Semnificatia culorii preferate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
A mea deseneaza mereu vacile rosii. Am intreabt-o si eu de ce. Mi-a zis ca asa vrea ea, ca asa ii face placere.

Pai daca Milka are o vaca mov...de ce n-ar fi si una rosie???

Rozi, poate ar trebui totusi sa-i faca o evaluare, dar chiar si asa, citeste mult si nu te lua chiar dupa tot ce=ti spun doctorii/psihologii, consulta mai multi, ca sa-ti faci o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Nu se face evaluare psihologica numai pe baza unor desene, asa cum nu se face numai pe baza unui singur test sau a unei singure discutii. O evaluare reala consta in interviu - cand e vorba de copii interviul e cu parintii, apoi e observarea copilului acasa si la gradinita, discutie cu educatoarea, si eventual teste specifice varstei - in functie de scopul evaluarii. Se observa si desenele, si jocul, dar astea se analizeaza si prin discutii cu copilul pentru a intelege mai bine ce reprezinta pentru copil si unde isi au originea desenele/jocul, iar informatiile de aici sunt luate in calcul alaturi de restul informatiilor adunate din alte surse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fi`mea de ex nu poate face un desen care sa nu aiba in coltul dreapta sus un soare micut galben ... si neaparat isi incearca fiecare creion sa vada ea daca e culoarea buna (asta in stanga paginii - mici dungulite) ... pt ca asa vrea ea si oricine orice explica, ea e convinsa ca asa trebuie ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput