Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

la multi ani Raulitoooo!!!!! si de la noi.
sa-ti bucuri mereu parintii si sa fii sanatos.
cristina ce faci, ai inceput munca? stiu ca vroiai din septembrie sa o incepi.
noi azi am fost la inot si lucurile nu stau prea bine.
ultimele dati puiul meu s-a speriat de la scufundari si acum face crize daca nu intru cu el in apa.Imi vine sa-l ciufulesc rau pe instructor mai ales ca dau si o caruta de bani. la inceput, puiul meu era super incantat, pana a intrat pe mana individului asta si s-a stricat tot,la asta se mai adauga si faptul ca si Serban a devenit foarte dificil si marait.
nu papa deloc bucati mari, nu-l atrag bucatelele de fructe sau orice ii dau, de fapt, nu baga nimic in gura decat suzeta si sireturile de la pantofii lui tati.
refuzul lui la lapte este constant dar am gasit solutia sa il amestec cu cereale si sa il fac pasta si il papa asa.
si tot azi, dupa piscina, m-am oprit sa fac ceva cumparaturi din cora. nu-mi ardea de cumparaturi dupa ce puiul imi urlase bine, dar ramasesem blocata in trafic din cauza unor tigani ce au vrut sa-si plimbe mortul la strada in plin trafic, tratand cu multa nesimtire faptul ca si asa se circula de-ti vine sa-ti smulgi parul din cap, si atunci, singura posibilitate, era sa o iau spre cora.
nu aveam cu mine supa si am luat un borcan , mareeeee greseala.nu a vrut sub nici un chip sa manance pt simplu fapt ca orezul era mare si el nu vreaaa, dadea afara tot pana a refuzat sa mai manance.
circ nu alta, e un fitos, iar eu mor de ciuda ca nu sunt rabdatoare deloc si ma enervez de simt ca mi se ridica tensiunea, nu-mi merit puiul, l-am dorit asa de mult si acum nu am rabdare.
fetelorrrrrr incerc sa scriu mesajul asta de 3 ore si intre timp puiul meu mi-a oferit o supriza enorma si-a dat drumul singur la mers, a plecat singur.unde nu mergea fara sa fie tinut de ambele maini si azi am incercat sa il duc de o mana si nu era multumit, in seara asta m-a lasat fara cuvinte.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

felicitari Serban!

nu, nu am inceput munca..am inceput sa trimit cv-urile insa o iau usor ca pana in ianuarie parca nu m-as incumeta. sa faca baiatul meu 1 an.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Multumim de urari fetele... mi-au dat lacrimile.........Nu imi vine sa cred ca are un anisor ..puiul meuuuu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

sa-ti traiasca puiutzul, sa creasca mare, ca frumos e tare... deci, chiar daca am intrat asa de tarziu: LA MULTI ANI, RAUL!!!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

BB, are efect strigarea catalogului, la raport !

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

flory detalii, poze...noutati ceva????

jasmi, si tu esti cam scumpa la vedere!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

intru si eu rapid sa ii urez lui Raul o copilarie fericita, sa fie sanatos, voios si istet!

Ank, sa iti traiasca puiul si ..sarcina usoara in continuare!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

BB, are efect strigarea catalogului, la raport !

------------------------

flory detalii, poze...noutati ceva????

jasmi, si tu esti cam scumpa la vedere!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Lavi, sunt si eu un pic scumpa la vedere, ca nu prea ma lasa Lucas la calcu', ca vrea si el sa scrie, asa ca mai citesc si eu cand doarme bebe, desi nu mereu am timp sa scriu... iar seara ne-o petrecem aproape pe toata in compania Lui Vali si a Andreei...

Ah, Doamne, ce face copilul asta!!! Nu stiu de unde a scos cutia cu CD-uri de la calculator, si nu stiu cum a carat-o pana in mijlocul sufrageriei, a scos toate cd-urile... mama, mama... de-aia era el asa cuminte, ca facea nazbatii... si eu care ma bucuram ca se joaca in liniste sa pot citi...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

da jasmi e greu...imi fac si eu acum "de cap ca e bubu la buni....si am laptopu' doar pt mine!!! de acu sper sa pot stau mai mult.

Mergi la inceput

Citat:

da jasmi e greu...imi fac si eu acum "de cap ca e bubu la buni....si am laptopu' doar pt mine!!! de acu sper sa pot stau mai mult.

ah, da... laptop-ul.... sa-l stapanesti sanatoasa multi ani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:

ah, da... laptop-ul.... sa-l stapanesti sanatoasa multi ani...

multumesc frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

RAUL, la multi multi ani fericiti, sa iti indeplinesti visele si sa fii o bucurie pentru cei dragi !!!

BB, noi suntem bine, eu lucrez, am avut examene, si sunt vesnic in contratimp si ma simt vinovata ca nu am suficient timp pentru Joshua, de mine nu se mai pune problema. Astept sa ajung la o situatie mai normala sper.
Joshua e bine, cu zile bune si rele la mincare, suge in continuare ca un disperat. Ma topesc toata cum ma cauta prin camere, ma asteapta la usa cind crede ca vin acasa si cum isi intinde minutzele si ma trage de pantaloni sa il iau in brate.
Deocamdata merge doar tinut de minutze insa e tare incintat si vrea tot timpul sa stea in picioare.
Poze din pacate nu am selectate, am sute de poze dar nu am avut timp sa fac o selectie si sa pun pe net :(
Cele care sunt deocamdata, sunt in link-ul de la semnatura.

Pupici la Iasmi mica.

------------------------

Mergi la inceput