Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Deci 1:0 pt apa. Zice cineva ca e ok si in lapte? Eu am pus laptele la incalzit. Mi se pare ca asa iese un fel de gris cu lapte din malai. O fi prea mult daca pun si brnazica si un strop de smantana? Bomba de lapte si produsi din lapte?!
Ginette, cred ca tu ai facut mamaliga mai multa pt voi si i-ai dat si Adelei ceva. Eu fac doar o portie pt Benjamin. Tocmai mi-a trecut prin cap: maine la 10 luni ii fac o turta din mamaliga!!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Eu prefer sa-i pun iaurt in loc de smantana. E mai usor.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle Milan a stagnat 2 luni in greutate cu tzitzi care nu-i mai ajungea. dar statea bine la kg, cert e insa ca s-a ingrasat 500g de cand e pe lapte praf.Acum insa iar face figuri la bibe, daca bea 400 ml, dar e bine zic eu, ca primeste in plus iaurt si br de vaci. La noi a fost usor ca s-a intarcat singur, dar nu vroia bibe, il pandeam in somn si ii dadeam, pana s-a obisnuit. Plus ca ii era lene sa suga din tetine normale, ii dau laptele simplu cu tetine pt lichide groase(de la LalaD citire)

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Si acum Humana a aparut cu formula imbunatatita de lapte 2, am luat ieri din carrefour, uf sper sa nu fie si gustul schimbat si sa faca si mai mari figuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

ellenutza, uite si tu ce scriai anul trecut pe vremea asta :
22.10.2007 h: 11.27:

'neata fetelor,

am terminat si eu acum de recuperat .. weekendul asta nu am avut timp de nimic .. nu am deschis laptopul nici 3 secunde ... am fost in program de cumparaturi (ptr casa - corpuri de iluminat), piata si muraturi (bine cu marele concurs al soacrei care a facut 90% din treaba ..), de vizite si de gatit!

DARENE, nu dispera .. nici eu nu am luat nimic pentru bebe .. cred ca la sf lui noiembrie / inceputul lui decembrie ma voi apuca ..

IRINUKA, mie mi-a lua mama o lenjerie superr cu aparatori, care sunt ff utile. nici nu concep lenjeria de patut fara aceste protectii.

pentru plimbare bebe, voi folosi bratele - ptr ca bb se naste la inceputul lui ianuarie si imi va fi greu sa scot caruciorul ptr 10 minute, iar apoi vom trece la landou. bine, depinde ff mult si de cum va fi vremea .. daca e ok .. peste 10 grade C si fara vant, ma voi risca si la carucior (landou ..) .. pe care il voi primi cadou de la mama .. i-am si aratat ce-mi place trio enjoy de la chicco (bej, alb, rosu) sau combi familiy de la cam (bej, rosu).

si DA .. am de gand sa-l alaptez pe bebe cat de mult voi putea, nu ca unele care zic ca li se uratesc sanii ..

va pupacesk!!

PS: yuppyy .. pe 10 mai vom fi nashi! niste prieteni ff buni s-au decis in sfarsit sa se ia! numai ca nu fac nunta in bucuresti si va trebui s-o iau si pe bebelusha cu noi (va sta cu soacra-mea) .. nu e prea mica la 4 luni si un drum de vreo 200 km (nunta e la scornicesti intr-o fosta vila a lu' ceasca - transformata in pensiiune si cica super restaurant)?
paaa

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

LauraIoana eu i-am luat zilele trecute scaun auto t 9-18 kg si se lasa super usor pe spate pt dormit,are o clapeta usor si lin de folosit, e foarte confortabil si are centurile in asa fel ca atunci cand il pui in scaun nu raman pe spate, au un arculet ceva, si ii vin deasupra umarului. Are si tetiera reglabila pe inaltime.hai ca l-am laudat zici ca ii fac reclama, e maxi cosi modelul tobi, sunt incantata caci a adormit in el din prima cand l-am pus. Saracutul in scoica abia mai are loc, a ramas la mine in masina sa ma injure pe mine cand il pun in ea, hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna dimineata mamici si clopotzei

Ceska da este vorba de Vollmilch de 3.5% grasime. Explicatia din carte este ca pregatit asa se mai dilueaza si nu face rau, combinatia asta lapte + cereale sau malai fiind singura permisa dintre produsele din lapte de vaca. (se subintelege ca e vorba de pana intr-un an)
Cum spuneam..eu i-am facut aseara ovaz cu para si a papat dar nu tot portia fiind prea mare pentru ea.

Elena sper sa gasesti solutie pe placul Evei. Am tot intrebat si eu pe aici mamici si toti bebelusii au acceptat pana la urma biberon in diverse combinatii: unii numai cu tetina de latex, altii numai cu lapte la temperatura camerei etc. Dar exista sigur si din cei care refuza complet (vezi ce spunea Lala) si atunci probabil solutia e cu cereale si dat cu linguritza. Si nu-ti face griji ca nu ingrasa. Clara papa cereale cu lapte seara si e absolut ok cu greutatea.

LalaD ai explicat acum cateva capitole fenomenul de anxientate la bebelusii de 8-9 luni dar nu reusesc sa regasesc informatia. Poti sa mai explici o data? Mersi mult.

Intreb pentru ca am observat un nou timp de plans la Clara. Si pana nu ma duc la ea si nu isi baga capul intre sanii mei si o mangai un pic nu se potoleste. Apoi se joaca in continuare fara probleme. Oare ii e frica ca am disparut??

Acum sterge bubulina praful in sufragerie. E tzontzai-bontzai de dimineata. Alearga telefonul si o sticla de plastic goala prin toata casa. Mai ales sticla ca e o afurisita si tot fuge de ea.

V-am spus parca cat sunt de fericita nu?!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

am scotocit multe site-uri de vanzari jucarii cautand telefon si laptop de jucarie dar care sa fie foarte 'serios ' facute, aka sa semene cu ale noastre, cu negru , argintiu , cat mai reale. Uf, nu cred ca gasesc. Astea il atrag la maxim pe bebe. Si la targ am cautat asa ceva. Are deja telecomanda lui 'reala', dar chiar un laptop real nu i-as da. Il ia pe al meu la palme de ma mir cum mai e intreg.la telefonul de jucarie nici nu se uita, ii lucesc ochii la ale noastre si le inhata una doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Moni - ce -mi place formula de incheiere a mesajului tau...

Roli - ce fel de cereale ii dai lui Andrei?

Am descoperit ca Stef face scaune moi de la cerealele Nestle...stupoare...de la ce? nu stiu ce au in compozitie! Cert e ca de cand ii dau Milupa are scaune normale, i-am dat din nou Nestle - iar scaune moi...asa ca, le aruncam la gunoi!Eu sunt tentata sa incerc sa-i dau fulgi de cereale dati prin robot si fierti ca mamaliga. Singura problema e ca aia nu sunt imbogatiti cu fier...voi ce credeti?

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ce faci LauraD? Vrei sa dai cep la butoiulcu melancolie?!

Mi-aduc aminte ca Mav m-a trecut pe lista - este tot racoaica, ca mine.

Scaunul meu este pt 9-36 kg si are 2 pozitii; oricum, mandra vrea sa stea "batz", sa vad aea, tot!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

S-a mai lamurit in dimineata asta ceva. Benjaminu e f fin! NU MANANCA MAMALIGA! O fi fost prea zgrumturos malaiul, habar nu am. L-am fiert in lapte apoi putina branza de vaci si un strop de smantana. Eu zic ca a fots jamyyyyyyyyyyy! Ca pana la urma i-am facut 5 biscuiti rasi cu 200g fructe (mar+para+piersica). Dupa trei incercari de mamaliga la care isi facea greata greata am renuntat. Mai incerc saptamana viitoare fierb in apa si poate gasesc un malai mai fin!
Am vazut si noi pozele cu Luca, Daria si Saratzelu in parc. F frumosi si chiar par copii mari.
Si merg sa pregatesc legumele pt masa de pranz.

Stancutza,
f draguta faza cu usturoiul? Chiar s-a simtit? Cat a pus tanti? La noi o sa inceapa glumele daca ii pun usturoi lui Benji si nu ii place: Romania, Transilvania, Usturoi etc......

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput