Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

In legatura cu kilogramele, da-ne si noua secretul ca a mea tine regim. Are 8100 gr la 10 luni si un pic si nu are de gand sa inceapa sa mamance mai mult sa mai creasca si ea.
Am inceput sa luam vitamine, Multisanosvit cu fier si calciu si nu mai mamanca deloc. Macar isi ia vitaminele din ele. Nu sunt de acord cu nici un fel de medicamente, dar nu am avut incotr-o. Am uitat sa zic ca san mamanca cat incape.Trage de mine si de bluza cand ma prinde.
Aveti vre-o idee daca sunt ok vitaminele? Sau daca a dat vre-una din voi acest tip de vitamine?

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
referitor la geanta postasului, de ce n-o comanzi pe net? e mai simplu, si nu te mai plimbi prin n magazine s-o cauti...

Nu este nici pe net... Din cate am inteles este un singur importator si de la el se aprovizioneaza toate magazinele,virtuale sau nu.Urmatorul transport va fi peste vreo 3 saptamani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

spusese Andreea de lifebaby, vad ca pe site nu spune ca ar fi stocul epuizat

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

tocmai am comandat si eu pe life baby... sa vedem maine cand ma suna ce zic...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

si eu

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

buna seara!
L-am culcat pe pitic si acum pot sa va raspund celor care m-aiu intrebat ce papa buburuzul meu.....pai dim un biberon cu 210 ml laptic( noi suntem pe formula, Milumil), apoi o masa de fructe, de obicei mar cu banana sau cu piersica, vara pepene galben (era preferatul), cateodata ii coc mere si banane sau ii dau branzica facuta de mine din lapte si iaurt, amestecata cu un pic de banana...uneori am pus si cate un biscuite obisnuit(popular) dar se cam stramba.
Urmatoarea masa e de legume fierte ( morcovi, cartofi, dovlecei, ardei, conopida, broccoli,rosii, albituri, ceapa si telina ( doar pt gust nu pasate), verdeturi ( patrunjel, leustean, telina)+ carnita (pui, vita, mai rar peste)galbenus. Toate acestea in dif proportii si combinatii la care adaugam un strop de ulei de masline sau unt.
Optional mai e o masa de iaurt si seara iar 210 ml laptic. Inca nu am folosit cereale, in schimb e f pofticios si cand mancam noi ii mai dau cate o coaja de paine pe care o molfaie pana o inmoaie si dispare.
Cand am timp sa gatescii dau si ii place...ar trebui sa stau mai des pe la bucatarie, dar la momentul critic cand mancarea e aproape gata se plictiseste de stat in scaunul lui de masa si tr sa-l duc in alta camera.
Eu ii dau doar 3 pic de vigntol zilnic, ar tr sa-i dau si 5 pic de vit C si 5 ml de calciu sirop dar le mai uit...sau ma fac ca le uit ( doar vigantolul nu-l uit)
Fetelor eu zic sa nu va ingrijorati de greutatea copiilor atat timp cat sunt sanatosi, fiecare are ritmul lui de dezvoltare!
Multi pupici si bebici sanatosi!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

anacami, fff faina ideea cu albumul "primul orice"!
mariussimiuc, multumim de citat....interesant..
am vazut si pozele...fff dragute
roxy80...bb2!ce fain.... lui Matei...nu cred ca trebuie sa te necajesti asa pt. antibiotic....sunt situatii in care nu poti fara
adinag, multumim de intrebare....e ok, nu fff bine...doar ok...fara pofta de mancare, toata ziua e in priza....umbla , isi pune muzica, danseaza, se descalta apoi nu se poate incalta....se piaptana...desi nu are par mai nimic...avem 3 dinti
am facut ceva analize la budapesta...a iesit pozitiv la hepatita A
eladea2005 ...daca o asez cu noi la masa vrea numai de la noi din farfurie...aia nu mai e masa pt. noi...!fiecare cu farfuria lui...felicitari lui Eric...inceputul e mai greu
crisva, stai linistita ...mai stim ;eu o sa-i iau Anei ...sanosvit-ul ala ca are si Fe si Ca, ne este prescris si noua,doar ca noi mai avem putin din Visol Ca...
adelamaria, eu am fol triderm cu succes, unguent de galbenele, alternativ,Panthenol spray,Reviken...si cat mai mult in fundul gol;la baita lasa-i apa mai rece, o ustura daca e calda, cred ca e aceiasi senzatie ca si la arsura solara...daca e rosu te ustura la baie
si nu stiu nici acum de la ce a facut si Ana chestia asta, dar la noi a fost nasol, cu ulceratii ...
catus76ro, bine ai revenit...deci totul e ok !ma bucur
si a mea e ff sociabila cu uni oameni....azi de ex, s-a oprit in fata unui cuplu, si se cerea la d-na in brate, d-na a si luat-o in brate si mie mi-a si facut ceau-ceau...n-a schitat nici un gest ca ar vrea la mine...dar daca o ia socrul meu in brate...si pe el il vede de 2-3 /saptamana...astia erau un cuplu pe strada , pur si simplu

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca tot la ora asta apari??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

acum, neaparat tre sa LA MULTI ANI ! tustelor,totodata Lorenei,Andradei, Mariei,
apoi
Alessia, Nur, Simon,
iar in cele din urma
Maria(zeynat), Tudor, Irina , Maria (Dyamy), Petru

intradevar...am ramas cam in urma....

Mergi la inceput

bbyasmi...da...ce sa fac...sunt orele de liniste, doar ale mele
si in loc sa dorm....stau p-aci

Mergi la inceput

bianca, exact asa a fost si iasmi pana acum vreo luna cred, mergea la toata lumea, necunoscuti, nu avea mama, tata.....pleca cu oriciine, ei uite apoi s a schimbat radical, e mai rusionoasa, nu mai vrea la oricine, plange cand plec, se bucura cand ma vede!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

acum, neaparat tre sa LA MULTI ANI ! tustelor,totodata Lorenei,Andradei, Mariei,
apoi
Alessia, Nur, Simon,
iar in cele din urma
Maria(zeynat), Tudor, Irina , Maria (Dyamy), Petru

LA MULTI ANI!!!!!!

Mergi la inceput

aaa, duminica a fost dr. pediatru...e multumita de fiica-mea...doar eu nu sunt
e tot cu juma de kg in urma fata de standard , nici nu creste diferenta, nici nu scade...i-a prescris multisanosvit, pt .ca Ana mea nu bea suficient lapte(adica cca 500 ml/zi...noi ajungem doar la vreo 350, 400 in zile bune) si nici cu mancarea(nu fructe, cereale, iaurturi, astea mai merg ) nu se prea omoara

mi-a zis sa ii dau mancare gatita pt. noi daca vad ca vrea sa manance, dar mai nesarat, necondimentat(eu pana acum am evitat), asa ......cel mai important ...cand am intrebat-o de torturi pt. copii, mi-a zis sa nu-i dau frisca sub nici o forma, cica poti ajunge in spital cu copilul

am mai intrebat-o daca sa culc copila pe perina sau nu...a zis ca nu(ca am una de la chicco 5 +...care zace in dulap de vreo 11 luni

lucru care ma interesa si care bine inteles am uitat sa intreb...pana cand fol. biberoane? stie careva?ca eu i-am comandat Anei un nou set de sticlute, tetine, suzete....sau le voi fol la bb2?

Mergi la inceput