Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
dana.......felicitari!!!!!!!!!!!!!!! doamne ajuta sa ai o sarcina linistita si nastere usoara!!!!!!
si ca sa contrabalansez fericirea adusa de vestea danei, uite ce am gasit pe nethttp://business.rol.ro/content/view/71125/2 ref la indemnizatiile actualelor mamici. niste magari!!!!!!!
simo, uite ca nu numai Matei te ajuta la sortatul rufelor.......si andrei e gospodar
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
brazuca25 spune:
andreea
foarte frumos ai spus. Exact asa gandesc si eu!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza simo, uite ca nu numai Matei te ajuta la sortatul rufelor.......si andrei e gospodar |

Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

brazuca25 spune:
vezi mai mychy si tu iti faceai griji ca o sa stea in pat cu telecomanda in mana.
E vrednic baiatu' ce mai vrei?
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Timi07 spune:
mychy ce harnic e Andrei. Nu vrei sa-i zic la fiica-mea sa-i explice ca si painea, telefonul, telecomanda etc se baga la spalat in masina?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
timi,n-am putut pune mai multe caci majoritatea erau facute cu rubedenii si nu am acordul lor.te 
la multi ani carla
CarlaV spune:
Andreea, Dianna, Musso, multumesc pentru urari, le primesc toata luna
.
Andreea tare bine a zis de bebe si posibilitati materiale. Noi locuim in 2 camere, sufrageria e si birou si camera copilului, creditele ne cocoseaza complet, si tot ne dorim inca un bebe, ba chiar doi. Cand ma gandesc la asta ca la o inconstienta din partea noastra imi amintesc cat de putin spatiu avea nevoie Saby la inceput si cum ne rasplateste in fiecare zi eforturile. Zambetul lor merita orice.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Dana, ceva simptome? Abia acum o sa inceapa sa apara colegele de odisee, stiu ca erau multe mamici care voiau sa lase 2 ani intre copii.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
karligutza spune:
SARCINA USOARA ddanutzo! la primul telefon era cat pe ce sa-i spun lui tati "felicitari pentru testul pozitiv!"
norocul tau ca a vorbit el primul! vrei sa-ti spun ce face sotul tau? e in delegatie!
nici prin cap nu-i trece CINE il asteapta acasa!

abia astept sa ne spui cum i-ai dat vestea! 

sa iasa bebe 2 la fel de frumos ca DARIUCA! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mi_a spune:
Mai, mai, ce veste buna!!! Ddanagh, mii de felicitari, evident ca si mie mi-au dat lacrimile gandindu-ma ce simti tu acum si aducandu-mi aminte ce am simtit si eu cand am aflat ca sunt insarcinata cu Mihai. Cred ca este cel mai intens amestec de emotie, fericire, teama si speranta pe care il poate simti o femeie.Dar ce spun eu aici, parca n-ati sti! Ma bucur ca ai privilegiul sa mai simti inca o data toate acestea si iti doresc in primul rand sanatate maxima. Daca e tot fetita, ne dai voie sa o petim?

Cafera, sanatate puiului mic si bolnavior. Sper sa nu tina prea mult si sa redevina copilul vesel si activ dintotdeauna.
La multi ani, CarlaVsi Anya, cu putina intarziere! 

CarlaV, si Mihai e foarte atras de carti si face la fel ca Saby, adica imi ia degetul si vrea sa ii spun fiecare animal sau obiect din desen.De multe ori pune si el degetelul pe animale, de exemplu si vb singurel cum face fiecare dintre ele. E asa dragalas cu o mutrita asa de inteligenta! Imi lasa impresia ca e foarte interesat daca ii arat ceva nou si ma asculta cu f mare atentie. Sunt convinsa ca toti strumfii fac chestia asta, insa nu pot sa nu ma minunez cate pot sa incapa intr-un capusor de numai un an si un pic!![]()
Mykhy, ca de obicei, Andrei e un ghidush dragalas!
Cristina26, am uitat sa-ti spun ca v-am admirat pe tine si pe Ingrid in pozele facute la intalnirea din tara cu fetele. Sunteti f frumoase amandoua!
Mihai si mami