Puiutzi de Randunici 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, mersi . De-aia am si atatea telefoane, sa aiba ce zbarnai (ziceti voi daca suntem sanatosi: cate un mobil Vodafone de fiecare, Romtelecom, RDS fix si mobil). Asta asa, ca e tarziu si oricum la ora asta nu mai stiu ce sa zic...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mda Tuchi, asa m-am gandit si eu Drept care i l-am pasat 2 ore prezentei masculine si mi-am vazut de ale mele (rufe, vase, you know ) Deci nu sunt de la dinti mucii...sper sa fie doar o impresie de-a mea ...se scoala fornait si apoi e bine...iar se culca, iar fornaie...sau am eu halucinatii...stau la panda de cand a racit Teo si ma astept din clipa in clipa ...culmea ca nici noi n-am luat desi bietul copil o taraie de doua saptamani

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mai, la noi a venit vremea urata... de la 4 plouaaaaaa... Si eu care ma gandeam ca ies si eu maine...

Fetelor, in ultima poza sunt eu tunsa in fundal (zic asa sa imi creasca si mie numarul de vizionari de pe webshots :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nico ce ochi albastri am vazut!
mimo, in primul rand, care mancare?.. e un mare cort, inauntru cateva firme cu muuulta miere si derivate, unii din Bran cu pastrama buna si branza, cas, cascaval, italienii cu pret nesimtit, o firma cu masina de paine ptr reclama, coace de zor, si in general chestii ambalate...si cam asta e expozitia...in rest, sunt ceva gen taraba, reprezentante ale unor carciumi, care vand ceva la farfurii de plastic, mie nu mi-a placut cum arata nimic!!zici ca erau semipreparate bagate la microdude, gen fast-food..aglomerat nu era, era chiar gol..a fost o scena la standul cu dulciuri italienesti, o tanara care arata mai 'aerodinamica'( ase citi ciudatica) asa, gen flowerpower, s-a luat de ala care vindea si l-a facut varza, i-a facut nesimtiti si tupeisti ordinari ptr ca expun alea acolo de si nu te poti apropia la 800.000 lei/kg!!in fine, poate aveam eu asteptarile prea mari, ca m-am uitat la reclama prea mult..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mai nico frumosi baieti ai ! si ochii lu' junioru'....heheee, distrugatori de gagici ....ziceai de telefoane ? suntem si noi pe aproape: fiecare vodafone (randunoiu' 2, ca na...e mai motzat ), romtelecom si rds ....la orange am renuntat
maine cred ca plecam in cautare de premergator...nu prea scump, frumusel, zdravan ca pentru duracell da sa nu fie cat tancul ...si devreme acasa .....nu vroiam eu premergator, da nu se mai poate...zici ca am conceput-o cu terminator frate, nu cu omu' asta calm de mi-e coleg de camera ...si azi a durut-o ceva, nu am depistat ce, cred ca iar sapa niste dinti, ca am creierii prastieeeee
mimo eu am luat sambata de la metro niste borcanele de hipp...ce-i drept era cam golut raftul..... sunt senila mimo, stii ...am uitat sa zic mai demult
cuscraaa, te-au rapit?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu inca nu mi-am facut temele , decat putin de tot
Azi am fost la Carrefour, am cumparat o gramada, mi-am luat si eu niste ghetute dragute de la Leonardo si o vestuta flumoaaasa, alba .
L-am trecut pe Stefanoi la pampers nr. 4 si am gasit din aia cu elastic in parti
La amiaza am dormit si eu, in sfarsit, 2 ore
Apoi a venit mama, sor-mea, nepotica si mamaie in vizita
Acum am blatul de tort la cuptor, maine sarbatorim si noi!
Fac si salatica beof, ca nu mai pot
Si rasol de vita cu hrean

Asa...putin, din amantiri, atat cat am citit:

Duamna Mimo, pai daca tot esti pretena mea, poti sa vii si in vizita, ca nu ma supaaaaaar!!!

Tuchi, sanatate maxima in gat, sa ai vocea perfecta la iexamen!

Felicitari Bia de Pucca, papacioasa de ficatel!

Aoleooo..Olgutzica, si ctu cu mucozaurii…ce e mai nene aici?? Toata lumea racita?? Vedeti daca dormiti dezvelite?

Mimo, hau ar iu? Ai invatat lectia azi?

Mihutza, am vazut-o si pe fata lu’ tata, o scumpete!

Nico, mortal Stefan cu replicile! Si Vlad ma mai intreaba daca ma fac frumoasa cand ma vede ca ma usuc la par si apoi zice “pai nu vezi ca esti urata?”

Luny, uite [url=”http://good-times.webshots.com/photo/2656944950102227597MdzdAD?vhost=good-times”]geamanul[/url]
Si pune mana si da-i copilului sa manace carne, ca lumea, sa vezi ce bine ia in greutate! Pe bune! Si eu eram reticenta la Vlad si tot amanam una-alta…dar adaca ii dai cat trebuie, chiar o sa-i faca bine!

Gecko, pune si tu lenea in cui si vino la povesti, ca mi-e dor de tine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hellauuu!!

Primiti o randunica ratacita de stol fara sa dati cu prea multe rosii?

Luny tocmai mi-ai taiat tot elanul de a merge in weekend la festivalul asta de haleala

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Gecko, am vazut poze cu ratonul uibitor de fierturi! De ce nu i le coci atunci? Poate-poate...

Multumim de aprecieri, ochii aia albastri sa faca bine sa se faca verzi, ca ai mei!

Mergi la inceput

Plec la nani, ca sunt sleita de puteri si imediat tre sa servesc gustarica de la 23-24... Cuiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bubule daca tu nu ti-ai facut temele, atunci eu ce sa mai zic? Abia am curaj sa scot capul.

Acum incerc sa mai vad si eu ceva pozici ca tare curioasa sunt sa vad cum mai arata puiutii de randunici

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput