Aspirante optimiste > 20 (360)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Nu am mai intrat de mult pt ca am tot fost pe drumuri.
Am o intrebare si o nelamurire mare mare.
Acu` 4-5 luni am fost la un endocrinolog din bucuresti pt ca am crezut ca sunt dereglata hormonal si de aceea nu reuseam sa raman insarcinata. Dr mi-a spus ca am un chist mare ce mi blocheaza trompa dreapta. Am consultat alti 2 dr care au spus ca nu pot sa-si dea seama daca este asa sau nu. intrebarea mea este: cum as putea sa stiu sigur? daca incerc sa raman insarcinata cand sunt la ovulatie pe dreapta (peste 10 zile) risc o sarcin extrauterina? Mi-e teama sa incerc pe dreapta. Dar injumatatesc sansele sa raman insarcinata si nu sunt incantata.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana nu am ami auzit asta pana acum

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Oana nu am ami auzit asta pana acum

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Anca, nici eu...dar e logic. Acum cand ma gandesc, chiar e.
Si probabil "simtul" asta il au doctorii care se lovesc de astfel de cazuri zi de zi.

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si totusi oana."simtul" asta ar trebui testat..cel putin asa zic eu

anne nu prea cred ca te puteam ajuta..daca doctorii nu au stiu ce sa zica. Oricum eu nu ma prea pricep

titi..e clar anexita si ai inflmata toata partea aceea. Stii ce se recomanda?stii? stii?

POLIDIN ...

ca de asta se spune ca raman femeile insarcinate, pt ca de fapt este antiinflamator si vindeca prin organsim tot ce gaseste in neregula..bine, de natura inflamatorie si stimuleaza imunizarea organismului.
nu are ce strica, desi poti s avb si cu doctorita de familie. Cert este ca nu are contraindicatii si sa faci in timpul ciclului(desi nu neaparat) si se fac cel putin 6 fiole.

si e ieftin

adica...zic si eu...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

m-am cam aprins

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

buna fetelor. Nu am mai intrat de mult pt ca am tot fost pe drumuri.
Am o intrebare si o nelamurire mare mare.
Acu` 4-5 luni am fost la un endocrinolog din bucuresti pt ca am crezut ca sunt dereglata hormonal si de aceea nu reuseam sa raman insarcinata. Dr mi-a spus ca am un chist mare ce mi blocheaza trompa dreapta. Am consultat alti 2 dr care au spus ca nu pot sa-si dea seama daca este asa sau nu. intrebarea mea este: cum as putea sa stiu sigur? daca incerc sa raman insarcinata cand sunt la ovulatie pe dreapta (peste 10 zile) risc o sarcin extrauterina? Mi-e teama sa incerc pe dreapta. Dar injumatatesc sansele sa raman insarcinata si nu sunt incantata.
merci
Anne mary pentru ca sa afli daca intradevar trompa dreapta nu este permeabila trebuie neaparat sa-ti faci o histero-salpingo-grafie. E un fel de radiografie cu o substanta de contrast. Dr.radiolog , o sa-ti spuna exact daca sunt sau nu permeabile trompele, apoi Dr. ginecolog va hotari cum o sa procedati in continuare.
Nu dispera pana nu stii sigur. Eu zic sa te vindeci si apoi sa incerci. Daca mergi la ghici cu o luna da si una nu , nu obtii decat frustrare pt ca e posibil ca nici ovarul din trompa permeabila sa nu ovuleze......ia si clarifica problema chistului care blocheaza trompa!

http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

fetele. Ce mai faceti?
Felicitari noilor gravidute . Chiar ca este un capitol optimist. Sa continuam asa !!!!!
Anneimi inchipui ca edocrinologul a va zut chistul la US asa-i? Si pe urma ceilalti dr nu l-au mai vazut?
Acum ovulatia nu a citit cartile alea in care se scrie ca intr-o luna este intr-o parte si in cealalta luna in partea cealalta. Pot fi ovulatii consecutive intr-o singura parte si pe urma o data in cealalta parte. Uite de exemplu la mine aproape ca nu ovulez din partea stanga si doar din partea dreapta. Si anul acesta doar in iulie nu am ovulat deloc, in rest am ovulat in fiecare luna.
Frica de o sarcina extrauterina este nejustificata. Daca ai ceva care iti infunda trompa este in ambele sensuri. Adica ovulul nu intra in trompa si spermatozoizii nu ies din trompa. Deci nu are cum ca ovulul sa se intalneasca cu . Deci distractie placuta

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Merci de raspuns. Cred ca o sa ii spun si doctorului meu ginecolog ca astazi am programare la el. M-a intrebat data trecuta daca am avut vreodata anexita dar nu stiam ce sa spun ca nu stiam sigur ce inseamna.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

am si eu o curiozitate de incepatoare . de unde stiti care ovar ovuleaza?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Titi nici eu nu stiu sa fi avut vreodata anexita si cu toate asta tropa stanga este infundata rau si dr a zis ca mai mult ca sigur de la o anexita netratata

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput