Condica salajencelor!bine ai venit ALEX[61]
Raspunsuri - Pagina 19
olim spune:
ce-o fi zas cumparatorul mai blonda cu asemenea tabieturi
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Olim , am uitat sa te intreb ce ai rezolvat cu oala ? A reusit sora ta sa vorbeasca cu tipa din Cluj ?
Am vorbit si eu cu Oti , asa e cum ati scris si voi cu durerile de burta ... dar a trece ...
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit si eu am acasa numerele de la prima mea masina,93 TUD si cand mi dor de masina le scot si le sterg de praf .colegu nu si-a pastrat acasa nr de la prima lui masina si acu regreta, el a avut 11 BYABimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Hai ca-s mortale! Numerele vreau sa spun

vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Hai ca-s mortale! Numerele vreau sa spun ![]() |
familie de zapaciti
.stai sa va mai zic una acu cativa ani vroiam sa-mi schim perdelele in casa.da nu stiu cum se face ca am mers impreuna cu colegu.bine n-am ajuns noi la perdele ci la un magazin de mobila care era la scala[sus la etaj].intram acolo, de ce? nu stiu, ca zau ca nu aveam in plan sa ne schimbam mobila sau sa luam ceva.bun, da cum intram in mijlocul salii trona un frumos coltar negru, cu perne imense si suport de picioare rotativ, din scai[imitatie de piele].mai amandoi am fost loviti de frumusetea lui
.colegu cica iti place?eu : foarte mult.
el:hai sa-l cumparam.
eu: hai.
mergem la tanti de acolo, aia ziceca e disponibil.il achitam si ramane sa ni-l aduca acasa.noi mergem fericiti la masina.in masina ne lovesete in cap realitate
.venim acasa si stam ca prostii si ne uitam unde sa-l asezam.nu stiam nici macar dimensiunile lui, decat asa ochiometric.ajunge coltaru acasa, care avea si fotoliu
.mama mia pai era asa de mare ca abia intra pe usa, unde puii mei sa-l mai manevram prin casa? pana la urma coltaru troneaza in hol, e imens, obtureaza nitel accesul in bucatarie , da nu-i bai ca io-s subtirica , iar colegu cand nu mai incape se baga la cura de slabitbine, de vreti va mai zic
.si cum nu a intrat pe usa am dat din toc jos si am si taiat nitel tocuva mai zic?
deci vedeti ce fam fericita suntem?noi o sa traim cat broastele testoase ca nu ne agitam
PS uitai sa va zic ca exact asa-s si feciorii mei? oare cu cine seamana
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Bia ai putea sa scrii o carte, pe bune! Ai niste intamplari super haioase...e bine ca sunteti toti asa, va potriviti
.
Io am intrat sa va arat masinile...
Ma duc la bucatareala ca maine lucrez toata ziua si tre' sa las la bobor mancare
. Si sa am si io sa-mi duc, fara Ovi nu cred ca merg la masa acolo...
si va astept cu vesti de la OTI!!!! 
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!!!!
fetelor
am vazut un bb-ic
mic si scumpic
. e asa dulcic.doamne am si uitat cum arata un nou nascut.
am stat fff putin, oti il alapta , da si-a facut timp de noi cateva clipe.la bb-ic am stat cred ca doar un minut , ca era vizita si nu se putea mai mult.
aranjamentul floral a fost bestial[felicitari adriana].poate-l fotografiaza oti, ca noi nu am avut cand
.
oti, va pupa pe toate si va multumeste , ptr cadou.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia ai putea sa scrii o carte, pe bune! Ai niste intamplari super haioase...e bine ca sunteti toti asa, va potriviti Io am intrat sa va arat masinile... Ma duc la bucatareala ca maine lucrez toata ziua si tre' sa las la bobor mancare . Si sa am si io sa-mi duc, fara Ovi nu cred ca merg la masa acolo... si va astept cu vesti de la OTI!!!! ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
da mihaela, as putea scoate o carte cu bancuri despre blonde
stiti cere-i cel mai trasnit cuplu?
o blonda cu-n politist
am vazut masinutele.mumoase amandoua
.amu ii drept ca Sabi e mai mare si are un
betoonnnnnn.asa cum barbatii admira
la o femeie ,eu admir
la masini.moama si ce-mi plac alea mari
?ce bucataresti? ce bucataresti?
Bimilit spune:
salajencelor, nu malasati aci singura sa aberez
, ca-mi dati idei.
si butonand eu uite ce idee mi-a venit.
hai sa punem saptamana asta de-o intalneala, cu-o placinta si un suc sau cu un meniu chinezesc.ce ziceti?
Bimilit spune:
adriana, im spui ce sirop i-ai dat paulei ptr lamblii?
ca matei nu mai vrea helmiflores.adevaru e ca-i
.
mihaela_s spune:
Bia multzam de urari si pe blog! Asa-i asa-i, e
de barbat
...ca omu' meu a declarat ca Iby a fost femeie, da asta e barbat
. Lasa ca o sa pun si alte poze in album si acolo sa-i vezi
...
Intalnire placuta! Ah ce m-as duce si io la un rest. chinezesc...mi-ati facut pofta 
. Las' ca poate o comitem in we...ah adica nu, ca suntem invitati la prietenii nostri...noa da' a fi alta data...
Am vrut sa bucataresc iar mancare thai pe maine, dar barbate-miu zise ca manca maine cereale pana vin acasa, ca lui ii place sa fie proaspata mancarea. Asa ca io nu m-am suparat. Silvia e la camin, Dia la fritids maine asa ca m-am scos, ele mananca acolo. Socru poate astepta pana dupa 6, ca asa face oricum in fiecare zi, pana nu vin io sa-i pun mancare in farfurie el nu mananca
.
Am facut insa hot-dog(adica am bagat hotdogii in apa calda si i-am pus pe masa
) si apoi o praji cu mere pe care am facut-o si aseara si s-a topit una-doua. Azi am avut cerere sa o "refac"
. Daca vi-i pofta, va scriu reteta...e foarte simpla si foarte gustoasa. 
Acu' mai stau putin pe aici, pe urma am ceva de citit pe maine si sa fac un dush. Si vreau sa ma culc mai repede, maine la 6 trebuie sa ma trezesc ca sa apuc autobuzul de 7.10 
Asa-mi trebuie daca nu am carnet
.
tzuk, mai viu!
vorbe de copil...
Hobby