Condica salajencelor!super special[60]
Raspunsuri - Pagina 3
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| oti,multam de tratatie.deci sa intelg ca azi nu nasti?azi stabilesti cand te "duci"dupa bb ALEX? |
silvana_salajan spune:
Iti zic io ca luna plina e de vina pentru durerile de cap
Cineva tre sa fie de vina... ![]()
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Aha |
bey,da sa intri sa ne spui ce a zis nenea doctoru.nu ne tine aci in suspans

in curand vine bb ALEX
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
adriana, ce faci? nu ai plecat?

in curand vine bb ALEX
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit adriana, ce faci? nu ai plecat? ![]() ![]() ![]() in curand vine bb ALEX![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
D-apoi poki fara sa va salut .... acum ne pregatim sa plecam ... oricum la 12 am programare ...
Mihaela , m-am intalnit cu mama ta si am rezolvat treaba cu bine !
Restul fetelor pupici si ne re-auzim mai pe seara . Daca vreti ceva din real sau DM sa ma sunati !
Nu stiu dac v-am mai scris de acest DM din care cand am fost in Germania mi-am cumparat o gramada de chestii gen sapun lichid , pasta de dinti , detergent de vase , tampoane , etc. la preturi foarte ieftine comparativ cu ce se gaseste in alte locuri . Si m-am bucurat enorm cand l-am gasit si in real . Asa ca daca va intere ceva da-ti un BIP ...
" Carpe diem ! "
olim spune:
salutare si de la noi
eu tot pe varianta cu sambata raman cu Alex
ma duc sa fac o ciorba de perisoare si cred ca o praji desteapta, ca ajunge numa la amiaz colegu acasa, si sa mai bag o tura de prosoape la spalat, ca de dimineta am spalat hainele ui alex si o tura hainele de pat.
va pup va doresc o zi excelenta, adriana drum bun la cluj, sigur o sa fie bine totul
oti asteptam vestile de la medic
blondoooooooooooooooooooo
toata gasca de la salaj
al meu coleg zice ca is dependenta de voi, "cu voi ma culc cu voi ma scol" pai daca el nu e acasa sa ma culc cu el![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
| .la cat mergi la dr? |

Va
da mai viiin.
dianalaura spune:
Salutare fetelor!
Oti, hai ca nu mai e mult.
!
Doamne ajuta sa nu te tina mult in suspans! E grasunel Alex am inteles, nu?
Pup toate fetele, plec sa imi spal vasele si sa fac ceva de mancare!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Salutare fetelor! Oti, hai ca nu mai e mult. !Doamne ajuta sa nu te tina mult in suspans! E grasunel Alex am inteles, nu? Pup toate fetele, plec sa imi spal vasele si sa fac ceva de mancare! |
Diana
,cam rarut pe la noi.ce faci? stefan?

in curand vine bb ALEX
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim salutare si de la noi ![]() eu tot pe varianta cu sambata raman cu Alex ![]() ma duc sa fac o ciorba de perisoare si cred ca o praji desteapta, ca ajunge numa la amiaz colegu acasa, si sa mai bag o tura de prosoape la spalat, ca de dimineta am spalat hainele ui alex si o tura hainele de pat. va pup va doresc o zi excelenta, adriana drum bun la cluj, sigur o sa fie bine totul ![]() oti asteptam vestile de la medic ![]() blondoooooooooooooooooooo ![]() toata gasca de la salajal meu coleg zice ca is dependenta de voi, "cu voi ma culc cu voi ma scol" pai daca el nu e acasa sa ma culc cu el Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
olim, nu-i mai spune la coolegu ce faci
spor la treburi.

in curand vine bb ALEX