lemoni! pupici si din rtea mea pt cei 20 de ani de casnicie\!
si la cat mai multi!!!!!! impreuna!!!!!
nu stiu daca v/ati planificat o iesire deja dar va pot da o idee daca va tenteaza
in perioada asta sunt excursii in cuba (de pesrsaona sub 500cad) daca mergeti in cuplu; eu mi/am luat singel si m/a costat 600 cu tot cu taxe pt 8 nopti in varadero all inclus!
plecarea e pe 30 oct.daca te tenteaza si vrei mai multe inf da un pm si iti dau inf.
Oricum "luna de miere" placuta!
Esti un dragut angel, am vrut sa plecam in cuba dar daca baieti nu au vrut sa mearga cu noi,am hotarit sa mergem numai 4 zile in bahamas, 4 zile putem sta fara ei mai mult cam greu sunt cam mamoasa si asa am noroc ca vine mama la noi sa stea cu ei altfel ii luam fortat.
whoa, ce dragut topic, felicitari Lemoni si ce banc haios! Mult noroc si sanatate in continuare! Distractie placuta in Bahamas!
Multumesc mult Roxana sigur o sa ma distrez!Numar zilele mai am o saptamina si voi fi pe plaja , abia astept.
In afara de aniversare , mai este si ziua mea de nastere n-a mi-am facut cadou un sot pe cinste!Astazi insa am mai avut o alta surpriza placuta baiatul meu a fost acceptat la programul de officer de politie yupiiiiiiiii am atitea de sarbatorit.
Sorry ca deviez subiectul dar tare mult am asteptat clipa asta.
LA MULTI ANI si multiiiiiiiiiiiiii alti si de acum inainte ani plini de fericire si impliniri