Puiuti de Randunici 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bravoooooooooooo, Tuchiiii!!!!

eu plec singura la cosmetica, cu autobuzul,prima data in 7 luni, ca al meu nu are chef sa mai stea dupa mine...asa ca baietii se vor descurca singuri pana pe la ora 8, ies afara, ta-su ii va administra cerealele, sa vedem cum o sa fie!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bravooo Tuchi!!!!
Felicitari pt cea mai mica si cea mai mare nota!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bravo Tuchi! Facem si maine galerie pentru hopul cel mare!

Va multumim, eu si cu Daria, pentru felicitarile de azi!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La multi ani, Pucca! Sa fii sanatoasa si iubita!
La multi anifericiti impreuna Ursuletilor!
La multe luni bebeilor de 21!
Mi-am facut o sa-mi revin, mai am ceva de citit!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multumim, Adriuta. Si puiul tau e deosebit, mi-am salvat la favorite filmuletul de pe youtube si l-au vazut toti prietenii mei. A mai evadat pe scari?
Felicitari, Tuchi!!! Mai ai un hop si gataaaaa
Noi am fost in parc si a fost foarte frumos cat a fost soare, dupa aceea s-a facut un frrrrig!!! Nu stiam cum sa fugim mai repede acasa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi felicitari si bafta maine ! vremsuc,vremsuc, vremsuc
A fost si pe la noi doctor 1...baiatul sanatos tun, nu suiera, nu fluiera, nu nimic...mai are vreo 2 muci si gata Nu are rahitism, nu are intarzieri in dezvoltare, nimic...are doar mama nebuna care din lipsa de ocupatie inventeaza probleme Si mai are rasfat cat cuprinde Cica sa-i dau imunobaby sirop...si 2 pic de vigantol/zi si gata...si sa-i fac peste cu legume la cuptor si dovlecei umpluti Toate ca toate, dar UN dovlecel mic umplut cu PUTINA carnita fiert bibilit si rumenit in 7 oale murdare ca sa-l scuipe el pe mine, EU NU FAC Mananca el cand mai creste Mama denaturata Sunt multumita si mai linistita, astept familionul, bucataria geme de vase si eu vorbesc cu voi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bravo Tuchi!!!!

Mimo, ma bucur ca sunteti mult mai bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchiiii, eram preciiiiiiiiisa !!! Mai ai un hop si gata!

Buey, suc nu weekendul asta, ca pleaca Radul cu masina la intalneala cu randunoii de pe forumul lui ( randunoii lu' Radu = posesorii de masini din grupul Volkswagen ). Pliz pliz priti pliiiiiz!!!

Mimo, super, ce bun e Vladutzul sanatos!!! Cat despre sarmalele pe care i le-ai putea da...nu mai zic nimic, ca o dau in discutii inalte si de dispretuit . Asa ca ramanand in sferele noastre pamantene, pot sa iti spun ( nu ca era curioasa ) ca mama a salvat ieri din ghearele ucigasului motan un ditamai porumbelul. Caruia ii dadea vita de pisic shuturi in aer...era din fericire numai ametit bietul porumbel, ca a zburat la doua minute dupa ce l-a pus mama pe pervaz...Deci suntem si buni, daaaaa?

Liana, eu m-am facut bine cu Oscilococcinum si Prospan . Si tu, Brutus?!?!

Kya, inteleg ca esti inca alaturi de randunoi? Fericito!!!!

Bubule, saru'mana tare, da' zau ca nu-i nimic de capul meu...

Adriuta, patit-am si noi faza cu telefonul. Era insa telefonul meu, care nu stiu cum vede in permanenta handsfree-ul atasat. Nu pot s sa il folosesc decat cu handsfree cu fir musai, sau fara handsfree, dar pe speaker .

Si noi am iesit azi afara, cu caciula! Un fes subtire de tot. Ursule, nu da, te roooog .

Send si revin

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am smotruit bine azi prin casa si sunt multumita, totul straluceste si s-ar putea sa se si mentina putin caci Razva intra in vacanta de vineri si il fac pachet si-l trimit la soacra-mea! Asa ca raman singurica cu Rebecasu' mic si atomic! Spre seara am fost sa-i cumpar caruta noua fetii si am prins super aglomeratie, dar m-am descurcat bine pana la urma! Deja m-am imprietenit bine cu masinuta si imi place rau de tot!!!! Oricum, conduc in fiecare zi, am iesit si pe autostrada cu ea si i-am dat bice!!!

Acum intru la programul de seara cu mandra...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Oooooo, duamna doctor! Avem onoarea!! felicitari, si la mai mare (nu stiu exact ce insemna "la mai mare pentru voi" - pentru ca nu am inteles niciodata cate examene aveti de dat, oricum muuuulte).

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput