Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
Sau niste etichete,pungi ,sticle ceva ...![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
RAMONELLA spune:
Raulito,La multi multi ani!!!Sa fi sanatos si sa cresti mareee!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Vasari spune:
Raulito, la multi ani! Sa cresti mare, frumos
si sanatos!!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sau niste etichete,pungi ,sticle ceva ... anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
sau...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
abramburika spune:
S-a terminat petrecerea?? Ne mai primiti si pe noi cu urari?
LAAAAAAAAA MUUUUUULLLLLTIIIIII AAAANNNNIIIIIIIII, Raulito!!!!!!! Sa cresti mare, sanatos si sa ii bucuri pe parinti!!!!! 
Ce emotii ... si ce repede trece timpul
!!!
bb - sigur e de la raceala starea asta a fetei ... lasa ca nu se intampla nimic daca 1-2 zile sta intr-o semi-greva afoamei. Important e ca bea laptele si da-i lichide ... apa, ceai, sucuri de fructe. Mie asa mi-a zis pediatra cand are stari de-astea ... sau poate o fi si de la dinti ...
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
Vasari spune:
Cami, e o idee buna cu Piticot. Eu ma uitasem la poze si mi s-a parut ca se preteaza la copii mai mari, dar vad ca sunt desculti in sala, poate e mocheta pe jos. Pretul salii e foarte rezonabil, dar trebuie sa stam si noi cu ei, nu doar animatorii.![]()
Trec zilele astea pe la ei sa cer detalii.
bb, imi pare rau ca e racita Iasmi! Daca nu accepta lingurita poti sa-i dai legume fierte sau la steamer intregi sau taiate cubulete. Morcov, brocoli, cubulete de carne, cartofior, etc. La noi asa a mers cand refuza lingurita. Iar supa sau ciorba din borcanel. Il lua singura cu manutele si eu doar o supravegheam sa nu il ridice prea sus. Sper sa va reintrati repede in normal...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adyanna spune:
La multi ani Rauuuuuul! Sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati unii de altii! 

Si la multi ani si celorlalti sarbatoriti!!!!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adyanna Oupss! Am latit pagina! ![]() Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
votat miresuca...
cine mai are poze de votat? ca-s pusa pe fapte mari azi...
astept sa se trezeasca piciulica sa mergem la Kidex... si asa de bine le doarmeeeeeeeeeee....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
o poza super tare...![]()
mamicile la meci, bebeii dorm de n-au treaba...![]()
http://storage0.dms.mpinteractiv. ro/media/401/421/8446/3322544/4/mame-bebelusi.jpg?width=780&height=600
spatiul e inainte de 'ro'...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png