Condica salajencelor!super special[60]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
bey da nu dati nimic amu dimineata macar o cola, Hai ca dau eu o cafea, o cola, si niste tighi pt amatoare
Da ce s-o si gatat? Ca io v-am lasa de dimi o multime Olimpia si eu tind sa cred ca a fi scorpion. Desi mi se rupe ce a fi numa sa iasa la lumina odata Ca ma chinuie intr-un mare fel Apropo e normal sa ma doara burta asa ca la ciclu toata noaptea? Deci nu m-a lasat deloc. Hmmmm, sa sun la dr sa il intreb? A zice ca is dusa cu pluta. Nu a fost o durere insuportabila, ci doar asa una in surdina. Cat sa stiu ca e acolo Si salele, la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia , astea-s semne de nascare ... ioi tulai Doamne k e pe vine BB Alex !!! Poate nu mai stai pana maine ... fugi rpd si mananca tortul sa poti naste linistita fara gandul la el ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana, asta ultim e cel mai tare banc!!! Serios? Hai ca m-ai pus pe ganduri... Ca eu pe Andrei l-am nascut provocat deci habar nu am cum incepe untravaliu adevarat.Mno, alte simptome nu am inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, asa am fost eu cu matei.si cand am ajuns la dr eram dilatata 4 cm.fugi la dr.am nascut fff usor si fff repede.doamne ajuta sa scapi.
lasa tortu , ca de nasti azi ma jur aci in fata DC ca-ti fac io unu mare cu 3 feluri de cioco expre ptr tine.si-l pozez pas cu pas.fugi dupa bb ALEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

in curand vine bb ALEX

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

neata!!!
ma lasai dusa de valul durerilor lui oti si am dat buznala subiect.
se mai ecsista cafea si tighi ptr mine?

adriana-giulia, pe la ce ora preconizati cafeiu ala?

olim,deci iti iei oala minune? e bestiala, parol.

io facui o friptura betoana , betoana.am dat pe razatoare 4 cepe si doi morcovi.am pus 2 linguri de ulei de masline in oala setata pe ultimul program, am trantit radacinoasele acolo, apoi am trantit o cutie de ciuperci taiate si spalate, neste condimente , am invartit nitel, apoi am pus un strat de pulpa de purcel afumata,iar peste carne de vita.am pus capacu si m-am trantit la o cafea si-o tzighi.a iesit ceva demential.precizez ca n-am pus gram de apa.

va tzuc

Mergi la inceput

fug sa o sun pe oti.

bb Alex te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti io zic ca tu nasti,a sa am avut io cu alex, si dimineata la 8 jumate am rupt apa, asa ca se pare ca am gresit numa cu cateva cesuri
blondoooo da de stie ce face mamicuta noastra
dau io cola da tigi cere in alta parte ca noi nu fumam

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia si Giulia , ramane pe deseara sau maine "operatiunea uleiul " .... am plecat spre Valea Mariei sa ne facem rezervarea de Revelion !

Duminica frumoasa !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bei cu cat ati cumparat oloiu de masline asa de curiozitate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Am vb cu Bia.. se pare ca sunt oarisce semne... Dar inca nu ma alarmez... Oricum doctoru e aci aproape. Da io inca mai sper ca a fi numa maine. Poate la noapte??? Oricum o zis Dr. ca de obicei noaptea se produc maretetle evenimente .Om vedea. Va sun io daca e cazul. Deci nu va impacientati ca io ma duc la gratar minten. Mai vb deseara.

Mergi la inceput