Condica salajencelor!super special[60]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

si eu tot p'aci
acu s-a trezit si Stefan, asa ca ma apuc de dat cu aspiratorul
Ce ma enerveaza copchilu asta , il intrerb "faci caca la olita?", da din cap ca nu-nu, apoi dupa 5 minute deja ii miroase dosul...greu e cu trecutul de la pampers la olita....
Acum a venit la mine sa ii pun muzica. Sa va descriu cum face: Ridica mainile sus, isi pleosneste degetele si zice AAA...adica sa ii pun muzica, sa danseze..
Dansam noi imediat, numa sa ii schimb scutecu ca pute de-a dreptu'

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana, m-ai facut sa zambesc... Scutece, olita... toate mi se par atat de indepartate si totusi atat de aproape...Aici tu ai gresit. Ca nu tre sa intrebi niciodata copilul cu NU in fata... Trebuia sa ii zici: hai sa stai pe olita, poate vine kk.. Amu ma dau si eu mare cu ce am citit... oi vedea io cand a trebui sa pun in practica... Ioana, distractie placuta. De la cat e keful? Biaaaaaaa, asa scurt? La noi, Vlad saracu s-a apucat de facut curat. Io m-am veselit pe afara ca Rexi iar mi-a terminat 3 flori, le lasasem cu ghivecele afara, ca erau de alea care ierneaza in beci. Si asta e distractia favorita mai nou: cum se scot florile din ghiveci... Amu e pedepsit de ieri, sta legat. Va si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Biaaaaaaaaaaa, era sa mor cand am vazut ca ai postat la torturile noastre... M-am gandit ca te bagi sa ne faci concurenta mie si Dianei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

tocami, ca l-am intrebat "vrei sa faci"...am citit si eu o groaza, dar mai uiti din ele cand tre sa le aplici...

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaaaaaaaaa, era sa mor cand am vazut ca ai postat la torturile noastre... M-am gandit ca te bagi sa ne faci concurenta mie si Dianei...

ma vezi tu capabila de asa ceva.

in curand vine bb ALEX

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

tocami, ca l-am intrebat "vrei sa faci"...am citit si eu o groaza, dar mai uiti din ele cand tre sa le aplici...

Asa creste Stefan

stai ca acusi urmeaza faza cu ascunsu prin casa si prestat pe unde apuca.matei lua strecuratoru si se aseza sa faca acolo[da era imbracat], iar cand vedea olita o tulea si zicea niu, niu.plus ca am avut fazecand facea kk doar la scutec , nu pe olita sau WC.de nu-i puneam scutec nu facea 2-3 zile.

in curand vine bb ALEX

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

La noi, Vlad saracu s-a apucat de facut curat. Io m-am veselit pe afara ca Rexi iar mi-a terminat 3 flori, le lasasem cu ghivecele afara, ca erau de alea care ierneaza in beci. Si asta e distractia favorita mai nou: cum se scot florile din ghiveci... Amu e pedepsit de ieri, sta legat.

Va si mai vin.

saracu Rex.mi-e si mila de el.
auzi nu mai ai dureri? Alex nu da niciun semn?

olimmmmmmmmmmmmmmmmmm,hai la un pahar de cola.

in curand vine bb ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia , ai dreptate cu anii ... am ramas cuplata cu anul 1998 , dar atunci a fost alt eveniment in viata noastra ... mno , imbatranesc , ce sa-i faci ?
Si noi am avut faze de genul k daca nu ii puneam pampers nu facea kk 2-3-4 zile , pana ii puneam scutec si isi dadea drumul . E greu , dar nu imposibil , Diana , deci multa rabdare .
Am fost la spital cu fetele , dar Paula nu a primit vaccinul , numai luni il vom face daca nu mai tuseste pana atunci . Andreea , in schimb l-a primit si a fost curajoasa k i-am promis o revista daca nu face figuri .
Acum le pun si eu la nani k poate-poate oi reusi sa dorm si eu vre-ora daca azi noapte nu am avut somn ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo multam de cola
oti ce mai zice alex, mai sta
fetelor, nu prea am vreme sa intru ca noi tot cu aranjatu suntem, vreau sa termin pana luni ca incep un curs si apoi nu mai am cand.
va pup pe toate si va doresc o sambata faina mai viu mai tarziu

io il astept pe bbALEX azi!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bey ce liniste pe zona

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput