Luna trecuta am renuntat la Diane 35,asta dupa ce le-am luat 4 ani fara pauza.Faza e ca nu mi-a venit ciclul luna asta si deja am peste 30 de zile,am facut azi si un test si e negativ.E posibil sa-mi fi dereglat CM de la ele?Daca e vorba de o dereglare vine CM mai tarziu?
A mai patit careva asa ceva?
Buna Lunna27, da e posibil ca pilulele sa iti fi dereglat CM. Am patit si eu cu Marvelon, am avut CM dereglat mai bine de un an.Imi venea o data la 2-3 luni si nu dura mai mult de 3-4 zile. Teste de sarcina am facut si eu pana in august cand a iesit pozitiv. Eu zic sa nu disperi sa sa astepti sa vezi ce se intampla.
si eu am luat inainte de a ramane insarcinata doar DIANE 35.. le luam de 3 ani deja, le-am intrerupt, iar regularitatea s-a pierdut, adica aveam CM o data la 2 luni, vreme de un an, dupa care am ramas gravida!... deci probabil depinde f.mult si de organism... pentru linistea ta, consulta si un medic.
karligutza
sunt mamica Adelutei
intreruperea anticonceptionalelor, fac sa intarzie CM.
pentru linistea ta, consulta un medic...mai ales daca iti doresti bebe.
Kari
fetelor,nu-mi doresc bebe,ca deja am 2 acasa,tot ceea ce vreau e sa am un CM normal,le luam de prea mult timp si am zis ca treb sa renunt la ele si sa schimb metoda .
oricum am sa ma duc la dr,dar tot sper ca poate vine si fara sa merg la el.
La fel am patit si eu. Am luat anticonceptionale 3 ani fara pauza si am avut menstre neregulate un an de zile. am luat Duphaston la sfatul medicului si in 2 luni de tratament am revenit la menstruatii normale si am ramas insarciata cu bb 3:)
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 15+
iau shi eu Diane 35 ... shi de cand le iau am o pofta de mancare imensa.... in primele zile m-am aptinut... dar acum shmt k a scapat de sub control