Puiutzi de Randunici 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

cateva poze si un filmulet

Am uitat sa zic ca am admirat si eu poze ale Antoniei de la urziceni, Te(r)o de Liana, Matei si stefan de Brasov si oi mai fi vazut ceva...dar nu-mi mai amintesc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, nu stiu nimic....decat ca va fi, ca va lua cu siguranta examenul Stiu doar ca a zis ca va fi in Herastrau, ca e cel mai frumos parc. Cin' ti-o zis ca am io informatii pe care sa nu le dau ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! noapte naspa, cu treziri din ora-n ora si planset! de ce?..nu stiu..
Ariel la multi ani, sa va iubiti la fel for ever!!..nu cred, ma, ca e grav ca i-ai dat o doza lui Teo din picaturile alea..daca nu a reactionat nici cum, sigur e ok! da si mie linkul de la mirese..am cautat si nu am gasit!
bravoooooo vlad von titan,baga viteza s-o alergi pe mami!
liana sa stapaneasca Teo sanatoasa caleasca loz..hmmm, suna bine pastrama aia!:))
nico ia-o usor cu diversificarea adta..da-i si tu 3 zilke doar morcov si dovlecel,sunt cele mai bine tolerate..eu nu i-am dat inca conopida si cartof ptr ca baloneaza..eu nu am ajunsla carne, zilele astea i-o dau..apoi brazica, iaurt, ou.
cristina ma bucur tare sa te vad!!!
cami asa-i ca-s o mama denaturata? daca a fost ieri ziua lui Luca, a fost si a lui Matei, si noi nam ratat-o???
clau noaptea a fost naspa, am pove mai sus..de ce nu incerci ci razvi sistemul cu bile desenate, albe si negre, ptr fapte bune si rele, care-l aplica bubu?poate merge!
tuchi, paranghelie, club??zi ziua si locul!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Merge si numai un suc dar si eu as vrea tot fara bebei Ce mame denaturate Asta a fost asa , pentru imagine Astept linkul sa pot pleca linistita la razboi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ce-ar fi sa o sarbatorim noi pe Tuchi ca fetele, intr-un club, ca tot mi-ati dat apa la moara? un destrabal, dansat pana picam, un cocktail?

Mergi la inceput

tuchi superbi copilasi ai, sunt fanul lor pe viata!! pe amandoi!

Mergi la inceput

Cata, ! Super super dulci! Ilinca iti seamana LEIT la mutra !!!!

Si daca o punem de o intalneala sa o sarbatorim pe Duamna Doctor...sa stiti ca io vin in parc...in club...numa' weekend sa fie Pun conditii, daaaaa?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

copilul meu nu vrea sa manance, nu doarme, a sarit somnul de dimineata, numa la san vrea si sa tzopaie!

Mergi la inceput

Hai ca am citit si eu la concursul minune! Parerea mea, pe care nu o pot expune acolo, pentru ca jignesc: sunt frumoase pozele, frumoasa protagonista, insa nu pot sa disociez pozele ei de ce imi inspira posturile ei. Am "urmarit-o" de cand a aparut la noi la subiect, si credeti-ma....mai e mult pana departe...Da, e o femeie frumoasa, aranjata, pozele sunt asemenea, insa eu o voi aprecia intotdeauna mai mult pe Luny cu parul ei nevopsit cu tot sau pe Ariel coafata a la George Michael sau pe Cata cu sprancenele in ochi , pentru ca sunt fete destepte si cu personalitate. Just my two cents !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Hai ca am citit si eu la concursul minune! Parerea mea, pe care nu o pot expune acolo, pentru ca jignesc: sunt frumoase pozele, frumoasa protagonista, insa nu pot sa disociez pozele ei de ce imi inspira posturile ei. Am "urmarit-o" de cand a aparut la noi la subiect, si credeti-ma....mai e mult pana departe...Da, e o femeie frumoasa, aranjata, pozele sunt asemenea, insa eu o voi aprecia intotdeauna mai mult pe Luny cu parul ei nevopsit cu tot sau pe Ariel coafata a la George Michael sau pe Cata cu sprancenele in ochi , pentru ca sunt fete destepte si cu personalitate. Just my two cents !

da bre si mie linkul, nu gasesc neam!

Mergi la inceput