Yahoo mail

Yahoo mail | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

Exista vreo posibilitate de a afla daca cel caruia i-ai trimis un mail in yahoo, sa afli daca a deschis (citit) mailul?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Da, daca mailul pe care il folosesti pentru a trimite mesajul are aceasta optiune.
Poti trimite eventual o felicitare (gen www.felicitari.starclub.ro/" target="_blank">aici) unde bifezi direct daca vrei sa fii sau nu anuntata atunci cand destinatarul citeste mesajul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu in mod sigur nu. Exista solicitarea confirmarii pt diferite servicii de mail insa destinatarul poate anula confirmarea.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am si eu o intrebare, trebuie sa schimb laptopul si as vrea ca unele informatii din arhiva messenger sa nu le pierd..... stiti si daca se poate salva arhiva messenger? n-am apucat inca sa "google it" ..... eu stiam ca nu, dar poate ca s-a mai schimbat intre timp situatia!... ce stiti? multumesc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nu in mod sigur nu. Exista solicitarea confirmarii pt diferite servicii de mail insa destinatarul poate anula confirmarea.

Atunci, daca banuim ca destinatarul nu vrea sa afle daca a citit sau nu mailul, folosim artilerie mai grea, de genul includerea unei imagini "invizibile" (foarte mica) in mail, dar care sa actioneze ca un fel de counter pentru noi (poti vedea de cate ori o imagine a fost vizualizata). E un pic mai greut, e adevarat, insa e o solutie valida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Va multumesc pentru raspunsuri; ceea ce a spus rall, ar fi fost o optiune, dar acum e prea tarziu.
Si chestia cu felicitarea ar fi fost o optiune, dar nu era cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

exista ceva programele de acest gen care nu tin cont ca dai sau nu confirmare si iti returneaza informatia atunci cand mailul a fost deschis.din cate imi aduc aminte putea fi folosite pe webmail cu succes atata doar ca nu erau free.
cel mai viabil e ce a zis rall dar nu e o chestie foarte user friendly.

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput