Aspirante optimiste > 20 (360)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana eu am slabit repede cu pastile de slabit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Anidaz si eu am ratat golul trei:(
Sa dea Dumnezeu sa mai vedem goluri date de Steaua!!!!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aoleu ce nebun e barbatu-meu..a urlat d enu mai are voce la golul 3

da dana stiu ca mi-ai scris...ma gandeam d eatunci incoace

pai anaca ma facut test de ovulatie dupa cum am zis si nu e!

off...adina...la mine nu e atat de gelatinoasa..e apooasa-gelatinosa si nu miroase urat..nici frumos..nu cred ca miroase...de fapt

my somebody....

Mergi la inceput

da-le incolo de teste ca nu sunt bune,cel mai bine vezi ovulatia ecografic

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

tareee anca

cred ca o sa-mi cumpar un ecograf portabil si o sa invat sa-mi vad "outzele"

my somebody....

Mergi la inceput

lalo nu cumperi ecografu,te duci tu la el nu vine el la tine...dar daca totusi iti permiti sa iei unu sa sti ca e bun la casa omului

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

fac si eu misto..ca doar stiu ce-i ala

ma gandeam sa fac o mica afacere si sa profit..adik stiti cand ne mai intalnim ca intre fete la un suc..la o cafea...sa ne intalnim la o eco

bah fetelor 4-3 si DA suntem Romani..Fraieri

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata felor. Cine vrea o sau ori ce alceva, astazi fac pe barmanul.
Eu am fost ieri la doctor si m-am decis sa il schimb. Nu imi place deloc. Poate este foarte bun in nasteri (am auzit ca pe asta el mai specializat) dar nu stiu ce sa spun daca se pricepe la sterilitate asa de bine. Am fost si luna trecuta cand mi-a dat sa fac analizele si mi-a luat 150 lei si nu mi-a facut nimic. Ieri mi-a luat 100 lei si mi-a dat doar o reteta, nu a facut nimic alceva. Problema mare nu sunt banii (eu pt ca sa fac bebe dau oricat) dar mi-a dat un tratament de 6 luni cu Diane (cele care nu stiu sunt anticonceptionale). Nu mi-a spus motivul doar a bombanit ca cina testosteronul este mare si din cauza aceea nu ovulez. Nu stiu ce sa spun dar eu m-am uitat la analize si testosteronul este intre limitele normale. Adica limitele normale sunt de la 0.22 la 2.9 si eu am 2. Poate este un pic mai aproape de limita de sus dar nu cred ca este asa de mare. Singura analiza care vad ca nu este buna ca este mai mare este DEHA-S care nu este mult mai mare. Eu nu vreau dupa un an de incercari sa mai stau inca 7 luni pt un motiv care sincer nu il cred si nu il inteleg. Voi ce spuneti poate va pricepeti mai bine ca mine.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Nu vreau si refuz sa mai stau inca 7 luni.
Ieri am fost distrusa tot restul zilei, tot timpul imi venea sa plang. Eram cu sora mea si sotiorul meu, iar ei incercau sa imi spuna glume sa ma inveseleasca putin dar nu aveau cu cine. Chiar si acum imi vine sa . Sunt foarte deprimata.
Scuzati dar nu vreau sa va indispun.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

neata fetele

raportez Z1

azi intram pe POLIDIN !!!!

Mergi la inceput