Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, cred ca voi sunteti virusati Imi pare tare rau, sper ca nu ai avut reprosuri acasa ca ati venit la party

Rox pentru tine

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Urmy, hai sa luam exemplul dat de Luy. Daca dai reply with quote la mesajul ei unde spune "pentru Bronzolici avem un cadout aici", vei vedea ca sub cuvantul aici se ascunde un link. Sa le luam pe rand:

~ incepi orice cuvant, propozitie sau fraza dorita cu [url=, apoi pui intre ghilimele linkul unde vrei sa trimiti omul sa se benoacle (de exemplu: "http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2949229303/") si inchizi paranteza patrata, deschisa la inceput de tot (inainte de url).
~ urmeaza cuvantul, propozitia sau fraza care doresti sa apara (in exemplul nostru este cuvantul aici)
~ orice carnat din asta se incheie cu [/url]

RECAPITULARE:
- deschizi paranteza patrata, url, semnul egal, ghilimele, link, ghilimele, textul dorit, intre paranteze patrate pui /url (deschizi paranteza patrata, bara verticala, url, inchizi paranteza patrata)

LUCRARE DE CONTROL:
Realizeaza in juma de ora treaba asta, ca sa poci sa te invat si cum sa modifici culoarea sau dimensiunea (se scrie tot asa, numai ca se adauga intre paranteze patrate la inceputul si la sfarsitul cuvantului dorit size 1 sau 2 sau 3 cum vrea muschii lu mata - lu tine ca n-am nimic cu mamica ta, pacatele mele ... daca vrei sa schimbi culoarea se scrie tot intre paranteze patrate si la inceput si la sfarsit red, blue, orange, green .... ffff important ultima paranteza de inchidere a comenzii are in ea si parlita aia de bara verticala de exemplu: la inceputul cuvantului si la sfarsit sau [size3] la inceput si [/size3] dupe aia). Repede ca mi-i puiu la cuptoriu si tre sa'l pazeste cineva!!!!

PS - Ca sa pricepi cum sta treaba cu size-ul si culoarea, da reply with quote oricarui mesaj de la o fata cu o semnatura colorata sau cu un scris diferit. In versiunea pentru raspuns iti apar toate caracterele folosite si asa poti vizualiza cum si-a realizat respectiva linkul acuns sub text.

PUPICI!!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Luy, io nu dau niciodata antitermic daca febra nu trece de 38. Pentru 37.6 in nici un caz.
Degetica insa e mai "calda" de felul ei, are 37.8 seara in mod curent.

Peste noapte nu o trezesc sa-i masor temperatura decat daca o simt ca arde sau respira greu.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

urmy, mie mi-ar place sa ne intalnim, dar trebuie sa scapam de febra asta pacatoasa. La Maria cred in continuare ca se datoreaza eruptiei dentare.
Chiar ma gandeam azi, ca-i vina lui Cristi al Ceciliei, cred ca s-a laudat la party cu cati dinti si masele are si ce-or fi zis si copiii nostri " Da' ce, noi sa fim mai prejos ?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rox, si io zic ca-i de la eruptia dentara la voi. Durerile sunt mai mari seara si face febra de la atata vaitat.
Cam asa a fost Degetica cu incisivii superior si nu i-am masurat tot timpul temperatura ca era calvar. I-am dat insa Panadol seara vreo 5 zile la rand ca altfel nu adormea. O lasam sa se vaite pana nu mai puteam io si pe urma panadol. Asta isi facea efectul cam in 20 min. si adormea, insa plangea noaptea prin somn cam din ora in ora.
Ziua nu avea mare lucru, doar maraiala si tinut in brate la greu.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, are dreptate Sabina balerina, si pe Y tot seara il apuca pandaliile. Numai ca la el am reusit sa vad ca o rana mica pe maxilar. E clar ca in cateva saptamani ii apare ceva acolo. Si are gingiile atat de inflamate, ochiosul lu mamaaaaa... Cred ca o sa o tina tot intr-o febra si-o vaicareala pana ii ies parlitele alea de masele. Vai de fundu noastru...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, la noi e mai ciudat. Muci are de luni, am zis ca or fi de la Sofia. Dar febra abia de ieri!! Nu, mint, a mai facut intr-o noapte, dar i-a trecut cu cei 3 ml de nurofen, luni spre marti. Apoi marti si miercuri supr ok, un pic mucios...si joi boomba.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nu e Cristi de vina, o avea el 8 dinti si 4 masele, dar nu e singurul.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Sabina, ai vorbit cu dr. Culcer ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

si daca ar fi asa, el de ce a facut febra, tuse si muci, ca nu se intrece cu nimeni.....si la noi vrea sa iasa un canin.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput