Aspirante optimiste > 20 (359)
Raspunsuri - Pagina 3
ruxandrab spune:
Salutare
dau eu
intarziata...
Anidaz... nu imi vine sa cred...groaznic... bine ca esti bine 
Felete, din ce am inteles eu, cred va fi 85% din salariul realizat (net)pe ultimele 12 luni.
Eu astazi sunt plecata din localitate, va
si vorbim diseara sau maine dimineata.
1+ ![]()
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandrab Salutare dau eu intarziata...Anidaz... nu imi vine sa cred...groaznic... bine ca esti bine ![]() Felete, din ce am inteles eu, cred va fi 85% din salariul realizat (net)pe ultimele 12 luni. Eu astazi sunt plecata din localitate, va si vorbim diseara sau maine dimineata.Roxana 1+ |
Adica la 2000 pe cartea de munca iei indemnizatie 1700 dar nu cred ca e valabil si in Bahamas
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adiutza spune:
Neatza, fetele!
Anidaz, m-am cutremurat de ceea ce am citit... Slava Domnului ca acum sunteti bine.
Iau si eu o
si ma intorc la treaba, ca nu-mi mai vad capul...
Pupacesc frumoasele aspirante!
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
CarmenAlbu spune:
Vai Anidaz!!!!
Bine ca nu ati patit nimic!!
Stati cu aeroterma pana va puneti aer conditionat!!
Eu am avut centrala termica in prima casa dar cred mai mult in incalzirea electrica pe care o avem acum, e mai sigura din punctul de vedere al gazelor!!
Pana si aragazul l-am luat electric!!
Azi te-ai nascut din nou, si iti doresc numai bine!!
Bea eu sunt azi in ziua 17 deci conform graficului ar trebui sa ovulez azi sau maine!
CarmenAlbu spune:
Fetele trebuie sa fug la medic, tenis, serviciu... etc, nu stiu daca va pot scrie in urmatoarele 10 zile, plec si astept sa vina noul laptop, cred ca va veni pana ma intorc, sper!
Va doresc 2 liniute si multa succes celorlalte fete!!!
O sa incerc sa va citesc de pe telefon, am pus pagina dar nu stiu inca daca va fi ok!!!

amber_onyx spune:
Neata fetelor

Iau si eu o 
Si eu sunt tare curioasa cu indmnizatia.
Cica ai posibilitatea de a alege- ori 6 mil ( pentru cele care au salariu mai mic) ori 85% din salariu.
Intrebarea mea este daca ti-l dau tot timp de 2 ani?
ca daca e asa , ar fi super!!!.
1 bebe+ 2 ani concediu , dupa iar la munca un an, iar concepul al 2lea bebe,..si deja dupa al treilea poti sa te pensionezi hehhehe.

![]()

![]()
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amber_onyx Neata fetelor ![]() ![]() Iau si eu o ![]() Si eu sunt tare curioasa cu indmnizatia. Cica ai posibilitatea de a alege- ori 6 mil ( pentru cele care au salariu mai mic) ori 85% din salariu. Intrebarea mea este daca ti-l dau tot timp de 2 ani? ca daca e asa , ar fi super!!!. 1 bebe+ 2 ani concediu , dupa iar la munca un an, iar concepul al 2lea bebe,..si deja dupa al treilea poti sa te pensionezi hehhehe. ![]() ![]() ![]() http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png viitoare de ,deocamdata visand la statutul de ![]() |
aceasi socoteala o facusem si eu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Irralli spune:
Vai adinaz, bine ca sunteti teferi si ca nu ati patit nimic... Doamne Ajuta!
In legatura cu indemnizatia, e 85 % din salariul tau, nu am intele daca din brut sau din net, dar e pe toata perioada concediului de maternitate.