambii mi-au spus acelasi lucru: ca e de la maseluta si ca e posibil ca un aliment sa-i provoace aceasta diaree. Acum il tinem pe regim dar e f.greu pentru ca el e mancacios rau si nu stim ce sa-i mai dam. Cred ca s-a saturat saracutul de orez, branzica facuta in casa si banane.
Mi-au mai spus sa-i dam Debridat.
Voi ati avut astfel de probleme?
Va pupic dulce pe toate!
Oricum chiar daca am lipsit o perioada asa lunga, v-am urmarit de cate ori am putut! Sper ca acum sa scriu mai des!
O mamica in al-
!!!Biby

Bogdan Alexandru - 17.11.2007http://good-times.webshots.com/album/568225860ZOMkHE
ancadragoman spune:
Bibileana era sa sa lesin cand am vazut ca ai scris![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Jasmin012 spune:
Buna...
daca aveti chef sa vedeti o noua traznaie si nazdravanie de bebelus pe langa cele cu care sunteti deja obisnuite, uitati-va aici sa vedeti ce face omuletul meu: http://www.youtube.com/watch?v=392uYDBU2W4
Aaaaa, si a aparut deja al 7-lea dintisor, jos...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - scuze ca te strezes, eu fug si la cratita si am raspuns defazat; am inteles acum, merci; IRINA - pai frumosii tai papa ca isi fac pofta amandoi... Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
no problem... oricand...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Jasmin012 spune:
Cristina, Pussi, scuze, nu am fost pe faza.... LA MULTI ANI!!!! 

... SA FItI FERICITe..... scuze de intarziere 
Ramonica, da, Lucas suge de 3-4 ori pe noapte, parca mai des ca atunci cand era bebelus mic, mic... probabil fiindca ziua ii dau de mancare si nu mai suge asa des, isi face plinul noaptea, sa recupereze...![]()
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
cristi07 spune:
Anca...vrei sa te duci iar in Spania..bag de seama ![]()
Bibyrox, tare dulce e Bogdanel!
Lucas...super tare!![]()
Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
Pai normal ca vreau si mai ales daca primesc invitatie,e urat sa refuzi![]()
Lucas e mare calaret ...mai fetelor din cate vad eu acum or sa cam calareasca baietii vostri![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ade nu ai mama nicio sansa si o sa te alerge asta mica pe afara dupa tzatza ,parca te vad fugind cu tzatzele pe afara si asta mica cum cauta sa iti puna piedica ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Apropos de tzatzica... fiu-meu imi ridica tricoul sa vada tzitzi si se pune pe ras...nu stiu ce i se pare atat de amuzant....

Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
ancadragoman spune:
Jasmin si Maria face la fel dar ea se apropie da o limba se stramba si pe urma rade![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Apropos de tzatzica... fiu-meu imi ridica tricoul sa vada tzitzi si se pune pe ras...nu stiu ce i se pare atat de amuzant.... ![]() Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
hahahaaaaaaaa..super tare...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

ALESSIA MARIA (20.11.2007)