am niste ghebe, as vrea o parte sa le prepar cumva, in afara clasicei tocanite, iatr o parte sa pun la murat si nu stiu cum! are cineva ceva retete verificate de gatit/murat ghebe?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Eu le prajesc si le pun la borcane si sunt excelente toata iarna, le mai pun fierte si apoi prajite putin la pungulite la congelator sau umplu gogosari si-i pun la murat
prajite cum?..si puse in borcan, pur si simplu, fara nimic?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Mai intai le fierb dupa ceea le spal foarte bine , apoi le pun in ceaun cu ulei si le prajesc pana se evapora zeama (tot se mai lasa ceva zeama de aia baloasa chiar daca prima apa am aruncat-o) si ramane doar uleiul. Le pun piper, sare si le bag la borcanele de 400 de grame, mai pun putin ulei deasupra si le inchid. De obicei le fac tocanita cand desfac borcanul, dar mai merg si la pilaf, la pizza
Eu fac zacusca. Asta imi place cel mai mult.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
mersi!
am facut o tocanita si mai am jumate..cred ca pun cateva borcane la murat cu saramura!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mama mea le pune la otet. Le opareste si apoi umple gogosari cu ghebe mai micute si le pune la otet, la fel ca pe gogosari - mie deja imi ploua in gura , iar sotul meu, care e acum langa mine, zice ca daca nu stii ce sa faci cu ele, sa ni le dai noua
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre