Condica salajencelor!super special[60]
Raspunsuri - Pagina 16
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| bey da nu dati nimic amu dimineata macar o cola, Hai ca dau eu o cafea, o cola, si niste tighi pt amatoare |
dianaiulie2009 spune:
Otilia , astea-s semne de nascare ... ioi tulai Doamne k e pe vine BB Alex !!! Poate nu mai stai pana maine ... fugi rpd si mananca tortul sa poti naste linistita fara gandul la el ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana, asta ultim e cel mai tare banc!!!
Serios? Hai ca m-ai pus pe ganduri... Ca eu pe Andrei l-am nascut provocat deci habar nu am cum incepe untravaliu adevarat.Mno, alte simptome nu am inca... ![]()
Bimilit spune:
oti, asa am fost eu cu matei.si cand am ajuns la dr eram dilatata 4 cm.fugi la dr.am nascut fff usor si fff repede.
doamne ajuta sa scapi.
lasa tortu , ca de nasti azi ma jur aci in fata DC ca-ti fac io unu mare cu 3 feluri de cioco expre ptr tine.si-l pozez pas cu pas
.fugi dupa bb ALEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

in curand vine bb ALEX
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
neata!!!
ma lasai dusa de valul durerilor lui oti si am dat buzna
la subiect.
se mai ecsista cafea si tighi ptr mine?
adriana-giulia, pe la ce ora preconizati cafeiu ala?
olim,deci iti iei oala minune? e bestiala, parol.
io facui o friptura betoana , betoana.am dat pe razatoare 4 cepe si doi morcovi.am pus 2 linguri de ulei de masline in oala setata pe ultimul program, am trantit radacinoasele acolo, apoi am trantit o cutie de ciuperci taiate si spalate, neste condimente , am invartit nitel, apoi am pus un strat de pulpa de purcel afumata,iar peste carne de vita.am pus capacu si m-am trantit la o cafea si-o tzighi.a iesit ceva demential
.precizez ca n-am pus gram de apa.
va tzuc
Bimilit spune:
fug sa o sun pe oti.

bb Alex te asteptam
olim spune:
oti io zic ca tu nasti,a sa am avut io cu alex, si dimineata la 8 jumate am rupt apa, asa ca 
se pare ca am gresit numa cu cateva cesuri![]()
blondoooo da de stie ce face mamicuta noastra
dau io cola da tigi cere in alta parte ca noi nu fumam![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Bia si Giulia , ramane pe deseara sau maine "operatiunea uleiul " .... am plecat spre Valea Mariei sa ne facem rezervarea de Revelion !
Duminica frumoasa !!!
" Carpe diem ! "
olim spune:
bei cu cat ati cumparat oloiu de masline asa de curiozitate![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Am vb cu Bia..
se pare ca sunt oarisce semne... Dar inca nu ma alarmez... Oricum doctoru e aci aproape. Da io inca mai sper ca a fi numa maine. Poate la noapte??? Oricum o zis Dr. ca de obicei noaptea se produc maretetle evenimente
.Om vedea. Va sun io daca e cazul. Deci nu va impacientati ca io ma duc la gratar minten.
Mai vb deseara.