Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
azi bateristul meu cel mic a luat betele de la tobe si a incput sa bata in burta lui tata

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine 
Roxxy80 spune:
Pai sa stii, Ank-ule, ca se pregateste pt surioara/fratior cu un arsenal de povesti
.
Tare mi-e drag de el cand il vad ca se poarta frumos cu toate cartile. Oare cat o sa-l tina perioada asta?
. In rest, cam distruge jucariile. Chiar vroiam sa va intreb daca si puiutii vostri fac la fel. Matei a stricat deja cateva jucarii. Este innebunit sa bage degetele in interiorul lor si sa vada ce e pe acolo (firele il atrag f mult).
Apropo de bebe2. Eu imi doresc f mult o fetita (era si normal de altfel), insa de fiecare data cand incerc sa mi-l imaginez pe bebe2 eu vad non-stop un baietel (in absolut toate visele mele cu ochii deschisi). Sper sa iasa totusi o printesa
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
Roxxy80 spune:
Mi-as dori sa le descopere cat mai tarziu, dar cam greu cu 2 parinti innebuniti dupa pc si net.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Rox ii plac cartile ca inca nu a descoperit calculatorul si netul anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
Ank83 spune:
Roxi asa imi imaginam si eu bb2 la inceput pana sa aflu sexul copilului.. asta probabil pt ca eram obisnuita cu Raulitooo... dar dupa ce am inceput sa ii cupar primele hainute mi=am revenit
..
Apropo ni s-a zis la scoala ca e mult mai greu sa cresti 2 copii de acelasi sex decat 2 de sex opus....Cei de acelasi sex au tendinta mult mai mult sa observe daca faci diferenta sau nu intre ei
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Roxxy80 spune:
Sper sa iasa si la mine tot cu fustite si codite
.
Cred ca au dreptate cei de la scoala.
| citat din mesajul lui Ank83 Roxi asa imi imaginam si eu bb2 la inceput pana sa aflu sexul copilului.. asta probabil pt ca eram obisnuita cu Raulitooo... dar dupa ce am inceput sa ii cupar primele hainute mi=am revenit Apropo ni s-a zis la scoala ca e mult mai greu sa cresti 2 copii de acelasi sex decat 2 de sex opus....Cei de acelasi sex au tendinta mult mai mult sa observe daca faci diferenta sau nu intre ei Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 8 saptamani pana vine ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui creem Am pus poze noi Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
sperba printesa!!!!!!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Creem ... parca totusi cu tata seamana Ecaterina
...ma tot uitam la tata cat am putut sa disting printre ochelari ..dar ce conteaza e o frumoasa zambareata...
Si daca te consoleaza cu ceva asa zic se de puiul meu toti ...ca seamana cu tata 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 poze de la ziua piticotului aici Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
super!!! super!!mai o saptamana jumatate si ne chefuim si noi!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
eu ma bag la somn ca maine am o zi de kk.
noapte buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
creem spune:
BB...
Ank...stiu ca vorbesti de Sofia, ca Ecaterina sunt eu
...
ma bucur ca va place de fi-mea. Si mie imi place de Raulito de mor
(si de Stefanutul lui Victo...sunteti preferati
)
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu