Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman e cineva pe aici? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
eu... eu... si sunt dipsusa sa palavragesc ca sotul se uita la meci
... copilasul doarme... si eu i-au pauza de la invatat ca azi am avut test..... Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
oana8188 spune:
Si pentru mamicile cu bebeii cu silueta: Alexandra mananca bine si tot la categoria pana este; are doar 8,3 kg la 10 luni implinite. Ea arata bine, se simte f bine, e activa si vesela, doctorita a zis sa nu imi fac probleme asa ca nu ma mai stresez foarte tare ![]()
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
ancadragoman spune:
pai si Adrian e la meci,Maria doarme si eu pe net sa vad noutatile...iti iei caine?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai si Adrian e la meci,Maria doarme si eu pe net sa vad noutatile...iti iei caine? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
nu mai... nu imi iau... ca nu am timp si de saracul animal.. Daca as sta la casa sigur mi-as lua un labrador.. sunt asa draguti si inteligenti... Asa am vrut un bichon maltez sau un shi tzu.. Dar numai l-as chinui... (asta dupa ce l-ar ciufuli Raul toata ziua ca e disperat dupa animale )
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
Te-am votat Ancutooo... la mirese 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Oano lasa fata asa slaba ca si asa de la 13 ani o sa tina cura![]()
Anco are mama o catelusa de 11 ani si daca ai vedea ce ii face Maria nu ti-ai mai lua cateel niciodata.Mersi de vot
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Ank83 spune:
Mi-ar fi placut catelul si pentru ca am o "cuscra" prin familie care ne viziteaza si e toata terifiata de animale= germeni, microbi... bla bla bla... si asa nu ar mai fi venit deloc
... dar inca nu e timpul pierdut ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
ti-am zis eu ca pana la urma osa ai 3 copilasi![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman ti-am zis eu ca pana la urma osa ai 3 copilasi |
la asta te-ai referit??

Ank
Raul
17.10.2007si
de
ancadragoman spune:
daaaaaaaaaaa
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA