Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 4
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti buna fetelor, hehe Ginette, daca are fata interfon, il foloseste dar tu ce ai mai pazit doua ore apoi de n-ai adormit? Milan ma trezeste des noaptea dar adorm repede la loc, la cate treziri imi da n-as mai apuca sa dorm nici 4 ore daca n-as pica in secunda doi. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Dak nu doreaza mult "checkig"-ul, si eu adorm la loc, repede; dar aseara am sta aproape o ora la ea si mi-a "fugit" somnul.
Nu stiu ce are, ca ea nu se trezea peste noapte.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ramonab Roxi, eu acum am vazut Adela miracolul evolutiei.Foarte frumos.Emotionant. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR ![]() |
; l-am facut ieri, inainte sa plec de la munca si am uitat s-anunt.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Si eu sunt pt Cismigiu! Dar cum spunea si miki-mamica, pe la 15:00 ajung.
Ali(stoisor), mama, ce nu suport genul asta de invitati; care decid ei cum sa faca la altcineva in casa ![]()
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Si eu sunt pt Cismigiu! Dar cum spunea si miki-mamica, pe la 15:00 ajung.
Ali(stoisor), mama, ce nu suport genul asta de invitati; care decid ei cum sa faca la altcineva in casa ![]()
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
stoisor spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Am uitat sa spun . E o excursie de o zi . Se duc la Sinaia (Peles si manastire) Brasov ( biserica Neagra) si Poiana Brasov. Se intorc deseara la 21.00. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
ce fain de el,super
si eu am fost in toate excursiile organizate de scoala caci in tabere nu ma lua nici un profesor ,am fost extrem de bolnavicioasa,si cu astm si 2 ani am avut o operatie deschisa,iti dai seama ca nu se punea problema de tabere la mine
tin minte toate excursiile

Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ven 'neata. Mathias a facut febra non-stop de ieri de cand am scris. Tot la 2-3 ore ii creste febra, nu stiu daca e normal asa ceva. Toata noaptea i-am dat cate ceva: Nurofen pe la 8, pe la 11 iar ardea tare, i-am dat Panadol, pe la 2 ardea ca focul iar, m-am panicat si i-am bagat o juma de supoz. Novocalmin si i-am dat un fenobarbital, m-am temut rau de convulsii (Markus a fost copilul care la orice raceala/viroza, oricat de urata, nu facea febra niciodata, vad ca acum dupa scoaterea amigdalelor o da si el pe modelul febril, care e un fenomen nou pt. mine si ma ingrozeste). Pe la 4 iar era usor febril, dar nu i-am mai dat nimic. A baut laptic la 2 si la 5. Dar tot maraie si se foieste, clar ceva il doare. Offf, mi-e o mila de el! Si, fenomen absolut in premiera, pacat ca se datoreaza bolii, Markus s-a cerut singur la culcare la ora 21:00, si a adormit in 3 minute, iar Mathias a adormit la 21:20 la mine in brate, uitandu-ne la TV. Plec la scoala. Va pup si va doresc o zi buna! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Oh, ce rau imi pare!
Cat despre febra...si eu am patit la fel cu dimitris. Ii dadeam antitermice la 5 -6 ore . dura o ora si un pic pana isi facea efectul medicamentul statea cam 3 ore "rece" si apoi incepea iar sa-i creasca temperatura....
Asta de vineri seara pana marti seara....
Si de sambata lua si antibiotic! acum nu mai face febra dar a facut afte si candida pe limba. trebuie sa-i dau cu glicerina in gura si ma indoiesc ca va sta de buna voie....
LalaD, ai idee daca mai pot sa-i dau si altceva pentru candida asta pe limba????
Ai patit asa ceva la baietii tai ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
stoisor spune:
| citat din mesajul lui ginnette Si eu sunt pt Cismigiu! Dar cum spunea si miki-mamica, pe la 15:00 ajung. Ali(stoisor), mama, ce nu suport genul asta de invitati; care decid ei cum sa faca la altcineva in casa Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
da asai ,eu nu as intrazni dar alti au tupeu mult in ei
Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
kalosalina spune:
LauraI tb sa o hidratezi neaparat pe Theutza! Noi cand am fost la regim, ne-a spus dr sa-i dau ceai de menta indulcit cu glucoza. Incearca asa ,poate ii place si bea mai mult. Sanatate multa! 
Stoisor ce musafiri...
Ma abtin, ca as vorbi urat ![]()
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ramonab spune:
Roxi eu vorbeam de ceaiul ala la pliculete, care e doar plante uscate.Eu am babycalm de la Fares, si are mai multe plante:musetel, fenicul, chimion si menta, atat fara nimic altceva.
Eu suc ii dau de portocale, stors de mine 1 parte suc o parte apa.Ala il bea mai bine decat ceaiul.
A si cand ii fac ceai ii pun doar un vf de lingurita de zahar la 200ml apa sa fiarba si apoi pun pliculetul de ceai.Si cand i-l dau pun si un pic de zeama de lamaie.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ancasoare intrebasem si eu la cap trecut ... Buna seara! Am o intrebare urgenta care ma framanta: la bebelusii vostri cutele de la fundulet sunt simetrice? la stefan au fost simetrice la inceput ca stiu ca m-am uitat dar am pierdut din vedere asta ulterior iar acum am remarcat ca nu mai sunt simetrice. la control la 7 luni pediatra s-a uitat la picoruse daca sunt drepte, a zis ca-s ok dar de cute, sold n-a zis nimic. stiu ca asimetria e semn de diplazie de sold si chiar sunt ingrijorata Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
eleni a mea nu are cute la funduletz.
are doar cate o cuta pe fiecare piciorus dar par simetrice...
nu stiu ce sa-ti spun...
daca dr. nu a zis nimic ori este totul in regula ori nu a fost atenta...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni