o fi ...oare?
buna fetelor. ce ziceti? daca ati trecut prin ceva similar...sau pur si simplu, dati-va cu pararea, va rog.
incerc sa raman insarcinata. asta este prima luna. pentru cele care nu ma stiti,am un baietel de 3 ani si 10 luni ..am ramas insarcinata greu cu el, am pierdut doua sarcini inainte si era s ail pierd si pe el...in fine...asta iarna am incercat iar timp de vreo 6-7 luni si tot nu am ramas insarcinata. acum, sunt in prima luna de cand incerc.
sunt in a 28-a zi de ciclu. de regula, mie ciclul FIX in a 28-a zi. dar dat fiind faptul ca luna aceasta am scos steriletul...ma gandesc ca poate o fi vorba si de o dereglare...nu ar fi exclus. am introdus temperatura bazala pe ferttilityfriend si mi-a arat ca as fi ovulat in ziua a 17-a. deci ciclul ar tb atunci sa imi vina in a 31-a zi, nu in a 28-a, deci nu azi ci vineri.
asa.... temperatura este inca ridicata. azi era .... 37 grade celsius. si am ceva dureri vaaaagi de burtica, dar colul este ridicat si inchis. ieri am facut un test si era negativ.
ce parere aveti. sa mai sper, sau nu?
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Raspunsuri
Delphinas spune:
eu stiu ca e posibil dupa ce scoti steriletul sa ramai foarte usor.
legat de temperatura si alte cele nu stiu ce sa zic.
si mie mi-au intarziat rusii 1 sapt si teste negativa evident. aseara au aparut la usa casei mele si i-am lasat sa intre. nu am avut incotro.
sanii cum sunt?
sa dea DD sa fie cu ochisori.
stiu si eu pe cineva din babani, valcea. Iordan Gusatu iti zice ceva? e un nene care face diferite obiecte din lemn.
sa ne anunti rezultatul da?
poze
Just Me
anne-marry spune:
eu sunt maritata in babeni si nu stiu prea multa lume. dar stiu ca a lucrat o perioada aici, und elucrez si eu. dar nu il stiu decat din vedere.
multumesc pt raspuns. eu nici nu am avut sperante, pana nu a inceput temperatura sa creasca. dar styii tu vorba aceea: speranta moare ultima...nu? 
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA