Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
Chiar, nu stie nimeni nimic de Roxana????
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Multumim f f mult pt urari!!!
Pucca, f frumoasa melodia, dar cam trista pt ziua ta
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Cuscra 
M-am gandit mult la Amira mica. Eu am facut azi o infectie urinara de toata frumusetea, cu niste dureri si usturimi de ma urcam pe pereti. Dupa antibiotic, s-a mai domolit. Ma gandeam la Amira! Daca au si puii aceleasi dureri... 
Il
si pe voinicul Eric.
Maine vine pediatra sa-i faca vaccinul. Trebuia sa-l fac si eu pe ala antigripal, dar asa cu antibiotic, nu pot sa-l mai fac. Trebuie sa ma duc dupa ce termin tratamentul. Mama ei de infectie
Tot din cauza asta a trebuit sa o termin si cu alaptatul. 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
kya, ce frumoase sunteti!!!

Si ce zboara Sanziana
, mi-a stat inima
cuscra, hai afara din butoi!!!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
ursuleata spune:
Acum 1 an!!!!
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Cami
asa a zis si mama cand a vazut pozele alea "aoleu, daca nu o mai prindeti?"
Eu recunosc ca nu am curaj sa o arunc asa de sus, doar un pic. Dar randunoiul, dupa cum vezi, o vrea pe fii-sa aviator!
Iar ea rade de se prapadeste. Cred ca o sa fie tare fericita cand o sa poata sa se dea in montagne-russe. Acum nu primeste distractia asta decat maxim o data pe zi, ca zice tat-su ca nu vrea sa-i zdruncine crierii 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Acum 1 an!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

Ce vrei si tu, era omu' gravid, nu? Ma duc sa citesc mai departe, ca poate se trezeste!
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Ha! Si eu pe vremea aia credeam ca-l am pe Victor in burtica...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Kya spune:
Eiiii, si uite ca am ajuns sa vorbesc si singura.... Deh, de la o varsta...
Ursulica anul trecut au fost petalele, lumanarile, alea, alea. Acum ce a facut frumos? (sau ai povestit deja si n-am fost pe faza?)
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Acum 1 an!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Ma Ursu, eu nu vreau sa-ti stric "amintirile" dar am ras cu lacrimi ...Bubu spalase covorul si facuse gogosi
abia astept sa vad azi ce-o fi facut 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze