Aspirante optimiste > 20 (360)
Raspunsuri - Pagina 20
Rallu spune:
Felicitari Nico!
Sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos!
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
lalala13 spune:
bubu
lasa mamica ca o sa vina si la noi cele 2 linute! o sa vezi tu...
my somebody.... 
Nico23 spune:
Pai ... mie trebuia sa imi vina CM luni .. am un CM foarte regulat si luni am si facut un sure check care a iesit negativ ... am tot asteptat aseara am crezut ca vine dar .. dupa o picatura sa oprit :) azi am fost si mi-am luat 3 teste barza banda .. am venit am facut unu si .. ma luase plansu cand am vazut o linie am venit cu el la comp si cand ma mai uit o data cam dupa 5 minute de cand il facusem vad o umbra ... mai stau 1 minut ma uit iar si se vedea bine .. acum e la fel ca prima ...http://mb.lilypie.com/JAsSp3.png
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 bubu lasa mamica ca o sa vina si la noi cele 2 linute! o sa vezi tu...my somebody.... ![]() |
oooooffffffffff

buburuza1979 spune:
ca sa nu mai zic ca tocmai am aflat ca in ziua 10 luna asta iar voi pleca cu munca de langa barbat pt 3 zile ...
daca ratez si luna asta din cauza deplasarilor eu imi dau demisia !!!
ma incurca tare mult serviciul asta ... ma iau de langa barbat fix cand vin zilele fertile 

buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandrab sigur bubu... este clar urgenta medico-chirurgicala ! Roxana 1+ |
chiar ce ar fi sa ma duc la munca sa le zic: "stiti eu nu pot sa merg in deplasare pt ca ovulez !!!!"
ar fi tare faza !!!

buburuza1979 spune:
hai mai lasa-l ca e prea mare fericirea aici ![]()
![]()
![]()
voi ce ziceti fetelor? mai zabovim prin capitolul asta minunat?
eu una ma simt f bine inconjurata de teste pozitive 

1+