Copii din 1995-1998(24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor. Cumparat bilete astazi, dar nu sant complect satisfacuta. Azi nu am mai gasit nimica sub o mie, asa ca le-am cumparat pe cele puse on hold acu 3 zile... Deabea astept sa plec in vacanta. In mai putin de 2 luni o sa fiu la carnati si colesterol

Mara, bravo lui TB, felicitari, si sa o tina tot asa.
Sa-ti zic de Elliot? A tinut-o numa in note bune la engl de cand a inceput anul scolar. Eram si eu mandra, si saptamana asta a venit cu 30% la un test. Nu stiu daca sa iau testul si sa o intreb pe prof de gramatica cum le-a explicat ea lectia la copii, sau sa ma iau de Elliot ca nu a depus efort. Se anunta sedintele cu parintii, si astept sa vad daca voi fi chemata. Pana atunci am timp sa rumeg problema.

Mihaela felicitari pentru SAAB, sant masini bune. Si eu m=am uitat la ele, dar cele din US consuma mult, si nu gasesti pe diesel.
Ce tot zici tu, mai vrei un BB???

MqqM ce placut e sa te "vada" omu. Se pare ca fetele s-au distrat. Paul ce a facut? S-a incuiat la el in camera? Chinezoaice tacute???? Stai sa vezi, ca am una in grupul meu de la Univ, si luni, se terminase clasa, si vreo 20 de min, ea tot a turuit. Nu stiam cum sa o sterg ... dar imi era jena sa-i zic, fato hai, eu plec acasa, si mai vorbim... Nu e din China- China, dar nu am putere sa-mi storc creierii sa-mi aduc aminte din ce parte a Asiei e.

Hai va pup si revin maine mai pe indelete, ca am sters=o acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La Multi Ani, Robert! Andra sa-ti traiasca baiatul, sa fie fericit si sa va aduca multa bucurie.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mara, felicitari lui TB, s-o tina tot asa.
Fetelor si WE placut!

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Fetelor ,merci de felicitari ,parca ar fi intrat la Harvard .Dar sa stiti c-a tzopait ceva pt nota asta .Sa vedem mai departe ...
Sanca ,ar trebui sa discuti cu Elliot sa vezi unde a fost buba ?Ca daca sunt multe note slabe atunci inseamna ca buba poate fi la profa .Din ce mai citesc eu pe la "Americance ",vad ca si ele se dau peste cap (bine,nu toate )cu pus accent pe studiul acasa .Acuma ,sincer ,daca l-as lasa pe TB sa faca de capul lui ,cum a dat de ceva mai greu/deosebit sa nu-ti inchipui ca se ia din proprie initiativa la tranta cu ele .Are si el lenea lui ,inertia ,cheful de a pierde vremea pur si simplu ...Norocul lui ca suntem prin zona si-i reamintim ca timpul "zboara "

Ce sa va mai spun ,in we invata la 12 materii ,la tot ce are si in timpul saptamanii (inclusiv la muzica ,desen ,tehnologie si face tema la dirigentie).Asta pt a nu intra in vrie in timpul saptamanii.Mi se pare enorm si ce ma irita mai tare e ca a inceput (facand loc la un bagaj atat de mare de cunostinte )sa uite chestii la engleza .Initial am crezut ca e o intamplare ,dar cand am obs lucrul asta si la alti copii f.buni ,realizez ca nu-i doar un incident .Si nu-mi place de loc ...E un volum enorm ,imposibil de cuprins ...Iar la scoala nu-si mai bate mai nimeni capul sa se asigure ca au inteles Baza e studiul individual .Si-nca nici asta n-ar fi atat de grav daca li s-ar explica mai intai si apoi li s-ar cere sa stie .Doar ca unii doar pretind...

Revin

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Robert !!!!

Multi ani fericiti si plini de viata! Andra sa-ti traiasca baiatul cel mare si sa fiti cu totii fericiti, sanatosi si impliniti!

Sanca, Seatul nostru(masina pe care am dat-o) era pe motorina, consuma putin, asa e. SAAB-ul consuma mai mult, e pe benzina. INSA...cu seatul mergeam la revizii la 5000 de km...schimbat ulei, filtre, etc. Impozitul la masinile pe motorina este aici in Suedia de 3 ori mai mare decat la cele pe benzina(sunt motoare mai poluante, cele pe motorina). Cu SAAB-ul mergem la revizii in functie de cum este condusa masina, se programeaza singura . Fostul proprietar(nu e masina noua, are 3 ani) a fost la revizie doar o data, la 22.000 de km...acum are 42.000 si dupa cum a condus el, trebuie facuta revizia peste 5 luni. Acuma probabil se va reprograma dupa cum conduce Ovi.

Haha, pai as mai vrea un copil, insa daca ma mai gandesc mult...nu mai am cand sa-l fac . Acu' chiar nu e momentul, as pierde mult prea multe altele...dar poate peste un an, doi...cine stie? Inca nu voi avea 40 de ani. Cand ma gandesc ca bunica mea, mama lui tata, a facut 3 copii incepand cu varsta de 39 de ani...prind si eu curaj. Si era in vremea razboiului, ce conditii erau atunci...asa ca io am toate avantajele asupra mea .

Mara si mult spor lui TB. Ai dreptate, macar daca ar fi si controlati copiii la scoala, sa intereseze pe cineva ca intr-adevar cunostintele au ajuns unde trebuie...poate ar avea si ei mai multa tragere de inima.

la toate si un we superb!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna! Si weekend placut si linistit!

Andra, LA MULTI ANI, LUI ROBERT! Sa se bucure si sa va bucure cu multe note bune, rezultate ff bune si la sport, sa fie sanatos si voinic si aiba o petrecere minunata! Voi sunteti minunati cu totii in poze!

Am citit si am vazut toate pozele mhldvrc.

PC-urile au functionat toate si acasa si la serviciu. Ideea e ca am fost ffffffffff ocupata la serv., iar acasa nu am timp de calc.
Ma bucur pt. voi toate, referitor la achizitii noi, masina - Mihaela...
la note maxime la romana, -Mara,
pt. excursiile de-asta-vara reusite, mhldvrc
pt. petrecerea - surprizaaa - mQQm,
pentru excursia lui Robert, - Andra-
pt. poze frumoase cu mamici, tatici, copii mari si mici.

La serv. am stat "calare" pe telefon sa rezolv chestiuni ultraurgente care "ard". Am stat peste program azi ca sa-mi expediez pe mail lucrarile, luni sa fie gata.

Copiii nostri invata bine, se poate si mai bine. Totul e sa zicem asa, sub control.Miercuri seara am fost la sedinta de la cor - muzica a copiilor de la cor - Ana, adica.

Ieri diminieata, cu noaptea-n cap ne-a sunat mama mea anuntandu-ne ca se duce la spital. se simtea ff rau. S-a internat de urgenta la spital si ulterior, am fost informata gresit cum c-ar avea meningita si-am plecat urgenttttttt cu sotul cu masina, lasand colegelor probl. de serv. de care ma ocupam.
Are spondiloza sciatica si raceala la plamani. In seara asta trebuie sa sun si sa aflu si rezultatele anlizelor. Oricum, azi e si mai bine decat ieri. Dar jalea mea a fost mare ieri, am speriat pe toata lumea.
Maine se duce sora mea la ea, asa ca si acolo lucrurile se mai linistesc. Noi ramanem in Buc. in we. Ufff! Numai must n-am baut si nici pastrama n-am mancat.
Frumoase planuri aveti de concedii!!! Mihaela, Sanca!

Va pe toate si va multumesc!

Mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Fetelor ma primiti si pe mine printre voi?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Viviana cu mare drag!
O scurta prezentare si date despre copilul tau sa te trecem in listuta.
Bine ai venit, te asteptam la povesti....

agho, bine ca ai scris ceva, putin, sa stim ca esti OK...daca numai muca multa a fost baiu', atunci e in regula. Multa sanatate mamei tale, bine ca nu e meningita!

Io am emotii, trebuie sa trimit copila in Ro de sarbatori...de fapt la Budapesta, singura cu avioane...iarna...uoooof! Sanca tu cum esti cu emotiile in cazul asta?
maine o sa stiu sigur si apoi sa trecem si la fapte in ceea ce priveste concediul, ca numai planuri avem.... Asta pentru ca nca nu stiu pentru cate persoane sa facem rezervarile...3 sau 4...ce greu e! Gata, nu va mai incurc cu problemele mele, toate se vor rezolva cumva...

O sambata frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Fetita, dragutza (nici nu se poate altfel cu asa o mama!) 10 ani, 27 martie 1998, Silvi.

E in clasa a V-a la clasa speciala de engleza. A trecut prin mari emotii asta vara pana s-au afisat rezultatele examenului.
Este innebunita dupa clasa a V-a! Dupa toti profesorii. Mi-a spus ca pentru prima oara se simte apreciata.

Ma rog ca sa o tina macar semestrul asta!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Viviana sa-ti traiasca Silvi! Am si eu in doatare una bucata Silvia, da-i mai mica .
V-am trecut pe listuta si va asteptam la povesti.
Ma bucur ca ii place in cl.5-a, e un lucru excelent!

O seara frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput