Puiutzi de Randunici 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 19
ursuleata spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mstela
![]() ![]() ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
Hai ma Stela, bine ca n-a explodat dovleacul ca cine stie in ce se transforma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
blankar spune:
intru repede sa va salut si sa va spun ca Eric e din ce in ce mai bine
ne-a schimbat antibioticul ca nu mai vroia sa inghita c atul ala de zinnat
se pare ca pe joi sau vineri ii scoate tuburile si firele si ii face o urocultura si daca e ok cam pe luni , marti o sa fim home sweat home
a papat si laptic , nu cat papa de obicei dar bine ca nu mai scuipa afara
am crezut ca nu o sa mai manance lapte dupa fazele de ieri dar se pare ca isi revine
va pup si multam de sustinere si ca intrebati de noi
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar intru repede sa va salut si sa va spun ca Eric e din ce in ce mai bine ne-a schimbat antibioticul ca nu mai vroia sa inghita c atul ala de zinnat se pare ca pe joi sau vineri ii scoate tuburile si firele si ii face o urocultura si daca e ok cam pe luni , marti o sa fim home sweat home a papat si laptic , nu cat papa de obicei dar bine ca nu mai scuipa afara am crezut ca nu o sa mai manance lapte dupa fazele de ieri dar se pare ca isi revine va pup si multam de sustinere si ca intrebati de noi ![]() |
Ce ma bucur ca e bine si ca papa si laptic, sa va intoarceti cu bine acasa si sa se termine cosmarul asta mai repede

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Stela, sunt cam 25 de grade, ideea e ca daca eu stau in cracii goi sta si el, daca imi pun ceva pe mine ii pun si lui si cam asa sta treaba. Si ieri era chiar cald in casa ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ursuleata spune:
Acu' sa nu ma spuneti la protectia copilului ca-l tin in cracii goi
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ursuleata
Hai ma Stela, bine ca n-a explodat dovleacul ca cine stie in ce se transforma ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

Asta-i tare!!Si am zis doar ca,am oroare..

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mihatp spune:
ma pregatesc de
ca maine iar la serviciu, asa ca le aliniez...le-am desprafuit si energizat...

pentru tuchi
ca maine dupa

pentru ca a scapat din
invatatului
tuchi inca de azi 
sper ca o sa apara vesti bune si despre pui de roxana si blankar
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO