cum treci peste frica de medici ?

cum treci peste frica de medici ? | Autor: og.anna

Link direct la acest mesaj

am trecut printr-o situatie foarte neplacuta din cauza mai multor '' medici''. cel mai vinovat , medicul care imi supraveghea sarcina , care nu si-a dat seama ca mi s-a deschis colul , medicii de la spitalul polizu ,la care m-am transferat cu speranta ca se mai poate face ceva, si s-au purtat cum nici cu un caine nu te-ai purta. cum poti sa te mai duci la un medic stiind ca din cauza unuia ai pierdut ceea ce era cel mai important pt o mama : copilul ei ?
puteti sa imi spuneti cum poti trece peste asta ?
MULTUMESC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Imi pare rau ca ai trecut prin toate astea.Orice ti-am spune noi,rau sau bun, in sufletul tau a ramas un gol.
Vis-a -vis de medici s-a tot discutat.Sunt medici buni si medici mai putini buni.Tu ai avut nesansa sa ajungi pe mana unuia care ,probabil,era acolo mai mult de decor.
Cum poti trece peste asta?E greu,dar nu imposibil.Cu putere,cu rabdare ,cu acel"asa a fost sa fie",cu credinta in Dumnezeu ,cu speranta ca data viitoare va fi bine !

iti doresc sanatate !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

og.anna,

am citit undeva, si mi se pare ca se potriveste, desi e foarte trist care sunt etapele prin care treci atunci cand pierzi pe cineva:

- la inceput nu-ti vine sa crezi
- dupa dai vina pe cineva: doctor, pe tine,etc
- si apoi, desi acum e greu de crezut ierti, uiti si ai puterea sa mergi mai departe

Pe tine te doare sufletul de ce ti s-a intamplat.... e foarte trist, dar o sa treca, o sa poti la un moment dat sa te bucuri de urmatoarea sarcina.

Si-ti spun asta dintr-o trista exeprienta in care am pierdut 2 sarcini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Gaseste in tine puterea sa mergi mai departe. Gaseste in cei din jur sprijin (sot, parinti, prieteni). Gaseste un medic care pe langa profesionlism sa fie si OM.

Te inteleg. Eu am batut multi ani culoarele spitalului pana sa reusesc minunile ( cei 2 pui). N-am reusit decat dupa multe inseminari + FIV, dar dupa fiecare esec am gasit puterea de a merge mai departe. Recunosc ca am avut si norocul de a avea un medic-om alaturi de mine de la primele analize si pana la nastere. Ca sa nu clachez imi stabilisem si targhet. Daca dupa al doilea embriotransfer nu reusesc, incep formalitatile de adoptie. Era un plan de bataie care intr-un fel sau altul trebuia sa-mi aduca bb-ul mult dorit.

Schimba medicul, fa analize si vezi ce se intampla si nu renunta la visul tau!

PS. Cat despre Polizu, aceeasi experienta am avut-o si eu, motiv pt care n-am mai calcat pe acolo. Am ales Giulestiul si nu mi-a parut rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns og.anna spune:

va multumesc pentru aceste cuvinte...
anya acelasi lucru am zis si eu . am fost sa iau dupa o luna rezultatul autopsiei( care a iesit foarte bine, adica fetita mea era foarte sanatoasa ) si am zis ca nu mai calc pe acolo toata viata

Mergi la inceput