Cum sa reactionez?

Cum sa reactionez? | Autor: an-k

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor

Bianca merge la scoala, aici, ( in ro ar fi grupa II gradinita), sunt in aceeasi scoala copii pana la 12 ani. Ea e o fire foarte sociabila si s-a imprietenit usor cu copii de acolo. Fac diverse activitati si nu mai dorm la pranz. Intre 12 si 13h au timp sa manance pranzul si sa se joace in curte, de cele mai multe ori... am spus toate astea ca sa va introduc putin in atmosfera .

Si acum dilema...
Azi o duc la scoala ceva mai devreme, cam 15 min, erau deja multi copii. Inainte de a ajunge, in fata scolii opreste o masina din care ies doi baietei cam de clasa a IV-a sa zic, ea imi zice: 'mami uite, baiatul ala e prietenul meu' io nu m-am prins care, si nici nu am luat in serios, am zambit si i-am zis - ok. Ajungem in curte, ajunsese si verisoara ei care e clasa a V-a si ma opresc sa vorbesc cu ea. Bianca o ia la fuga si se duce la respectivul baietel. El nu o prea baga in seama si ea vine inapoi. Nimic neobisnuit pana aici. La un moment dat baiatul s-a asezat intr-o jucarie gen titirez si se invartea... Bianca odata o rupe la fuga si se arunca peste el, si asa se invarteau ei, in titirez ... amandoi, atunci verisoara imi spune ca Biancai ii place de respectivul baiat, am ramas ca la spectacol. Are nici 4 ani ... am mers la ea si i-am zis ca nu e frumos sa sara asa pe copii ca poate sa-i loveasca. Altceva nu mi-a venit in cap... cum ar trebui sa reactionez? Sunt eu paranoica si creieru' meu mere prea departe? Adica Biei i-ar putea 'place de el' la varsta asta? ajutati-ma, va rog.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si Giuliei (4,2 ani) ii place de Cristi (clasa a 3-a) Se uita la el ca la un zeu si spune ca e atat de frumos si mereu intreaba oare ce face Cristi ... ne vedem mai rarut
In rest ... la gradi Florin, coleg de grupa, o iubeste pe Giulia, iar Gianni o iubea pe Anastasia, insa Patricia il iubeste pe Gianni platonic Aaa, Giulia vrea sa fie prietena numai cu Raul ca nush ce au facut ei impreuna (ceva taiat de hartii si mizerie ...) si tare mult le-a placut activitatea.
Si fi`mea mereu intreaba dc nu se pupa toata lumea cu toata lumea pe gura. Si o intereseaza tare mult aceasta problema a pupatului

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

daria- sper ca nu de cristi al meu e vorba pe aci.

Apropo de asta si bia a mea(3.4 ani) aseara dupa ce s-a terminat antrenamentul baietilor de fotbal s-a aruncat peste un baietel care ne este si vecin, saracu baiat statea gugut si isi lega siretul si a ramas masca. ,, lasa ma bia mai pupat destul,,

Mergi la inceput

Ba da, inca intrebam de Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Daria ce tare e Giuliuta.

Mercedes, cam acelasi lucru l-a facut si Bia mea

Dar voi ce le ziceti?, cum le sfatuim sa nu se arunce pe baietzi

Mergi la inceput

si vad ca se intempla chiar intre copii DC

Mergi la inceput

Eu o intreb de ce face ce face, de ce il place sau nu-l place pe x Ii spun si eu ce frumos e y ca e cuminte
Deocamdata la gradi e simplu: il place pe cel care ii face ceva favoruri sau ii face pe plac si asta imi explica usor
Mi-a povestit ca s-a pupat cu Florin pe gura. Ce mi-a iesit prima data pe gura a fost da` pe dinti v-ati spalat inainte Normal ca nu si dup`aia nu s-au mai pupat.
Si cand vede pupaturi in public sau tv ii spun ca "aia" sunt mai marisori si sa stea linistita ca si ea va creste si se va pupa mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Al meu inca n-a dat in "indragosteala", dar e baiat, se stie ca fetele sunt mai emancipate :)

Insa am prietene cu copii un pic mai mari si deja au prieten/a la gradi. Fetita de 4 ani a unei prietene statea suparata. Prietena mea o intreaba ce are, la care d-ra raspunde" nu ma iubeste X", coleg de gradi. Mama-sa zambeste si zice "hai, ca nu e asa de grav" iar replica piticei "tu nu intelegi iubirea mea"

Sntem babe, fetelor...

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

ellej, se pare ca noi nu intalegem

Darias super, o sa aplic si eu faza cu spalatul pe dinti, cand va fi cazul. Acu' as vrea doar sa nu se mai arunce pe baiatul asta, si pe nici un altul. I-am zis verisoarei sa fie cu ochii pe ea - cred ca am inebunit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La noi baietelul cu pricina e in clasa a doua si este denumit printul ei(pintu meu).

si inca ceva: Interesant e ca stie ce vrea ne-a impartit in casa. Desi eu sunt cu activitatile copiilor dupa orele de servici (coloram citim ne jucam dansam)ea totusi il prefera pe tati iar chisti( cristi) e plasat la mami dupa capusorul ei.

daria - frumos, atunci va invitam la antrenament la fotbal daca vreti

Eu zic sa nu ti faci probleme.

Mergi la inceput

ma gandeam acum... oare asa eram si noi la varesta lor? Eu nu-mi aduc aminte

Mergi la inceput