Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
piggy spune:
simona, cleo multam pentru raspuns referitor la administrarea de fier...o sa ii dau si fara analize, macar pana la 6 luni si mai vedem atunci...
cu displazia am fost la 2 dr - unul a zis ca are unul ca nu si mai merg si la jianu sapt viitoare...sper din tot sufletul sa nu fie dar macar dc e sa stiu din tim p sa o pot trata...
cleo tare bancul![]()
luminel superba fetita ai Sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Miss incerac sa il culci pe David in alta camera si sa mergi la el doar daca plange si atunci sa incerci sa il iei putin in brate sa vezi daca se linistetste, sa il pui iarasi in patut si numai daca nu adoarme si continua sa planga sa ii dai papa. Oricum ideea e sa prelungesti momentul intre masa de dupa baita si prima masa de noaptea pana se face cat de cat dimineata. Nu stiu daca m-am exprimat prea clar
Bebeii se framanta in somn se mai si trezesc dar de cele mai multe ori adorm singuri. Dar daca esti cu el in camera e mai greu sa nu te trezesti si tu ori de cate ori misca.. Sper sa mearga si la tine...Nu iese din prima 
http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png
belleane spune:
Ancaurn, Cezara ta e cam de aceeasi varsta cu fata mea cea mare, cum se comporta cu fratiorul ei?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
piggy spune:
fetelor voi stiti cum as putea sa scap de linkul ala de la semnatura si sa imi apara de fiecare data Piggy mama Ilincai de ex? ![]()
http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png
Nicole1980 spune:
David al meu este un marait. Sta numai cu pumnul in gura si plange. Nu-l mai pot impaca cu nimic. Exista ceva pt ameliorarea durerii pt gingii, k imi e tare dor de el. Acum doarme in bratele mele.
Laura – pup Mirciulica sa nu-l doara. Calmeaza-te ar fi plans daca era ceva grav
Simoncip – da, as vrea exlutonul, k nu mai gasesc niciunde. Tu prin ce parc te plimbi ? Parca Moghiorosi ? Daca nu ne vedem maine, o lasam peste o saptamana, k maine plecam la mama in provincie si stam 1 saptamana ? Te pupic si merci mult .
Anca – si eu tot pe cea visinie o prefer. Eu ma gandeam ca la lunile lor de nastere sa fie singuri pe fila.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
MissParker spune:
Mai fetele experte in colaje, unde ati gasit toate clipurile alea, ca la mine numarul e limitat... De exemplu omuletii de zapada sau scoicile de la mare la Getutza... Mai dati-mi si mie trucuri sa pot exploata la max. programul! Saru'mana anticipat
Ce ma enerveaza pe mine este ca nu se pot copia clipurile de la un colaj la altul
sau nu i-am dat eu bine de cap?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
YLARI spune:
Buna fetelor,
Am revenit si noi pe la casele noastre, am fost afara. De vreo 2 zile imi trage o repriza de plans afara inainte sa adoarma, zici ca o tai cu cutitul si torn sare pe rana. Rau de tot... Ieri m-am enervat, dar azi am lasat-o ca nu stiam oricum ce sa ii fac. Vorbeam doar cu ea, i-am dat ceiutz si incet incet s-a calmat si a adormit...
I-am cumparat borcanel si cu pere si o sticlutza de suc. Sa vedem poate perele sa ii placa mai mult. Socrate, asta e ideea ca ea nu prea mananca pireutz de fructe. Nu stiu cum masurati voi astia 200 ml (pui in biberon pana la marcajul de 200?) A mea papa maxim o lingura sau doua de piure. Maxim... Asa se stramba si incepe si sa planga la sfarsit, e un calvar ptr mine masa asta de la 10. Am incercat marul simplu, mai pasat, mai lichid, mai putzin pasat, combinat, cu piersica, ori cu nectarina, ori cu mandarina, ori toate deodata (dupa ce i le-am introdus pe rand, bineinteles) si ei tot nu-i place, asa mi se pare mie, ca nu ii place... 

Am facut si pauza, poate i-o place mai mult dupaia, dar ea nu si nu... Nici laptele de peste zi mi se pare ca nu-i mai place, nu mai papa tot biberonul... I-am marit acum intervalul la 4 ore intre mese, dar acum la ora 14 nu a mancat decat 130. Nu mai inteleg nimic. Sa vad acum la ora 18 cum o papa... Poate o fii de la dintzi, poate asa o sa fie ea, sclifosita la mancare (ca ta-su - asta nu mananca decat ciorba facuta de ma-sa, cartofi prajiti, snitele, piure si ardei umpluti. Asta mananca el. Aaaa, si friptura la gratar) Daca seamana cu el, am bagat-o pe maneca...........
Iulia, felicitari pentru ambitie!!! Eu nu ma gandesc sa fac macar un abdomen, sunt puturoasa rau de tot. Asta e...
Va pup!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
missP, am uitat sa iti zic? am ridicat jeanta! a fo si perisoara de la Tulcea pe la mine! Deci cred ca ajunge si la destinatie in curand!
cat despre steaua lyon, era 3-0 cand a adormit tati, si s-a trezit la 3-5. A luat-o steaua.....
am iesit azi dupa ridichi, si m-am iontors cu coshu plinde la piatsa. Si cupil caraicios. Am bagat o salata de ridichi, o ciorba radauteana, si nu am mai ieshit cu Iasmina si Edvin... dar ciorba e buna!!
edit: ylari, o fi intr-un puseu de foamete
. Iar despre abdomene... ma plang ca imi atarna burta dar nu misc un pai! Nici macar o sinapsa... staaaau si ma admir.
cat despre ce mananca sotu tu, asha mananca si al meu. Minus ardei umpluti. De la mine o sa manance o bataie daca face talente in fatsa fetei. Si nu cred in ideea ca seamana la mancat cu tati, ci e vb doar de invats. Si crede ma, orice invats are si dezvats.. incetu, incetu... lasa ca va mutati voi sunguri, o sa gasesti tu tertipuri ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andrada79 spune:
Ancaurn si eu votez pt coperta visinie!
Laura sa stii ca si Tiberiu mi-a cazut din pat la 4 luni si cunosc sentimentul. Am o prietena careia i-a cazut si ei fetita ieri din pat, are 7 luni si a sunat la doctor si i-a zis ca e fff important sa o urmareasca sa fie activa ca inainte si sa nu adoarma imediat dupa cazatura sau sa fie molesita si tot doctorul i-a spus sa stea linistita ca vor mai urma si altele dar sa aiba grija pe cat posibil in viitor. Asta e, ii pazim de ne vine rau si intr-o fractiune de secunda uite ce se intampla. Sigur nu a patit nimic mai ales ca l-a vazut si sotul!
Eu cu Tiberiu nu stiu ce sa mai zic. E incontinuare mucios si marait.Acum nu mai vrea deloc biberon ci san. Supa sa nu o vada. Voua cat de repede va acceptat supa si la ce masa le dati supa si la care fructele??? S-a trezit fug poate papa!!!!
gabitzam spune:
Capitolul 35
(Am uitat sa ma deloghez si apare capitolul deschis de mine, nu de pe userul comun, scuze!)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 missP, am uitat sa iti zic? am ridicat jeanta! a fo si perisoara de la Tulcea pe la mine! Deci cred ca ajunge si la destinatie in curand! cat despre steaua lyon, era 3-0 cand a adormit tati, si s-a trezit la 3-5. A luat-o steaua..... am iesit azi dupa ridichi, si m-am iontors cu coshu plinde la piatsa. Si cupil caraicios. Am bagat o salata de ridichi, o ciorba radauteana, si nu am mai ieshit cu Iasmina si Edvin... dar ciorba e buna!! edit: ylari, o fi intr-un puseu de foamete cat despre ce mananca sotu tu, asha mananca si al meu. Minus ardei umpluti. De la mine o sa manance o bataie daca face talente in fatsa fetei. Si nu cred in ideea ca seamana la mancat cu tati, ci e vb doar de invats. Si crede ma, orice invats are si dezvats.. incetu, incetu... lasa ca va mutati voi sunguri, o sa gasesti tu tertipuri o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Cleo, merci de incurajari. Si eu zic la fel, ca asa s-a invatat. Ca doamnei soacre ii este mai usor sa curete cartofi si sa faca un gratar decat o mancare ca lumea. Mancarea gatita de ea e rafa ulei, fara sare, fara carne, de regim. Socramea e intr-un etern regim... Mananca tot felul de ciudatenii, si-a facut o data ciorba de stir... Deci sotzul saracu, a ales si el ceva mai omenesc...
Eu am culcat-o pe maraici. Sper sa doarma macar o ora ca altfel nu ma inteleg cu ea. La biberonul asta a papat 160 ml... hmmm... Eh lasa ca n-o fii vreo slabanoaga sa ma impacientez asa. O tine fata mea la silueta...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png