Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)
Raspunsuri - Pagina 17
alinkav spune:
Camy, sa dea Dumnezeu sa ai cat mai repede o alinare, un copilas, chiar si fetita cum iti doresti!
Iar Darius mereu va fi in gandul tau, si mereu va avea grija de tine!
Vad ca nu ai mai scris, inseamna ca ai inceput sa te intelegi bine cu sotul tau!Ma bucura mult lucrul asta!
Multi si totul va fi bine pana la urma, si vei fi si tu fericita!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
maitreyi spune:
camy te simt mai linistita...va fi bine puiule! si cand vor inflori ciresii, ca in visul tau, poate Dumnezeu va va binecuvinta cu piticul iubit...cu iubire si credinta totul e posibil!
ma gandesc la voi
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
vias spune:
...sunt ceva mai bine...am speranta ca intr-o zi voi tine si eu un bebelus in brate
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
danybv spune:
Cami ma bucur din sulfet draga mea sa aud ca incepi sa te simti un pic mai bine decat pana acum, ai sa vezi ca noul an ce va veni va fi un an plin de bucurii , sa-ti ajute Dumnezeu sa dai nastere unui bebe de care sa va bucurati
Noi ne rugam in continuare pentru voi si pentru ingersaul Darius , pe care il vom pomeni toata viata .
Ai grija de tine si asteptam sa ne dai intr-o zi vestea cea mare
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
vias spune:
saptamana viitoare merg la medic...am vb aseara cu el la tel..si zicea ca ar fi mai bine sa mai astept pana sa fac bebe..inca un an......o sa vad mai exact saptamana viitoare
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
sa-ti ajute DD sa ai bebe sanatos cat mai curand
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
alinkav spune:
Camy, multa bafta saptamana viitoare! Sa te ajute Dumnezeu, sa treci peste toata obstacolele astea, si sa-ti aduca numai si numai fericire!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
vias spune:
e asa greu...timpul parca sta in loc...si duminica ar fi fost ziua lui ...sf Andrei!
..acum cand ma gandesc la un bebe..parca imi e imposibil sa mai am...parca asa o mare fericire nu-i de mine..
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
camy, petecul tau de fericire e pus deoparte!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
moni_or spune:
Camy, stiu ca pare indepartat, dar sunt sigura ca va veni si momentul in care iti vei tine bebelusul sanatos in brate, Dumnezeu nu-ti va mai refuza fericirea asta! Numai AI GRIJA DE TINE, ca sa fii sanatoasa si sa fie si el sanatos.
multi si succes la medic saptamana viitoare!
Monica, mami de Luca 17.07.2008