Condica salajencelor!super special[60]
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
Nu Bia mi se pare ieftin! Cum ziceam aici e dublu...
Da' mie nu-mi place la gust asa ca sa gatesc cu el...da' poate m-as obisnui daca l-as lua cu 2,5 euroi litru'
.
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Nu Bia mi se pare ieftin! Cum ziceam aici e dublu... Da' mie nu-mi place la gust asa ca sa gatesc cu el...da' poate m-as obisnui daca l-as lua cu 2,5 euroi litru' |
in kauf este ceva ulei de masline la 15o de mii litru.colegu fericit ca a gasit asa ieftin imi ia un flacon[era in flacon de plastic, cam uratel flaconu si mie nu-mi inspira incredere], ca sa-l testez.fetelor cand l-am deschis sa pic jos, miroasea ingrozitor, a petrol parca.ma uit mai bine pe eticheta si era ulei din samburi de masline, facut de ceva firma ptr reteaua Kauf.l-am pus in tigaie sa vad cum se comporta incalzit.mai, miroasea infiorator, l-am aruncat .colegu a decretatca nu se mai baga la cumparaturi
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Uuuuf Bia, ce nasol! Aici nu este ulei de masline decat la sfert de litru, jumate sau litru, totul e in scticla, iar cel mai scump e din masline virgine
. Io am avut un sfert de litru, mi s-a terminat acu'. Trebuie sa iau altul. Nu am prajit nimic in el, l-am folosit doar la salate...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Uuuuf Bia, ce nasol! Aici nu este ulei de masline decat la sfert de litru, jumate sau litru, totul e in scticla, iar cel mai scump e din masline virgine vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
mihael si in ro , uleiul de calitate de masline e ambalat in sticle de 500ml, 700ml sau 1 ltr.pretul difera in functie de firma producatoare, dar tot scump e.
de prajit nu prajesc in ulei de masline ci in ulei de rapita[cartofi pai, snitele,chiftele], dar la gatit si maioneze folosec in general de masline sau struguri.
mihaela_s spune:
ulei de struguri? De asta nu am auzit
.
De rapita este si aici, mie nu-mi place, imi aduce aminte de uleiu' de pe vremea copilariei mele, bleac. Aci' mai gasesc un ulei amestec(ii zice ulei de masa-rapita si floarea soarelui, sau cel de porumb. Insa nici unul nu e ca cel de floarea soarelui...cel putin dupa gusturile noastre.
Dar in friptura asta ziceai ca ai pus ulei de masline?
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s ulei de struguri? De asta nu am auzit Dar in friptura asta ziceai ca ai pus ulei de masline? vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
ulei de struguri e super la maioneze.
da in friptura asta am pus de masline, dar nu am prajit nik la friptura.
mihaela_s spune:
Biaaaaa sa nu te mai aud ca nu esti bucatareasa buna! Auzi la ea cate stie...
. Ca acush' pun
pe tine...
.
Io-s sigura ca si tOrturile ti-ar iesi...ca la tortUri nu cred ca te pricepi...
.
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() ![]() ![]() Amu merem la kef... Va si vb mai tarziu... |
Distractie placuta! Si sa papi tortul bun
. 
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
acum de pinde mult de marca uleiului, eu cumpar de dia sau mercadona, asa ceva stil kofland romanesc.Este la 5 euro litru dar e acelasi ulei ca de dia numa imbuteliat in sticle mai frumaose
colegu o incarcat odata un camion acolo si am jurat ca nu mai iau scump
in schimb este de ala de casa de la oameni care e bestial
e in bidon de 5 l parca 20 sau 25 de euro, dar nu se compara cu ala din magazin.
oti distractie placuta la chef
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex