***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***
Raspunsuri - Pagina 23
Madi spune:
Buna mamici...
Scria la un moment dat o mamica, imi cer scuze, nu mai stiu cine (Mami de Ana sau Graviduta) ca a facut comanda pe babypoint. Imi spune si mie in cat timp i-a venit comanda?!
Angiuta, Moko 

Ella sanatate multa sotului!
Didi sanatate lui Robert.
Si Ana iar s-a trezit azi cu nasul infundat. I-am dizolvat un oscillococcinum in apa, dar nu prea il bea, nu stiu de ce, ca nu se prea simte.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
bettyR spune:
poohy, si mie mi mila de bb din burtica, mai ales cand zbiara Andreea la maxim si ma mai calareste inca. Ma gandeam ca bietul de el e chinuit rau, nu pot sa dorm, sa mananc cum ar trebui. La noi e si f devreme, sper sa nu fie nici o problema ca o car pe Andreea in brate si m=a durut burta 2 zile, dar poate e normal. Felicitari pt miscari! Si eu abia astept, de atunci esti mai constienta de existenta lui.
Ella, v-am luat-o inainte cu dintii, i-au spart si cei de jos si o banui ca se pregatesc maselele de sus. Sau poate inca o doare locul la canini, ca abia se zaresc din gingie. Dupa ce m-a terminat o sapt cu urlete si foieli toata noaptea, a dormit de la 9 seara la 9 dimineata. Dar azi nu s-a mai culcat pana la 6, e horor cu somnul, cred ca se pregateste sa si=l scoata. Nu pricep.
Didi, pai a mea e inainte rau cu dintii. Dar stiu f multi copii la care le-au iesit asa rapid. Sanatate la puiut!
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
doxinu spune:
ella da sunt sigura.Acum ma gandesc sa nu-mi fac griji ca nu tori crestem dupa cum zice la carte.Fetelor nu ma speriati
Dimineata i-am dat unt de la brenac si s-a umplut de pete rosii pe burtica si nitel pe spate.in rest nu are nimic.Offff sper sa-i treaca firar sa fie.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Graviduta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madi Buna mamici... Scria la un moment dat o mamica, imi cer scuze, nu mai stiu cine (Mami de Ana sau Graviduta) ca a facut comanda pe babypoint. Imi spune si mie in cat timp i-a venit comanda?! |
Am dat comanda pe 16 si vine lunea asta. Deci cam 10 zile, maxim 2 sapt.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Ioana13 spune:
Hallo
Am fost plecati din nou la bunici 2 saptamini. Nu am apucat sa citesc, dar am dedus(corect?) ca Betty asteapta bb? Felicitari! Ce hotarite mamici pe aici
Inainte de cele 2 saptamini la bunici am fost in Italia 3 zile... super, dar sa trebuie sa va spun patania noastra, pt cele care poate vreti sa mergeti. Am fost cu nite cunostinte care au agentie de turism, care inchiriasera inca din Ro 2 masini, platisera de 3 saptamini, peste 300 euro. In aeroport prima data ni s-a spus ca nu au masini(firma Avis, in Bolonia), apoi ca pt ca suntem din Ro trebuie sa verifice cardurile... asta a dura 3 ore si ceva(lucru asta dureaza 10 minute cel mult). Dupa 3 ore si ceva au spus ca nu sunt bani suficienti pe card(pe ambele carduri vizate erau 6 mii si ceva de euro) si ca nu ne dau masina. In timpul asta nu voiau sa elibereze un act care sa dovedeasca faptul ca ne-am prezentat dupa masini, dar nu vor sa ne dea, pt a putea recupera banii platiti... si au mai si spus in italiana, de fata cu noi care vb in engleza, "ca vrem sa fim europeni dar ne purtam ca niste tarani"..., dar cu atita calm si diplomatie s-a vorbit cu alea, incit chiar au dovedit ca sint niste... Alta firma a spsu direct ca nu ne da masina pt ca suntem romani.
PArca a fost cineva care zicea ca a inchiriat in Italia masina de curiond. Madi parca. De la ce firma? Cum ati reusit?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mica0307 spune:
ioana noi am inchiriat masina de la hertz din milano. Am facut o rezervare dinainte pe net si nu am avut probleme. Si e nevoie de card de credit (nu debit).
Graviduta spune:
Hertz-ul va dat masina ca sunt greci, nu italieni. Broscarii au devenit nationalisti de cand cu Mailat. ![]()
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Ioana13 spune:
Mica, aveau card de credit si pe net rezervarea si plata.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)