Condica salajencelor!super special[60]
Raspunsuri - Pagina 14
giulia71 spune:
o bag io-n dublu da' sa vaz daca se descurca, ca data trecuta mi-a incurcat borcanele.
are de luat ceva bunaciuni de mancare, sa mor am ramas ca pe vremea lu Ceasca
, dar au aia niste mancaruri sau sosuri pantru mancaruri de te lingi pe deste nah.
mie imi plac mancarurile cu cumin si cus-cus.
are pi lista muuuult foie gras
, un allure ca deh nu-l mai am, tzoale pentru Calin si daca gaseste ceva fain pentru mine
si a zis ca se mai orienteaza la fata locului. da doamne sa aibe orientare buna
"...mama prostilor e mereu gravida!"
giulia71 spune:
o las asa semnatura sa trec drept piriculoasa![]()
imi trece, dar greu de data asta![]()
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 o bag io-n dublu da' sa vaz daca se descurca, ca data trecuta mi-a incurcat borcanele. are de luat ceva bunaciuni de mancare, sa mor am ramas ca pe vremea lu Ceasca mie imi plac mancarurile cu cumin si cus-cus. are pi lista muuuult foie gras , un allure ca deh nu-l mai am, tzoale pentru Calin si daca gaseste ceva fain pentru mine![]() |
moama, astea da bunaciuni
.pacat ca aici nu gasim
.sa aiba drum bun si spor la shoppingareala.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui giulia71 o las asa semnatura sa trec drept piriculoasa imi trece, dar greu de data asta "...mama prostilor e mereu gravida!" |

hai sa te tzuc.nu pune ma la suflet, ca nu merita.auzi te rog io sa te gandesti ce o zis informaticianul vostru
dianaiulie2009 spune:
Olim , ti-am trimis PM cu nr. de tf. al tipei , dar numai de marti cred ca o gasesti ca a fost la Bucuresti la targul de mancare .
Giulia , asta e viata cu bune , cu rele , trebuie sa le luam asa cum vin . Eu ma "imbarbatez" spunandu-mi ca DD ne pune la incercare . Hai sa iesim la o cafelutza , cola , praji maine si ne mai scapam de offf -uri . Oricum tre sa vii dupa ulei . Poate o corupem si pe Bia k si ea tre sa vina dupa ulei . Iar dupa ce va livrez marfa iesim cu pruncii in parc .
Ce zici , Bia , te legi ?
Hai va tzuc ... merg sa citesc ceva modificari le legi k luni vreau samerg pregatita !
Noapte buna !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
citat din mesajul lui giulia71![]() ![]() tare faza cu informaticianu. asta n-o s-o uit toata viata mea !ma duc la o pipa ![]() |
ma bucur ca razi
hai la o pipa
sa ne incrucisam fumurileadriana, ii buna ideea cu cafeiu, da faza e ca nu poci promite nik.e nasu-tau calare pe evenimente pana luni dimineata.mai vorbim maine sa vaz cum sta treaba.
giulia71 spune:
Bia, asteptam vesti
!
Daca e frumos, eu voi iesi sigur.
Bey, ca-mi adusai aminte, pe unde vazurati album cu H2O ca m-a innebunit fii-mio. Am catat in toate ABC-urile Zalaului vineri pe ploaia aia si n-am gait pe nicarieri. Daca vedeti luati-mi si mie una bucata sa-mi fac pruncu din dotare fericit
.
Pooop si poate mai reviu![]()
giulia71 spune:
Hai va tzuc ... merg sa citesc ceva modificari le legi k luni vreau samerg pregatita !
Legi la ora asta
si colegu ce zice????
Bimilit spune:
baga detalii despre album.ca io nu stiu ce-i H2O, eventual apa, da mai mult nu
.
bet, e sambata seara ce legi va trebuie?sa nu va puna colegii legea caniciei in fata ca nu va vaz bine
.

!