Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Cami, ne bucuram nespus de mult pentru Valeria si sa dea Dumnezeu sa fie bine.Maicuta Domnului s-o apere!

Cami_antonia multumesc de raspuns! Voi vorbi cu preotul meu.

Claudelle, bine ai venit!

Fetelor, astazi m-a cam durut burtica si am fost super speriata! Doamne ajuta sa fie bine in continuare! Am aprins candela si o lumanare din pachetu sfant de la Ierusalim aprins de lumina sfanta de la Inviere si mi-a fost mai bine! Nu stiti cu cata frica ma lupt si ma rog cu lacrimi sa fie totul bine!

10 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

vedeti ca vor incepe la anumite biserici,pe toata perioada postului,sarindarele pentru vii si pentru morti.Chiar daca inainte nu se tinea Sf.Liturghie zilnic,acum se va tine in acele biserici zilnic,cu pomenirea mortilor,si pentru noi se vor citi acatistele in timpul Sf.Liturghii zilnic.Ramine doar de descoperit care sunt acele biserici.la noi in oras eu stiu 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupici fetele noastre dragi!!!Am trecut repejor sa va vad si sa va spun ca se apropie sarbatori maaaaari:Sf.Arhangheli Mihail si Gavriil,dar si sfantuletul nostru drag,Nectarie!!!Cred ca ar fi bine sa incepem deja sa facem acatistele lor toata saptamana aceasta,ca mare ajutor vom avea .
In mod special,Hera si Laura,rugati-va Sf.Nectarie si Maicutei Domnului ca nu va vor lasa.Eu de cate ori aveam dureri de burtica cu Paraclisul Maicii Domnului ma linisteam.La nevoie poti sa iei si un No-spa,Laura,dar banuiesc,stii deja.Lasa teama deoparte,ca este minune de la Dumnezeu si o sa va aiba in paza!!!
In rest va pupam pe toate,suntem cumintele dupa vaccinul de 4 luni,cu febra si maraiala multa,dar ne-a ajutat Maicuta Domnului si am scapat cu bine.In fiecare zi simt ajutorul ceresc,dat de toti sfintii,Maicuta Domnului si bunul Dumnezeu,ca desi pare usor sa cresti un copil,este in acelasi timp o "aventura"in fiecare moment si fara ajutorul lor nu as reusi.Pupici multi inca o data si Doamne ajuta,sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelle spune:

Buna dimineata fetelor,

Am ajuns si eu la servici si primul lucru pe care am sa-l fac azi e sa fac un pomelnic cu voi toate si cu prima ocazie am sa-l pun la Mitropolie, la Sf. Parascheva sa ne ajute in tot ce ne propunem !

Va pupic si o zi buna, oriunde va aflati,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

multumim frumos,claudelle.
aingriv,intr-adevar,acum urmeaza o pleiada de sfinti,inainte si in timpul postului.sa ducem listute la biserici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Vesti noi despre Valeria ... aseara piticii ei au fost botezati, cel mare se numeste Robert - Marian, iar cel mic Alexandru - Mihai.
Sa ne rugam pentru ei sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa vina acasa alaturi de parintii lor, care ii iubesc mult de tot!

26+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Multumesc ainigriv pentru sfaturi. Si eu simt mereu in preajma ajutorul ceresc.

Claudelle, multumim.

10 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!
claudelle - bine ai venit alaturi de noi si multumim mult pt. listuta.... Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si Sf. Cuvioasa Parascheva sa te rasplateasca pentru aceasta milostenie....
lauraa - ce faci draguta? imi pare rau ca te doare burtica, dar nu deznadajdui... Maicuta Domnului si Sf. Cuvioasa Parascheva vegheaza asupra ta si totul va fi bine....

pupici tuturor....... vorbim mai tarziu ca acum am un teanc de contracte pe birou....

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Buna ziua!

Sunt tare ingrijorata pentru ceea ce se intampla cu mine si cu sotul meu din punct de vedere spiritual. De doi ani si ceva incercam sa avem copii ... ne dorim enorm, si nu unul, ci mai multi. In tot acest timp am mers doar prin doctori, iar credinta noastra a fost incercata mult.In luna mai ni s-a pus un diagnostic dur: azoospermie (lipsa spermatozoizilor din lichidul seminal), ceea ce inseamna ca singura sansa de a putea avea copii este Fertilizarea in Vitro. In prezent avem un FIV esuat.

Dupa parerea medicilor, totul a mers ok la acest prim FIV... nici un doctor nu mi-a raspuns la intrebarea de ce embrionii nu au ramas in pantec. Atunci am realizat ca numai Dumnezeu decide cand e momentul.

In primul rand as vrea sa imi inving sentimentele urate pe care le am fata de proaspetele mamici din jurul meu (prietene, colege de birou, verisoare). Cu rusine recunosc ca simt invidie si nu vreau sa dau fata in fata cu nici una dintre ele. Apoi, credinta mea nici macar nu ma mai determina sa imi spun rugaciunile zilnice ...

Sotul meu, iarasi cu mare rusine si umilinta o spun, are momente cand e foarte suparat pe Dumnezeu. Mi-a spus de 2 ori ca uneori adoarme si se trezeste urandu-l pe Dumnezeu. Cateodata, chiar ii neaga existenta. Se intreaba cu ce a gresit atat de rau in fata Lui.

Apoi, revine la sentimente mai bune ... si isi accepta crucea, si spera ca Dumnezeu ne va darui si noua acest dar al binecuvantarii cu prunci. Ma intreaba din cand in cand: Nu-i asa ca Dumnezeu ii inceaca numai pe cei care ii iubeste?
Sau vine cu idei .. hai sa tinem post, hai sa sfintim casa ...

Un singur lucru imi este clar ... am nevoie sa imi intaresc credinta .. Doar Tatal nostru ceresc este unicul creator al vietii ...

va rog, adaugati-ma si pe mine pe lista voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Numele noastre sunt: Bogdan-Cristian si Dorina

Mergi la inceput